БСП ще санкционира общинарите, подкрепили ПП в СОС

Те застанаха зад хората, които бутат паметници
13 фев 2024 22:00, Стела Стоянова
19
БСП ще санкционира общинарите, подкрепили ПП в СОС
Снимка БГНЕС, архив

Виждам справедливо възмущение от предателството, което извършиха шестима от общинските съветници на БСП в СОС. Дали сме мандат да подкрепим само нашия кандидат Диана Томова. На практика, тези хора застанаха зад онези, които бутаха паметници. Политическото доверие от тези хора е свалено. Националният съвет ще реши каква ще е санкцията за тях. Това каза зам.-председателят на ПГ на БСП Атанас Зафиров пред NOVA.

„18 години се мъчим да разградим модела „Борисов". През 2020 г. бяхме напът да го сторим с помощта на „Продължаваме Промяната". Сега обаче точно те върнаха ГЕРБ на власт. Какво пречеше сглобката да си потвърди сътрудничеството в общината? Нашите гласове бяха излишни. И без тях сметката излизаше. Този акт обезсили представянето ни на последните избори", коментира той. И изрази надежда обединението около БСП да постигне задоволителни резултати на евроизборите.

Според него Паметникът на Съветската армия е бил символ не само на армията, но и на българските войници, които са дали живота си по бойните полета в последната фаза на войната. Относно комисията, разследваща Мартин Божанов, той уточни, че най-вероятно мнозинството ще настрои работата си, съобразно политическите си цели. „Едва ли неудобни факти, свързани с властта, ще излязат наяве. Песимист съм за хода и работата на комисията", заяви Зафиров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: БСПСОСПП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен, к.16 : Атанас Зафиров.
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Атанас Загиров - един от блюдолизците, за да не кажа един от газолизците на стрина Ниновица.На тази отявлена СДСарка, преди да стане бесепарка, мъжът й беше н-к дирекция във фирмата на Вал.Златев преди 15-ина години. Тя беше министър на икономиката в кабинета Петков през 2022 г., а синът й е високопоставен чиновник в една от големите банки на САЩ. Пише се бесепар, много е самолюбива и властна. 'Претърси' основно състава наИБ на НС и самия НС. През последните 3 години направи БСП 'своя' партия
13
0
 
2
 
! Отговори
карачанаков преди 2 месеца
Глей за кво се закахърила лелята,не бой се м ъ руските другари вече действат искат да бъдат арестувани всички посегнали на построените руски камъни ,пардон паметници
12
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Милионер до милионера в активни бойни действия за бедните и онеправданите, да бе да....как ли звучи Интернационала от устата на червените велможи- ...на крак о, парии презрени, на крак о, роби на труда, потиснати и унижени...
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ЧаФкЪ им изпила мозЪка на червенките- ах тези партизани, ах тези ВЕЛИКИ БОРЦИ СЕ БОРИЛИ ДА РАЗГРАДЯТ МОДЕЛЪТ БОРИСОВ 18 ГОДИНИ- ТЪКМО БИЛ ОСНОВАН ГЕРБ И ОПА ЧЕРВЕНКИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА СЕ БОРЯТ СРЕЩУ НЕГО- ТЕ НЕ ХАРЕСВАТ НИЩО, КОЕТО МОЖЕ ДА ИМ ОТНЕМЕ ТЕРИТОРИИ.
10
1
 
8
 
! Отговори
бивш социалист преди 2 месеца
Колко хора избягаха от БСП ? Сергей Станишев ? Георги Първанов ? Мая Манолова ? Татяна Дончева ? Румен Петков ? .... и още и още и още ..... РАЗЦЕПЛЕНИЕТО Е ФАКТ ! Обединител липсва днес ! Факт ! Затова се позволи възраждане да влезе в лявото и да заеме огромно пространство ! Не може да има обединение там ! Причината я знаете всички ! Корнелия е време да бъде отлъчена заради това разцепление ! Закъсняхте ! Не е вярно , че няма по -добър избор от нея ! Това са твърдения на хора на хранилка !
9
0
 
7
 
! Отговори
уво корни преди 2 месеца
нинова разцепи бсп , какво очаквате ? много ясно , че отделни звена са готови за собствени политики, не съобразени с общото събрание. Разцеплението е не само по градове, не само в младежкото бсп, а и в самата партия , която не се социализира с новото време - нещо като КОДАК - мощна компания която не се разви и с времето изчезва !
8
0
 
6
 
! Отговори
Столетицата преди 2 месеца
Е в колапс. Още едно леко побутване от ГЕРБ и ще падне под 4%. На някои много им се иска. Няма БСП, няма отговорни за бандитския преход, червените куфарчета, фалиралите банки, заграбената земеделска земя, разпродадената и фалирана промишленост, съсипаната енергетика, замените, бетонираното черноморие, задушеното образование, тъжното здравеопазване ... Удобно, много удобно.
7
1
 
2
 
! Отговори
Е преди 2 месеца
Това са продадени гласове и подвеждане на избирателите. Но, дали само общинарите печелят или цялото БСП и после се оправдават.
6
2
 
11
 
! Отговори
Тина преди 2 месеца
БСП насажда омраза в българите.Разделя ,противопоставя хората с лъжите си.Това е техния модел когато не са на власт.Долно!Да ги накажем като не гласуваме за тях
5
1
 
11
 
! Отговори
мда преди 2 месеца
ше има другарски съд , хахаха ! ако можеха щяха да ги пратят в Белене .
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нали изборите са "тайни"? Откъде знаят кой за кого гласувал?
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До НИНОВА и КОСТАДИНЧО Мая Манолова пък беше там!
2
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Направо ги изхвърлете от там! Като мръсни котета.
1
2
 
5
 
! Отговори
Алекс преди 2 месеца
Ало,Танасе,ало,Зафиров.Хората се наредиха на богатата общинска софра.Дреме им за доверието и мнението на разни другарки и другари.