5 километра, 4 спирки! За левче до Летище София

Вижте снимки от новото продължение на софийското метро
83

Метростанцията на Летище София. Снимка: Булфото

От този следобед вече функционира новото 5-километрово продължение на първия лъч на столичното метро - от бул. "Цариградско шосе" до Летище София.

Още по темата

Продължението е с 4 нови метростанции - Дружба, Искърско шосе, Софийска Света гора и Летище София. Вижте как изглеждат новите станции на метрото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Супер довечера ще отскоча на опера във Виена.Само ако може да напишете в колко е последната мотриса до люлин, че вечер докато се дотътря до панелката и става опасно пък днес получавам и аванса от 200 лв.
32
1
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Честито и със здраве да го ползват всички. И го пазете!
31
0
 
4
 
! Отговори
До Discovery преди 9 години
"До 25 (Галерията):Да, определено е влудяващо това, но ти ако си мислиш, че тея ще си мръднат пръста да го оправят... кой знае кви тюфлеци и неграмотници са им дивелъпърите!!!"Да, но пък за сметка на това могат да трият мнения :D :D :D
30
36
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Далеч по-смислено щеше да е ,парите за тази отсечка от 5 км., да бяха отишли за ускоряване на строителството по 3-тия метродиаметър, а самия той да бъде удължен с още от около километър от Ботевградско шосе до аерогарата, хем щеше да е по-ефтино, хем по-ефективно и най-важното от летището до центъра щеше да се стига със 7-8 минути по-бързо, ама нали винаги целта в България е усвояването на $
29
1
 
18
 
! Отговори
до 24 преди 9 години
И пак казвам, дано още 3-4-5-6 града с размерите на София да се формират равномерно из страната--Добре, а откъде население за тези градове? 6 града по 2 милиона прави 12 милиона население - откъде?
28
4
 
9
 
! Отговори
krisko преди 9 години
Незнам защо , но ми се стори в няколко статии отразяващи откриването на новото трасе на метрото да се говори единственно за спирка на Терминал 2 ?! Ако някой е запознат нека да ни осветли по случая , защото останах леко изненадан , какво се случва с тези които са за все още съществуващият Терминал 1 ?
27
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво Боко! За 1лв. до летището, за 2 обратно. С такова чудо и Меркел не може да се похвали на германския народ. Сто години още да си премиер, а метрото да е 1лв., а заплатите 400. Хвала!
26
4
 
31
 
! Отговори
до 29 преди 9 години
То хубаво, ама защо само в София? Ами в Пловдив, Варна, Бургас...кога?-Много сте малки за метро. Имате нужда от модерни трамваи. Те ще ви решат проблемите.
25
12
 
27
 
! Отговори
до 28 преди 9 години
Добре че беше бай Тошо да построи летище и прокопае тунели до него-Кой точно тунели е прокопал бай ти Тошо? Туй Тошовите пенсии много сте се ошеметили!
24
24
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То хубаво, ама защо само в София? Ами в Пловдив, Варна, Бургас...кога?
23
25
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре че беше бай Тошо да построи летище и прокопае тунели до него иначе метростанция щехте да видите през крив макарон. Бибитковци!
22
14
 
5
 
! Отговори
КуРти преди 9 години
До МаринСамо трябва да се уточни с колко ще се кара по новата герберска магистрала, 90, 50 или 20, защото напоследък не е много ясно.
21
3
 
21
 
! Отговори
Галерията... преди 9 години
Проблем при новини с галерия1. Отварям новина, в която има галерия със снимки (като тази новина).2. Започвам да пиша мнение под новината, но забелязвам, че съм сбъркал. За да си оправя грешката, използвам стрелките наляво/надясно.3. СТРАНИЦАТА СЕ ПРЕЗАРЕЖДА И ВСИЧКО, КОЕТО СЪМ НАПИСАЛ КАТО КОМЕНТАР, СЕ ГУБИ.От няколко месеца насам сигнализирам за този проблем, а няма никаква ответна реакция от ваша страна.Извинявам се за спама.
20
0
 
11
 
! Отговори
Някой преди 9 години
Сидниииии, къде изчезна?!!?? на кой плаж седиш сега? че ми е интересно..Между другото и в Сф е вече топло така,че и ние може да караме колело и да се "кефим" на гледките :)
19
7
 
8
 
! Отговори
преди 9 години
Сега селяните ще минават транзит през София от централна гара до летището и от там по белия свят , о кмете кмете имаш ли пари .......
18
16
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
100 Пъти е по красиво от Лондонското метро.Боико е велик.Сега започваме да виждаме и разбираме какви разбоиници ниса оправлявали до сега.Троината на кол.Парите отиваха в комонистите и за Москва.Боико изчистиси къ6тата напълно от ДС.
17
26
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лично аз намирам това разклонение за едно от най-*** и всеки, който погледне генеалнта схема на метрото ще го забележи, разбира се неочаквам от бивши комунисти като герберите да ме разебрат, сега чувам че щели да проектират и магистрала от Търново до Русе :) той моста на Русе ще се разпадне евче ама те магистрала до него ще правят
16
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Супер, много се радвам, сега вече като патувам с амолет си хващам метрото и от автогарата ди летището, без проблеми!
15
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"На 8 май се открива и отсечката до Бизнес парк-а в Младост 4!"Дреме ми. Аз чакам 9-ти.
14
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Прекрасно!Дано повече такива новини да четем!На 8 май се открива и отсечката до Бизнес парк-а в Младост 4!