Шефът на „Кинтекс” напуска поста си, но ще съди Нинова

Той бил уволнен втори път
5 май 2022 09:20, Нели Христова
20
Шефът на „Кинтекс” напуска поста си, но ще съди Нинова
Снимка: БГНЕС

Напускам поста и оттеглям жалбите си. Това обяви пред NOVA шефът на „Кинтекс” Александър Михайлов. Той обаче посочи, че ще съди министъра на икономиката и индустрията Корнелия Нинова за "неистини, казани по негов адрес".

„Явно съм много неудобен за г-жа Нинова. Защото тя дори не изчака съдът да се произнесе законно или не е първото ми уволнение. Сигурно под нейно давление аз бях уволнен втори път. Тя не пожела да говори с мен, когато беше в „Кинтекс”. Аз не драпам да работя там, не искам да работя с Нинова и с това ръководство на ДКК”, обясни Михайлов, като посочи, че решението му да напусне е семейно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Запознат преди 1 година
Такива измамници и откровени крадци като Александър Михайлов нямат място в Кинтекс. Не може държавният оръжеен търговец, вместо да гледа интереса на държавата и собствения си, да е обладан от частните интереси на Александър Манолев и Петър Манджуков. А Михайлов като послушна слуга, да изпълнява заръките. Как се дават ексклузивни права на продукцията на ВМЗ Сопот за Египет на частната компания БИИМ АД, вместо Кинтекс да изпълнява тези договори и да има тези права? Михайлов е за прокурор!
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще спечели, но да плаща лично Нинова .
9
4
 
9
 
! Отговори
лъжкината Нинова преди 2 години
То се вижда, че момчето е честно и почтено за разлика от Г-жа Лъжа. Ще осъди министерството и ще му платят, но не Нинова, а всички ние.
8
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Г-жа л.жа .....
7
2
 
6
 
! Отговори
ЛИЧЕН ИНТЕРЕС преди 2 години
В името на личния си интерес този директор е готов да разкаже какви ли не неща,дори и да злепостави страната.Утре медиите ще го забравят както много такива като него.Щом си кадърен ще си намериш работа.Като се хванат за поста си-ей няма отстъпване.Нека да заведе дело в прокуратурата за този договор,дето сме плащали милиони за несвършена работа.Може да е вярно,но може и да не.Стига си се унижавал и си осигурявал запълване на екранно време на мисиирките,както ги нарече ББ.
6
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е да няма правителството за махне бай Иван шефа на мандрата в Казичене, ще махне шефа на оръжейна фирма.
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Станал е неудобен за интересите на правителството. Всички знаем с какво се занимава Кинтекс, с оръжия. Сега те са тема номер едно за производство и търговия. Просто интереси.
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То не остана някъде шеф или началник, който да не бе сменен от приятелската пирамида "Продължаваме Подмяната". А сега им остана да окрупнят и най-доходоносния сектор, след енергийния и газовия...търговията с оръжия. Пък вие продължавайте да блеете по Борисов, Гешев, Пеевски и т.н. Те точно това искат то вас.
3
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо всички толкова драматично приемат отстраняването си от власт?Като се започне от Гешев и Боко,та се свърши с тоя.Като че ли са единствени и незаменими.И слънцето няма да изгрее без тях.Вместо да си тръгнат с достойнство,се унижават в медиите с безмислени обяснения,плювни и оправдания.
2
1
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
От поне 20 години помня как министър-председател или министър уволняват шеф на някакво дружество или нещо друго. Ние ги уволняваме всичките, и шефове, и министри, но само наум. Като има война, както сега, министърът просто сменя неудобния с удобен лично на него.
1
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-добре сам да се махне че да не го изнесат с краката напред