Експерти: ГЕРБ нямат място на срещата на Нинова

Румен Радев гледа към левите избиратели
20 яну 2023 10:48, Росен Стойчев
24
Експерти: ГЕРБ нямат място на срещата на Нинова
Снимка: БГНЕС

Темите за лидерската среща и ролята на държавния глава в управлението на държавата коментираха експертът по политически комуникации доц. Иво Инджов и политологът Стойчо Стойчев в студиото на Нова Нюз.

Инджов каза, че няма как да не се проведе лидерската среща, защото тя е била анонсирана. Корнелия Нинова си дава ясна сметка, че този формат няма да доведе до резултати, смята той.

Още по темата

Според Стойчев ГЕРБ нямат място на лидерската среща. „Ако имаше един силен и идеологически аргумент по време на правителството „Петков“, той е бил, че "Демократична България" и "Продължаваме промяната" легитимират БСП обратно във властта, допускайки я в управляваща коалиция“, каза той.

Според Инджов, Румен Радев не е „прехвърлил горещия картоф“ на БСП. Връчването на мандата на БСП е действие насочено към левия електорат, поясни експертът. „Той иска да бъде лоялен на този електорат, благодарение на който стана президент и беше преизбран“, смята той.

Стойчев е на мнение, че „връчването на мандата на БСП не е обосновано нито от Nexo, нито от нещо друго, а от желанието на президента да флиртува с левите избиратели“. Политологът смята, че може би сега Радев ще се опита да направи „нов ляв субект с нови политици, които да променят облика на лявото“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: срещарешениеексперти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Кире преди 1 година
Нинова, Борисов, Кокорчо и Киро ***,Славе и Иванов?!?! В какво точно могат да са есперти лелка,мутраа,измамник, певец и безработен, всички с тежко комунистическо минало!?!? Как се смуче от бедна рая още и още?
23
0
 
4
 
! Отговори
Тц,тц преди 1 година
Е*ати експертите? Ами че това е среща,не е уговорка за годеж! А и кой може да забрани на Борисов да се изкефи на унижението на Нинова?
22
0
 
4
 
! Отговори
Аноним преди 1 година
ЕКСПЕРТИ ЗАЩО ВИЕ НЕ СЪСТАВИТЕ ПРАВИТЕЛСТВО ПЛАТИЛИ СА ВИ ДА МАНИПУЛИРАТЕ НО ШАРАНИТЕ СЕ ИЗДАВИХА В БЛАТОТО НА ЮМРУЦИТЕ ОТРОВИТЕ ЧЕГЪРТАЧИТЕ
21
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Срещата е само за болшевшки лидери Копейката, Корни, Киро парапета и Юда с брадата,може и Карадалъ да оди но Бойко трябва задължително да си остане в Банкя да си гледа сеира на болшевиките
20
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лидерската среща реабилитира ГЕРБ, ДПС и борисоф.. И защо ги ручахме жабетата и този път? Това е смисълът. А резултатът е, че нинова се заби в статуквото...
19
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Освен това, Радев е издигнат от БКП и съмнителни руски структури, съветниците му са червена върхушка като Ал. Маринов и не, той не подкрепя нито ДБ, нито ПП - просто използва момента, стисна юмрука главно за да оттърве собсвената си кожа, защото бяха започнали провеки и това не беше случайно.
18
1
 
1
 
! Отговори
Я па ти.. преди 1 година
До Анонимен 7 Е , чак па стотици хиляди...! Я посмали малко.
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 2 Що ти е ?
16
3
 
9
 
! Отговори
Дядо Соци преди 1 година
Пълни глупости. Единствено възможен кабинет бе с мандата на ГЕРБ. И но изборите народа така пожела. Изпуснахме питомното , сега ще гоним дивото.Честити пети избори. Писна ни.Да благодарим на президента за кашата в която ни вкара.
15
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радев няма място в родната политика, дава мандат на проруска партия която субсидира и подкрепя руския агресор, заради хора като него и как ви Корни запада страни от нас и ще си останем пак най-бедните.
14
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко Борисов няма да отиде на тази среща нали го чегъртат прав е политолога герб да си стоят в Банкя
13
0
 
2
 
! Отговори
До 7 преди 1 година
Аз чух ня мегдана че са поне няколко милиона домакинства са пропищяли
12
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов отивай на фронта бе *** нали си мъж там митра герои отивай
11
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ няма место изобщо на политическата сцена в България! Опозицията в пореден парламент,не я допусна до властта ! Ще има изненада и на тези избори! Американофилчета ще го отнесат този път!
10
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Проатлантиците и ЕС- слугите: ГЕРБ, ПП, ДБ и БСП ще ни унищожат с евро грабежа. Не на еврото!
9
8
 
5
 
! Отговори
Един Българин преди 1 година
Румен Радев бил избран с гласовете на левите - ХАХАХАХА!!!! Имаше и леви, които са 15-20%, но основно бяхме десни, които не търпим повече мафията , окупирала държавата на всякакво ниво! То не бяха правителства, то не беше наордно събрание, то не е местна власт изцяло подчинена на герб, а като загубиха в някакво Каварненско село пребиха кмета защото имало 10 гласа за ДПС!!! Трябва да се сложи край на мутренските времена и управление на държавата с обаждане от Банкя!
8
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Правилно, ГЕРБ никога не са били в коалиция с БСП а промянаджиите веднага си легнаха с тях и сложиха Рашкоф за шеф на МВР.
7
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стотици хиляди домакинства в страната пропищяха от разбитите си апартаменти и щети за хиляди шевове заради "безплатно саниране".
6
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За последните 2 години дълга е скочил рязко с 16 милиарда а нищо не е построено защото спряха всичко за да ограбят парите. Смятай алтернативата на ГЕРБ как действа.
5
7
 
7
 
! Отговори
Герб е лява партия преди 1 година
Кой даде за "безплатно" саниране на блокове 2 милиарда лева внесени от данъкоплатците?