От Москва: Западът иска да заличи Русия от картата на света

„Противниците да не допускат и мислено дори, че могат да воюват с нас“
10 яну 2023 13:32, Елка Василева
169
От Москва: Западът иска да заличи Русия от картата на света
Снимка: архив, БГНЕС

Западът се опитва да разкъса Русия на части и би желал да я изличи от политическата карта на света. Това заявява в интервю за руския в. "Аргументи и факти" Николай Патрушев, секретар на Съвета за сигурност на Руската федерация.

Още по темата
"За нас с оглед появата на нови военни заплахи е важно да имаме такива въоръжени сили и специални служби, че противниците на Русия да не допускат и мислено дори, че могат да воюват с нас", изтъква руският държавник.

Събитията в Украйна не са сблъсък между Москва и Киев – това е военно противопоставяне на НАТО, най-вече на САЩ и Великобритания, с Русия, заявява Патрушев.

Западните политици не са самостоятелни, зад тях стоят фондациите и едрият бизнес – именно в техните ръце е концентрирана реалната власт. В миналото Западът е постигнал процъфтяване и световно господство чрез заграбване на колонии. Точно така се държат днес и транснационалните компании, които предпочитат да трупат все повече капитали, изпомпвайки ресурси от други страни, казва секретарят на руския Съвет за сигурност.
(БТА, Андрей Шарков)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
0
 
0
 
! Отговори
Истината преди 1 година
Ако сложат американски ракети в Украйна защо да не иска да влезе в НАТО за да се спаси от Американската Украйна.
125
0
 
0
 
! Отговори
Истината преди 1 година
Сега ако сложат американски ракетни системи Пейтрият на границата с Украйна и Русия няма Украинец който да не иска да я задейства веднага.
124
2
 
6
 
! Отговори
Мдаа преди 1 година
А Русия иска да заличи всички останали !
123
1
 
0
 
! Отговори
Дякона преди 1 година
Най-безсмискената !!!
122
1
 
5
 
! Отговори
Дякона преди 1 година
Русия е най-безснискената държава. Богата на ресурси и бедна на интелект !!!
121
3
 
11
 
! Отговори
бла-бла преди 1 година
Който каквото сам си направи друг неможе да му го стори. Е, неможе целият свят да е крив, а една мижава част от него - вечно права. Няма такъв филм. Никой с нищо не ви е длъжен уралски дървари, и на никой не му пука за вас.
120
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 143. Целта на Запада е да докопа безплатно руските ресурси. Нищо друго. Те самите не го крият.
119
3
 
8
 
! Отговори
едно уточнение преди 1 година
... тук на "запад" нормалните хора искат следното: Като им се воюва и пролива кръв на рашките и на Русия, да си воюват вътре в тяхната си измислена п3д3ра.ц.и.я. Що им трябва да нахлуват в чужди страни, на които вече са признали незввисимостта и суверенитета??? путьонин и ко - да си налягат старите си за.д.н1ц1 щото току виж скочили младите рашки най-накрая и станала белята......... тогава наистина няма да я има рашистанската п3дерация , ама изобщоо....
118
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Войните на Руската федерация да се преместят вътре във Федерацията. Това искаме от Запада.
117
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само от картата на Украйна. Никой няма да ви гони на руска територия.
116
2
 
9
 
! Отговори
агент Мъдлър ЦРУ преди 1 година
Западът видя, че вие (РУЧКИ пияни) можете да се самозаличите. И не е необходимо някой да ви унищожава. Вие вървите към самоунищожение, както България.
115
3
 
14
 
! Отговори
Помня преди 1 година
До Боби 121 Боби , че то руснаците сами си изпросиха разпад на РФ.Запада ли ги накара да водят война ? След като Украйна иска да влезе в ЕС и НАТО и Путин не може да ги откаже от бъдещето им , трябваше да си седне на *** и да се замисли защо всички бягат от Русия .Помниш ли че и Беларус беше готов да скъса с Русия , но Путин ги заплаши с война и обърнаха палачинката.При Украйна номера ни мина.
114
3
 
13
 
! Отговори
Гражданин преди 1 година
И тоя побъркан - кой ви заплашва ,бе ?! Досега,ако някой е искал 100 пъти да го е сторил ! Вие все тази плоча си пускате веч 60 само и само да оправдавате пред народа си огром ните разходи за военна техника и въоръжение ! Срам сте за народа си и за човечеството !Поне малко чувство за срам нямате ли - толкова много приказки :" ще ни нападат !Ще ни нападат!Ще ни нападат ! " и накрая вие,съвременни фашисти веролом но нахлухте в славянска Украйна ?!Знаеш ли на това какво му се казва ?!
113
6
 
18
 
! Отговори
Да допълня... преди 1 година
Путин само уби Русия.
112
2
 
8
 
! Отговори
Тошо преди 1 година
Вие сте голяма страна и ползватте вашите си ресурси, а какво да прави Португалия, тя е точила от Бразилия, нещо нередно ....дават и взема без пари, а вие парите ги давата за бомби, ееее!Въобще светът е станал едно мнооооого подредено местенце, под всеки миндер.. бомба!
111
18
 
3
 
! Отговори
към ОЛЕЛЕ! /115/ преди 1 година
Още през есента на 2022 г западни аналитици констатираха: Държавният департамент се е заблуждавал относно икономическия потенциал на Русия. Рублата се превръща в най-надеждната валута в света. Кремъл побеждава в икономическото противопоставяне. Обратният ефект от санкциите срещу Русия предизвиква ръст на цените на горивата и храните в цял свят. Президентът Путин се оказа прав, когато заяви, че икономическият близкриг на Запада срещу Русия се провали.
110
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Неееее тя русията сама се заличавва от картата . Изгонена от всички международни органиизации от всички спортни събития . Всичко големи световни марки си заминаха , самолетите им са изгонени , транспорта им е изгонен, от SWIFT са изгонени какво още !!!
109
8
 
16
 
! Отговори
...! преди 1 година
"Боби", стига ни пробутвай Русия като "потърпевша"? Никой не ти се връзва! Това е най- бруталният агресор на 21 -век!
108
12
 
8
 
! Отговори
Боби преди 1 година
До ...! "И най-болните русофилски мозъци не смятаха, че някой се е засилил да напада Русия!" Задавам един Въпрос и отговор не искам: Кой Взриви СЕВЕРЕН ПОТОК 1 и 2? Това ако не е нападение не знам какво си мислите че е нападение - да гръмнат парламента в Москва примерно?!?!? (ПП търговската стойност на ГАЗът който избълбука от пробойните в тръбите е към 6 МИЛИАРДА ДОЛАРА остави колко струва самата тръба)
107
8
 
18
 
! Отговори
...! преди 1 година
Руският таракан продължава да реди простотии! И най-болните русофилски мозъци не смятаха, че някой се е засилил да напада Русия! Най-малкото защото е ядрена държава! Колкото до НАТО, Русия и сега граничи с държави от НАТО, но нито една не се е засилила да напада! Точно обратното, подготвят се за отговор на агресия! Да не говорим, че с Швеция и Финландия границата с НАТО се увеличава с 1600 километра! И Боби, хайде опитай се поне веднъж да се придържал към истината! Агресорът е ...Русия!