Безплатна книга срещу карта за градски транспорт в София

Кампанията е за ученици, студенти и докторанти
4
Безплатна книга срещу карта за градски транспорт в София
Снимка: Dnes.bg

Центърът за градска мобилност и Столичната библиотека стартират съвместна инициатива под надслов "Зареди карта – избери книга, стани читател“. Тя е посветена на началото на новата учебна година и Деня на София. Това съобщиха от пресцентъра на ЦГМ.

Кампанията ще е в дните от 16 до 20 септември 2019 г.

Всеки заредил ученическа, студентска или докторантска карта от утре до сряда в бюрата за продажби на ЦГМ, намиращи се на пл. „Възраждане“, „Европейски Съюз“ или НДК, ще има възможност да си избере безплатно книга на място.

На разположените на спирките масички в рамките на работния ден ще има избор от заглавия, а от служител на Столичната библиотека ще могат да се получат и едногодишни безплатни читателски карти.

Такива безплатни читателски карти до 20 септември ще могат да се получават при зареждане на превозни документи за ученици и студенти и в пунктовете на ЦГМ на Софийски университет и на Технически университет. Получилите читателски карти трябва да посетят библиотеката, за да ги активират.

За целта на инициативата Столична библиотека предоставя в рамките на кампанията в трите пункта за продажби на ЦГМ безвъзмездно над 200 тома книги.

От библиотеката напомнят, че през следващите пет дни можете да се присъедините и към инициативата „Споделени книги“ - „Вземи, прочети, върни“. Всеки, който има желание да сподели любима книга с друг, може да я остави в трите посочени пункта и да си избере нова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: книгакарта
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Градския транспорт го ползват само роми старци и бездомници всичко друго е с мпс
2
2
 
2
 
! Отговори
Петко преди 4 години
А ревете,че пари нямате......
1
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много добра идея, ама вече и студентите са с коли ... Дажи имаше и набори, като станаха на 18 идваха с коли на училище.