Емилова: Българският избирател е умен

Влиза в кампанията с увереност
2 сеп 2022 16:38, Росен Стойчев
48
Емилова: Българският избирател е умен
Снимка: БГНЕС

„Вярвам, че българският избирател е мъдър и разумен. Днес е началото на предизборната кампания.

Още по темата
Всички политически сили ще заиграят танц с избирателите с много обещания, но трябва да се гледа реалността”. Това коментира Вяра Емилова, секретар на Изпълнителното бюро на БСП, в ефира на Нова Нюз.

„БСП беше тази, която обеща и изпълни всичко, което е заложила в предизборната си програма. Това са икономически мерки, социални мерки, мерки към хората в нужда, към работещите, към пенсионерите. Така че в тази кампания ние влизаме с увереност, с идеята да продължим това, което сме започнали. Вярвам, че българският избирател този път няма да се движи толкова емоционално в изборния ден, да залага на партии, които повече говорят, а по-малко вършат или не изпълняват поети ангажименти”, обяви Емилова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
2
 
! Отговори
шопендар преди 1 година
бг избирател е наивник и будала,гласува за този който му обещае най светло бъдеще,и ако може и нещо без парички
32
0
 
2
 
! Отговори
ВЯРНО Е ! преди 1 година
ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАМЕ ЗА ПРАЗНОГЛАВЦИТЕ !! КОГАТО СЕ СЕТЯТ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ СУРОВИНИ, СЕЛСКО СТОПАНСТВО И ИНДУСТРИЯ, ТОГАВА МОЖЕ И ДА ГИ ПРИЗНАЕМ ЗА ПОЛИТИЦИ !!! И ДОКАТО НЕ ПОУМНЕЯТ, ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА !!!!!!!
31
0
 
6
 
! Отговори
Петя преди 1 година
Емилова тоя номер с мазненето и четкането няма да ти се получи Хайде се разкарай и си трай
30
0
 
2
 
! Отговори
Комунистка преди 1 година
Ще си отидеш от този свят с подлизурската си съвест , която много, много унижава и заличава най-бедните и най-съвестни граждани на Република България.
29
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никой не се съмнява и затова сме най бедни, най.болни, за образованието и корупцията сме без коментар.
28
0
 
1
 
! Отговори
Веселин 7112136860 преди 1 година
На ЕМИРова й е некак си много кръгло некак синпо турско-еврейски му лицето.Почти я вземам за медената nутка,която се търкаля ли търкаля.Българският избирател НЕ ГЛАСУВА,неуважаема! А и да гласува му отчитат гласът като за турски,арменски,noмашкu,цuranскu,еврейски. Хайде изтъркаляй се надалеч и не ни занимавай с npъднята си!
27
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
много е умен няма що .Щом БСП са още в парламента , преди е избрал хора кат Жан В. , сега ПП спечелиха изборите , въобще супер умен.
26
2
 
2
 
! Отговори
666 преди 1 година
Българите сме оцелели от 200 г. Византийско и 500г. Турско робство. Силни сме и ще се справим и с това. Бог да пази народа и България!!!
25
0
 
2
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 1 година
ТАКА е госпожо
24
2
 
1
 
! Отговори
от бузлуджа преди 1 година
точно щото е умен вие в парламента ше влезете на магия 5-6_та партия , да не влезнете ше е най добре де . този път Борисов ше ви мачка като валяк цинкова кофа .
23
0
 
6
 
! Отговори
Негласувам преди 1 година
Толкова е умен българския избирател, че няма равен на него по малоумие като над 30 години избора все мошенници и наведени слуги продажници
22
0
 
5
 
! Отговори
Анализатор преди 1 година
Кой е умен-Римляните ли.
21
0
 
6
 
! Отговори
Вин преди 1 година
Колко е умен, личи от положението ни в житейското съревнование за стандарт на живот и икономическо развитие спрямо другите, бивши комунистически диктатури с които бяхме на едно ниво!!!
20
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да....личи си колко е "умен". Хахахаххаха
19
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Умен,умен..Колко да е умен,щом дори Копейкин има някакви шансове за парламент!?
18
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ха, ако беше умен, БСП отдавна нямаше да са в парламента!А това, което сте "изпълнили " като обещания е едно....нищо! Един базов минимум, за който не трябва да ви благодарим, а ни се полага по презумпция. Според хартата за правата на човека.
17
2
 
9
 
! Отговори
Фин преди 1 година
Това иказване е политически маркетинг. Всички знаем, че избирателите на БСП хвърлят пари през прозореца на *** ''полицаи''. От глуупав, по глуупав са избирателите...даже т.н.цар избраха да ги оправи за 800 дни.
16
0
 
7
 
! Отговори
Ако беше преди 1 година
Умен нямаше да живее в турското WC. България управлявана от престъпници. Посшедните 12 години са най-видни управлявано от неграмотнико усъждан 3 пъти за лъжа, и лежал в чешки арест хайде познайте за кого става дума!
15
0
 
1
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
бълг избирател е умен и затова няма да гласува отиваме на избори 2023 гтова положение не се изтраива бсп в коалиция с аморални хора от пп вие не степартии а икон клубове по интереси
14
1
 
13
 
! Отговори
мара белчева преди 1 година
Буахахахаха, как се изсмях. Българският избирател е най-простотo гoвeдо на света.