Над 1 млн. руснаци принудени да напуснат Русия

Това стана ясно на конференция на руската опозиция
5 юни 2023 21:41, Стела Стоянова
73
Над 1 млн. руснаци принудени да напуснат Русия
Снимка БГНЕС

Над 1 млн. руснаци са били принудени да напуснат Русия от режима на Владимир Путин - това съобщи директорът за Източна Европа и Централна Азия към Европейската служба за външна дейност Михаил Зибер на започналата днес конференция на руската демократична опозиция в Европейския парламент в Брюксел.

"Русия излезе от Европа, а Руската православна църква се отказа от Бога от Новия завет", каза в онлайн обръщението си нобеловият лауреат за мир Дмитрий Муратов:

"Най-важното е, че в днешната религиозна и пропагандна идея смъртта е по-важна от живота. Не животът е дар Божи, а смъртта в името на държавата. За смъртта, особено ако тя се е случила по договор, плащат значително повече, това се превърна в изгодна инвестиция. За смърт по договор човек получава такива пари, каквито би могъл да получи за 20-25 години от живота си", посочи той.

"Общата ни цел е справедлив мир, смяна на режима, гаранция за мирно бъдеще и честни демократични избори. Останалото - ляво, дясно и накъде, да решава избирателят", каза пък бившият магнат Михаил Ходорковски по повод присъстващите представители на руската опозиция.

Още по темата

"За нас постигането на дългосрочен и дори средносрочен договор с Путин не стои. Този режим трябва да бъде унищожен. Друг път за мирно и нормално бъдеще не само за Русия, но и за Европа и целия свят просто няма.  Обикновената замяна на Путин с друго име без преход към парламентарен и дълбоко федерализиран модел на управление, без свободни и честни избори, просто няма да промени нищо", добави той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още по темата: путинруснаци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Така и не разбрах кое ги е принудило да напуснат Русия.
38
6
 
27
 
! Отговори
Eeeeeee преди 11 месеца
Нищо то се надига гражданска война. Вярвам, че Русия ще се освободи от диктата и ще заживеят като нормална държава.
37
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
И в Русия влязоха 8 милиона украински руснаци хаха.В момента населението с анекиранитв области е 150 милиона души.По план до йрая на годината трябва да се присъединят и още 10 милиона укрвинци.На това му се вика решение на демографската криза.
36
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Един милион от над сто. А при режима на Борисов у нас, два милиона от 6.
35
16
 
9
 
! Отговори
Ще видите кой е гей преди 11 месеца
Това което си го търсите татаро-печенеги, скоро и ще си го намерите!Защото по предателска и долнопробна нация светът до сега...не познава !Г.Донев вече ви е сложил главата на дръвника защото на 23 февруари вече еподписана заповедта за преминаването на ръководството БА под прякото командванена НАТО.На 28 същия месец е подписана и заповедта за военната повинност в страната.След едномесечно обучение под прякото ръководство на натовски инструктори, ти вечеси готов за фронтовата линия.Промените са посочени в членове75/76 букви б, в и г отзакона за ВВС.
34
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Събрали се все принудени да напуснат Русия унищожители на режими- Михаил Ходорковски, Михаил Зибер. Няма да се изненадам, ако учредят правителство в сянка.
33
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
предателите напускат и ние искаме нашите предатели да се изметат от България , на 40 милиона нищо , а и нашите са един файтон няма да усетиме
32
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Пропаганда!
31
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Б.е русофили единствения въпрос който имате право да задавате е колко са отишли в расия или ЗАЩО НИКОЙ НЕ ОТИВА В расия!!!
30
9
 
6
 
! Отговори
Безимен. преди 11 месеца
До Германец.там атомни инжинери от ислямската република не приемат ! а Меркел напълни Европата със тез специалисти.Те тва е разликата .
29
7
 
14
 
! Отговори
До 28 преди 11 месеца
Избягаха в Европа и САЩ...и никой в расия. Щ.о така б.е Пепи???
28
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Късмет! Но честно казано ще ви е трудно....расия не е мръднала от 1917г. в по-голямата част от населението.
27
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Че те повече избягаха от евроинтеграцията у нас.
26
9
 
10
 
! Отговори
абе преди 11 месеца
а колко милиона украинци избягаха в русия?
25
17
 
16
 
! Отговори
паф преди 11 месеца
откъде ги измисляте тия простотии, да ви се чуди човек! русия е печеливша, путин е жив и здрав и народа му има доверие 82%...ама, дерзайте, все още има ба-ла-ми да вярват!
24
9
 
14
 
! Отговори
БАНко преди 11 месеца
Анонимен-чо, БЛАГОДАРЯ ЗА ГРИЖИТЕ , НО ПО ДОБРЕ СЕ ПОГРИЖЕТЕ ЗА БЕЖАНЦИТЕ ОТ РУСИЯ , КОИТО СА ....0, 0062 % ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ИМ !!!??? ВИЖ БЪЛГАРСКИТЕ НЕВЪЗВРАЩАНЦИ СА 10 ПЪТИ ПОВЕЧЕ КАТО % ОТ НАСЕЛЕНИЕТО !!!!
23
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
А принудените от украинската армия да се срещнат с Великия дух, са отделно.
22
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
За другарите:- става дума за принудително избягали руснаци ,което няма нищо общо с работещите българи на запад
21
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
На 130-140 милиона един е нищо,у нас на 8милиона 2,5-3 милиона избягаха без да има война ,ние Ко да кажем ааа
20
9
 
10
 
! Отговори
Говедо преди 11 месеца
Щом и Ходорковски се включва,работата върви на зле!Най-богатият руски олигарх ,чийто дядо се е казвал Мойсей (хубаво руско име),собственик на "Юкос",осъден за укриване на данъци,фалшифициране на документи,злоупотреби със служебно положение(бивш зам.министър),помилван предсрочно от Путин.Какво повече да се каже за "руската демократична опозиция"?