Плоча от блок падна върху жена в Русе

Пострадалата е с фрактура на черепа
9 юли 2012 22:10,
36
Плоча от блок падна върху жена в Русе
Жената е в болница. Снимка: Булфото

60-годишна жена пострада тежко, след като плоча от облицовка на блок падна върху нея в Русе. Според очевидци произшествието е станало към 19,30 часа тази вечер, предава БТА.

Плочата е паднала от блок на ул. "Борисова" и е ударила две жени, като едната е била ранена леко по ръката.

Тежко пострадалата е с разкъсно-контузна рана на главата и фрактура на  черепа. Контактна е и ще бъде оперирана по спешност, съобщиха отлечебното заведение в крайдунавския град.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: Русе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
1
 
! Отговори
пич преди 11 години
Преди години в плевен имах същата ситуация.. само, че плочата падна зад гърба ми на няколко метра.. голям късмет извадих... и точно в центъра до съда.. една светла сграда..
31
1
 
2
 
! Отговори
do 4inovnik преди 11 години
abe moito mom4e ne ebano ela az da ta raselq..ex ama si prav de RUSE Nikoga ne e Zaslujaval da e Grad v Takava darjava zashoto vsi4kata Kultura intelingenziq i Ikonomika bqha Unishojeni......Jalko za Bg i bulgarite 4e Unishojiha edin hubav vazrojdenski bulgarski grad koito e doprinesal mnogo za istoriqta i kulturata na stranata ni........
30
0
 
5
 
! Отговори
galya преди 11 години
Мда ..... Очакваше се. Това нещо е от преди още 15 години, от блок "Достоевски", "Лермонтов" и съседните най-редовно си падат плочи, като минете оттам погледнете нагоре по балконите и ще се уверите сами. За отстраняването на проблема обаче ми се струва, че и Общината трябва да помогне, тъй като това са високи сгради и сами хората хем нямат нужната степен на грамотност за ремонт, хем нямат подходяща техника.
29
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чуя ли думата чиновник и веднага си представям дребно плешиво човече с ръкавели на протритите си ръкави, с мазна усмивчица, наведено пред шефа си под ъгъл 60 градуса, живеещо под чехъл у дома си, нерядко и набивано от мустакатата си жена, изявяващо се като хейтър в интернет понеже в реалния живот никой не му чува педалското гласче...
28
0
 
4
 
! Отговори
До Чиновник преди 11 години
А ти се доказателство колко комплексирано и просто е населението по тези земи!Простотията,селянията,комплексарщината и идиотизма нямат адресна регистрация!!! Пак казвам - както е видимо от теб!!!
27
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Виновни НЯМА! Да пази Господ!
26
11
 
6
 
! Отговори
Чиновник преди 11 години
до 27Пич, ти си живо доказателство, колко злобни и тесногръди сте русИнците. Града ви наистина е бил развит и европейски, но това е било допреди 70 години.В момента е поредния западащ град в северна България. Единственото "европейско" нещо в Русе са цените в евро в менютата на заведенията
25
0
 
9
 
! Отговори
malart преди 11 години
Мисля, че е време за завеждане на дело и голяма парична компенсация от отговорните за инцидента безотговорници.
24
5
 
10
 
! Отговори
до селтака - чиновни преди 11 години
Чиновник, ти си явно някой се*так и злобееш, че не си се родил в Русе - най-европейският град преди "демокрацията", че можеи и още да е. Вас шопята, или неизвестно какъв *** си, е трябвало отдавна да ви забранят да напускате родните си селца, че само замърсявате градовете.
23
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Горката жена! Дано се оправи бързо. А тия в общината продължават да се мотат и да не взимат никакво решение по молбите за саниране. Да се помотаят още някой друга година и ще видят какво ще стане! Масово ще има такива новини. :-((Просто сградният фонд в България е в отчайващо положение, а хората нямат пари за ремонти и саниране.
22
21
 
2
 
! Отговори
Чиновник преди 11 години
Целият град Русе, отдавна трябваше да се закрие, а населението да се разсели по дурги селища.
21
1
 
10
 
! Отговори
Разминала се преди 11 години
Хайде на бас, че следващата жертва ще е под бл. Русия в Русе, този срещу ЖП гарата. Само като му се види фасадата и човек настръхва.
20
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жената е в болница. Снимка: Булфото Не виждам нито жена, нито болница. Линейката на снимката е насред София ...Вие не разбрахте ли, че предпочитаме статия без илюстрация, отколкото фалшиви снимки !!!
19
2
 
28
 
! Отговори
Русенец преди 11 години
Не ми се иска да съм на мястото на домоуправителя. Човечеца ще трябва да плаща докато е жив. А как би могъл да накара бабките със старческа деменция да си оправят фасадите ?! Хора, обичам старите хора, уважавам ги, но в блока в който живея са към 90%. Представа си нямате какви клюки и сплетни се правят по цял ден.
18
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Социалистическото строителство е най-здравото строителство на Света,другари!
17
15
 
1
 
! Отговори
Попа преди 11 години
Камъните падат,падат от небетоооо......
16
0
 
11
 
! Отговори
до 13 преди 11 години
Блокът не е панелен, живея наблизо.
15
3
 
8
 
! Отговори
хахаха преди 11 години
ААА ХА ХА ХА ПЛОЧА ПАДНАЛА В РУСЕ А ЛИНЕЙКАТА ДОШЛА ОТ СОФИЯКОЕ Е ИСТИНА? СНИМКАТА? СТАТИЯТА? ИЛИ НИТО ЕДНОТО
14
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
кога ще прочета - череп падна от блок върху плоча в русе ?
13
9
 
24
 
! Отговори
платен куманез преди 11 години
На улица "Борисова" в България скоро всичко ще започне да се разпада