Борисов: Сваленото правителство говори само за постове и пари

ГЕРБ ще подкрепи актуализацията на бюджета
25 юни 2022 12:25, Петя Славова
172
Борисов: Сваленото правителство говори само за постове и пари
Снимка: БГНЕС

Сваленото правителството говори само за постове и пари - кой, кога и как да ги вземе. Говорят само за постове. Нека младите хора видят защо горивото е толкова скъпо - рафинерията е руска, с руски петрол работи, и всичко се изнася извън България като се преработи. След това се изнася за Сърбия, и влиза обратно в България, но се оскъпява с над лев на литър. Това е кражба с около 300 милиона на месец. Я си представете тези 300 милиона на месец в чекмеджета - щото съм се заклел, че злато никога не съм имал, - представяте ли си каква кражба е това? Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща със симпатизанти в Монтана.

И така когато премиерът Петков говори за привнесена инфлация, питам за коя стока е привнесена тя - горивото се произвежда в България; токът се произвежда в България - кой ти привнесе инфлация, на кое?, попита Борисов.

Още по темата

"Хлябът - зърното има рекордна реколта на места, а сега говорят глупости за продоволствена криза. Нали щяха да изкупуват жито за милиарди, добре поне че това не направиха. Това било успех - олиото е 6.70, а България е на второ място в Европа по производство на слънчоглед, за каква привнесена инфлация говорим?", изтъкна той.

"Не е случайно, че само преди 5 дни Асен Василев оттегли искането си за нов дълг от 4 милиарда лева, защото лихвите са нараснали десетки пъти според чуждестранните анализатори. И понеже корупцията избуя, Нинова каза, че Радев иска да е управляващият в сянка, а Петков - само лицето на управлението - това е ужасяващо обвинение в корупция. Защо никой не е казал за нея, ако е знаел", попита Борисов, цитиран от БГНЕС.

Не изтеглиха новия дълг, за да няма служебното правителство какво да харчи, смята бившият премиер. "Това ще издъни Радев в служебното му правителство, и той самият се ще сгромоляса", каза още лидерът на ГЕРБ.

"Те искат ние да им провалим бюджета - по-слаб, нескопосан, небалансиран и катастрофален бюджет не може да се напише, няма нито един внесен закон за гласуване, само приказки - затова в този бюджет ние сме добавили пари за църквите, за лекарите, за военните, за пожарникарите, 15% за пенсионерите, - и да не приемат нашето предложение с ясното съзнание, че това е лош бюджет, но да не им дадем да се възползват да кажат, че няма пари, ще гласувате "за" всяко тяхно предложение заради хората. След няколко месеца новото правителство ще се направи нова актуализация и ще се балансират нещата. С подкрепата си ще им избием зъбите за дето говорят, че "ГЕРБ не даде пари на пенсионерите", добави лидерът на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
8
 
19
 
! Отговори
прав е Борисов !!! преди 1 година
Нека и младите да видят , как е да те управляват комунисти и децата им . Безумни цени на всичко и реанимация на милиционерската държава. Те това е промяната към живот като в Северна Корея в която ни натресоха машините на Мадуро. Нашият Остап Бендер и котилото му ни оправиха хубаво и без вазелин ! Честито харвардски чалгаристанчета и платени писарушки по форумите !!!
116
12
 
11
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
Бойко Борисов е като индийски сериал. Ако си го слушал 1 път, после 10 години си го игнорирал и го засечеш отново по телевизора, ще имаш чувството, че гледаш същата серия която си гледал преди 10 години. Действието при него се измерва в петилетки. Същата стара, вече привлечена от повторение грамофонна плоча. Няма да се изненадам ако всяко негово интервю или говорене пред членове на партията не е запис от първият конгрес на Герб. Бойко плейбека направо да го кръстим.
115
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
МУТ-РА ГАД-НА по-скоро в затвора!!
114
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов е прав, че правителството говореше само за завладените от герберите и депесарите постове и парите от корупция на ГЕРБ и ДПС. Те говореха за неговите назначени хора и неговите корупционни пари. Боко лъже чрез казване на някаква повърхностна истина, зад която е скрита дълбоката лъжа. Постове и пари - да, но герберските постове и герберските пари.Боко говори псевдоистини като във арменските вицове: Гарабед не е спечелил мерцедес от лотарията, а москвич.И не го е спечелил, а загубил на карти
113
7
 
8
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
Всичко написано от бот програмите на Севда ПР е повторение на това което тя е казала на Бойко кадъна да бръщолеви. Ако си чул един гербер си чул всички, разликата ще е само в това колко писклив е гласът им.
112
0
 
12
 
! Отговори
Ей, Сикаджията. преди 1 година
остави дежурните си клишета, остави кой какво говори, ами я чуй какво каза днес чалгарската Митева слугиня, дето се "труди" и при "Библиотекарите", освен че сменя памперсите на сакатия си лидер и му пере насраните ***! Каза, дългоносата чалгарка, че президентът щял да им даде мандат и те "да опитат" Е, има едно "ако", ама то е за наивници! Колко пъти ще опитвате ***, Митевата? Колко пъти ще се гаврите с народ ***, фъфлеща слугиньо на Сакатия, на Джебчията Балабана и на *** Тошко?!
111
8
 
6
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
Всичко надраскано от п.п. слагачите точно пасва на п.п. баламурниците.
110
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хайде от другата седмица горивата в бензиностанциите ще са с 1 лев по-ниски.Обещано от ГЕРБ ураааа
109
3
 
8
 
! Отговори
мъъ преди 1 година
До от село, естествено, че не те интересува какво казва, ти си му мажоретка на боко, няма значение какво казва. а за правителството, нямаш капацитета да го оцениш
108
3
 
11
 
! Отговори
Улево вампир дърт преди 1 година
Защо не дойде в студиото когато Отец Събев те призова да дойдеш в БНТ и да целунеш кръста пред цялата аудитория да се закълнеш че не си крал от държавните пари. Страх те е от Божие възмездие за тебе и деца и внуци.....аааааа???? Закълни се пред цяла България и аз първи ще гласувам за вас.
107
7
 
14
 
! Отговори
noname преди 1 година
Тикво уплаши се като видя колко хора се събрахме в сряда пред НС. Няма да те пуснем повече да крадеш с дпс-то. така че колкото си искаш ни обиждай, но няма да имама кюлчета и лентички за рязане. Амин!
106
3
 
7
 
! Отговори
от село преди 1 година
Не ме интересува какво е казал Боко ,но аз разбрах че това правителство беше като зидаро мазачи ,чегъртане ,шпакловане ,бетоно бъркачки и накрая сърдити за парите от ремонта.
105
4
 
4
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
До 113: така е, бойко кадъна все се мести от легло в легло. От бай тошковото скочи в на царя, от там при доганя и накрая в харема на Ердоган. Все пак герб винаги са били партията с най много хомота и затова маймунската шарка в България тръгна от събрание на герб и лично бойко кадъна я донесе от Анадола.
104
7
 
1
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
Бойко кадъна е прозорлива, тя създаваше повече работни места за нас обикновените ромки. И благодарение на това европейците като минаваха през България си мислеха, че са стигнали Етиопия защото също като там, тук ние *** герберки се продаваме за 10 евро. Затова европейците винаги пращаха на Бойко кадъна евросубсидии. А другите партии ни гонят от магистралите и европейците си мислят, че нещата в България вече са по добре щом няма ромки да се продават като етиопки по магистралите.
103
5
 
1
 
! Отговори
до 112 преди 1 година
Ти гледай като се задоволяваш, да не пипнеш маймунска шарка, че вечи шари и у нас, педълските ***! ББ си знае работата!
102
5
 
2
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
Бойко кадъна, връщай се и почвай да правиш магистрали, че обикновените герберски кадъни останахме без място за работа. Ама гледай преди лятото да си готов, че да можем да хванем и потока с мамалигари, а не само като теб с анадолци да се задоволяваме, че на мен ми трябва лев за нови розови ***. Искам да си поръчам същите с който ти всяка вечер радваш Султан Ердоган и Доган бей.
101
4
 
2
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
Аз съм луда герберска кадъна, лика и прилика с баш баш бойко гювендиханъм. Не ми обръщайте внимание, всички от гроб страдаме от шизофрения.
100
1
 
4
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
ДО 101 А ЗАЩО 101 НЕ ПИТАШ ПЪПЪ И *** КОЛКО КОМИСИОН ПРИБИРАТ ОТ ПОСРЕДНИЦИТЕ ЗА РУСКИЯТ ГАЗ А ЗАЩО НЕ ГИ ПОПИТАШ ЗА ГОРИВАТА ЗА ИНФЛАЦИЯТА ЗА ХЕМУС ЗА ФАЛИРАТА ИКОНОМИКА
99
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Един там - Дайте му пак власт , та да напуснат и останалите 3 милиона дето все още се надяват , че България може някога да стане нормална държава !
98
4
 
2
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
До 105 ОБРАЗОВАЙ СЕ 105 ЗАЩО НЕ ОБВИНИШ ГЕРБ И ЗА БУРЯТА ЯЗЪК МЛАДИ А БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ ИНТЕЛЕК МИСЪЛ ВИЖ СЕБЕ СИ 105 И ТОГАВА ОБВИНЯВАЙ ИНАЧЕ СИ НАИВЕН ЛИЧИ СИ ОТ ПИСАНИЯТА ТИ 105