"Нощните вълци" бръмчат из София. Ще има ли драма?

Турът им у нас започна преди ден с юмруци и палки в Бургас
1 юли 2016 09:00,
518
"Нощните вълци" бръмчат из София. Ще има ли драма?
Вчерашните стълкновения в Бургас. Снимка: Булфото

Очаква се мотористите от руския клуб "Нощните вълци" да пристигат днес в София.

Те ще посетят храм-паметника "Александър Невски", а след това ще дадат пресконференция за похода си.

Още по темата

Турът им из България започна преди ден, а идването им беше ознаменувано от бой между техни привърженици и противници в Бургас.

С юмруци и електрошкова палка група млади мъже с военни дрехи посрещнаха вчера сутринта протестиращите срещу рокерското шествие на бензиностанция до Бургас.

Над 20-ина бургазлии и няколко украински граждани, които са загубили близките си при Кримските събития през 2014 г., планираха да направят символичен шпалир на "позора на руските рокери", известни като "Вълците на Путин".

След конфликта, довел дори до физическа саморазправа, 16 души бяха прибрани в ареста в бургаското Пето РПУ, за да дадат показания.

9 от тях са т. нар. привърженици на рокерския клуб "Нощни вълци", а 6-ма - противници на мотористите.

Очакванията са в София също да има има протест срещу тяхното шествие. Дали ще се стигне до стълкновения, тепърва ще разберем.

Походът им е част от обиколка на Европа, която известните като рокерите на Путин казват, че е в памет на загиналите руски войници.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


518
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
212
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БЪЛГАРИТЕ СМЕ КРОТЪК, ДОБЪР И ПРИЗНАТЕЛЕН НАРОД, НИЕ УВАЖАВАМЕ И ЗАЧИТАМЕ ВСИЧКИТЕ СИ СЪСЕДИ И ПРИЯТЕЛИ, ПРОТИВОПОСТАВЯНЕТО Е САМО В НЕЧИИ БОЛНИ МОЗЪЦИ- ТРЯБВАШЕ ТЕАТЪР- ДЕМЕК ВИЖТЕ КАК СЕ БИЕМ С ТИЯ ДЕТО НАЛИ- ДАЖЕ НЕ МОЖАХА И ЗА ТЕАТЪРА АРТИСТИ ДА СЪБЕРАТ, АМИ ОБРАХА КУП БЕЗЗЪБИ НЕЩАСТНИЦИ И КВАРТАЛНИТЕ КЛЮКАРИ РИТАХА СЕ ПО КОКАЛЧЕТО И МЯТКАХА БАСТУНИ- Е ТЕ ТОВА Е ЖАЛКО И ГРОЗНО И НИКОЙ НЕ МУ ВЯРВА БЪЛГАРИТЕ ОБИЧАТ И УВАЖАВАТ РУСКИЯ НАРОД И ТУК И В РУСИЯ ЖИВЕЕМ ПО БРАТСКИ, РАЗБИРАМЕ СЕ.
211
7
 
5
 
! Отговори
Shopp™ преди 7 години
Храмът е построен с български пари,идьоти такива!
210
9
 
5
 
! Отговори
Aardvarki преди 7 години
За сведение на заблудените-Този храм носи името на светите братя Кирил и Методий и е построен с дарения на българския народ!Руснаците само са принудили българските власти да го прекръстят на Александър Невски и да си измислят история, с която да манипулират и порусват българското население!Срам за тези, които не познават историята ни!
209
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
че баш тая църква са я построили с пари на Руския народ ве, неграмотни неуки ***. После е подарена на нашата епархия. Кубетата са позлатени с руско злато, набрано от дарения на обикновени руски хора. Мислите ли че случайно рокерите са избрали точно Ал. Невски??? Срам за нас е тая неблагодарност. Затова сме дъно.
208
7
 
10
 
! Отговори
t-rex преди 7 години
Тука такива фенове имат тия рокери, че като ги видят по една св ще им врътнат. Мен не ми дреме от рокери или военни, ама да ми развяват сърп и чук и руското знаме пред Александър Невски не съм съгласен.Нещо *** може ли да ми обясните как така сте националисти пък развявате чужди знамена?Ние в казармата се клехме в българското знаме. По тея с чуждите знамена ни учеха да стреляме!
207
5
 
9
 
! Отговори
до 260 pope преди 7 години
Извинете да не сте от " нежните" евроатлантици?. Дрогирате ли се редовно ?.
206
14
 
9
 
! Отговори
pope преди 7 години
Браво на всички , които не ги пуснаха в нашата църква. Никой не.ходи ей така да сее дръвчета на 2000км ОСОБЕНО руснак! Вън всеки доближен до диктаторска идеология !
205
15
 
21
 
! Отговори
Киро преди 7 години
Добре са дошли братята славяни !!!
204
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Смъртно мразя русофобите ....
203
4
 
8
 
! Отговори
Дуле Савич преди 7 години
а с асен генов и неготе камъни кво стана? ходи ли, не ходи ли? нали уж много се пенявеше по фейсбуука.
202
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руските рокери са с японски, щатски и италиянски мотори, така както щерка ти е с китайски прашки, а жена ти с китайски сутиен. Глобализация му казват.
201
8
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Пълно беше с ИЖ-ета и Ковровци... - истински патриоти...
200
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 253Този който ни еца му носим възелин та даже се наместваме ! Този който някога ни е освободил - агресор бил! Типичен български синдром!
199
21
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да се връщат в Азиатската си *** тия пиянки.
198
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чета коментарите и стигам до извода, цялата Дневникарска иззмет се е преместила тук.
197
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименТези черкези и гагаузи не са ми никакви братя!Ми то до 1878г. е било пълно с черкези и татари бе, сигурен ли си за произхода си? Па може и *** нин да си.
196
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 234Ние българите сме много привързани към традициите и не можем да разберем че самите ние сме потърпевши най-вече на собствената си авто-агресия! Можем да класифицираме това твое изказване като истински изблик на параноя - класическа! Могат ли 100 моториста да бъдат агресори?
195
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре , че са дошли те, че иначе нищо не се случва. Докараха цяла България до психоза. И създадоха работа на медиите. Браво!
194
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
245 - Тези черкези и гагаузи не са ми никакви братя!
193
20
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ВЪН вълците от нашата свещена земя!