Варненци протестират срещу колите в Морската градина

Инициативата е заради тежкото ПТП със загинало дете
Обновена: 1 юли 2019 05:58 | 30 юни 2019 19:36, Веселина Йорданова
30
Варненци протестират срещу колите в Морската градина
Снимка: БулФото

Варненци излязоха на протест срещу колите в Морската градина.

Още по темата
Инициативата е след трагедията вчера, когато БМВ, управлявано от румънец, уби петгодишно дете на паркинг в Морската градина.

Идеята за протеста възникна в социалната мрежа и е официално подкрепена от гражданите от сдружение "Варна диша" и велоклуб "Спартак" във Варна.

32-годишният мъж, прегазил детето, е с обвинение и е задържан за 72 часа. Тестове не показаха да е употребил алкохол или наркотици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
да преди 4 години
До гого Там са били родителите, всеки водач е длъжен да съобразява поведението си на пътя и на паркинга. Как този румиснки ци#анин на празен паркинг не е видял детето, не само това, но когато родителите са блъскали по предния капак (т.е. били са там) той вместо назад в дал напред, може би мислейки си че му забраняват да влезе ли, какво ли.. пълен ***. Колите са опасни не защото са машини, а защото ги управляват хора и мястото им не е във парка.
24
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Община Варна и Административен съд Варна, чрез хората, които ги представляват не желаят да спрат влизането на МПС-та в Морската градина на града. Това е така, защото основно техни деца имат апартаменти там. В Морската градина официално жилищни сгради няма - те са със статут на обществени сгради. Как и защо тогава Административния съд във Варна приема, че там има живущи и смята, че трябва да се събобразява със тях? Парка е място за деца, спортисти и почиващи, а не за отпадъка на обществото
23
0
 
0
 
! Отговори
Варненец преди 4 години
Като погледна протеста, чак ми се плаче.Събрали се 20 човека на кръст, но така ще е то варненци не останаха, само селяци от североизточна България.
22
11
 
7
 
! Отговори
аз преди 4 години
Ясно е, че протестите са платени.Дали е паркинга на Билла или Морската градина, все едно, децата трябжа да са хванати за ръка, ако до тях има ажтомобили.
21
3
 
4
 
! Отговори
Умерен протест преди 4 години
Нашето село е 700 души и когато протестираме се събират поне толкова, Варна колко е?
20
1
 
21
 
! Отговори
Варна преди 4 години
Някой пишат че не е в парка? Разбира се че парка....вдъшност каквопраеи паркинг за коли в парк? Там преди беше детския кът на Варна , блъскащите колички, сега има кооперация и бар. Не мога да разбера , как се строят блокове в парк , половината градина е квартал?Това е някакъв изродил се проект на парк : играещи деца , покрай тях , пияни водачи на скъпи коли. Бягайте на запад , спасете децата си.
19
6
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Варненци през 2013 година излязоха да протестират срещу управлението на Герб и след това те отново си гласуваха за тях е какво им е тях нищо им няма на тези лецимери
18
5
 
12
 
! Отговори
БББ преди 4 години
Нищо им няма на варненци, важното е, че ГЕРБ са на власт и при тях! И пак за същите да си гласуват на есен!
17
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
вместо да протестирате, купете си кирки!
16
1
 
8
 
! Отговори
Бг паркинг преди 4 години
Паркингът е платен, но не е охраняем, даже и сянка няма, само камери и един чичак дето събира таксата.
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом е охраняем трябва да има охрана,а щом има охрана трябва да надблюдава кои влизат влизат в паркинга и излизат от него особено как семейства с деца така и други как водачи на коли били със семейства с деца или не,това за охраняем платен паркинг като се предполага,че и платен,ако е само платен на входа/изхода до бариерите трябва да има автомати за получаване на разплащателни стикети и пари,ако пък е служебен и за посетители към обекта като неплатен пак трябва да има охранителна система и охрана
14
13
 
19
 
! Отговори
гого преди 4 години
какво прави 3 годишно дете на охраняем автомобилен паркинг ограден с бариера?къде са родителите му и защо не са го пазили..там автовобилите маневрират и децата са толкова ниски ,че не попадат в обсега на видимост на водача.....отговорете на това, а не цъкайте минуси ...в мола като си водите децата на атракции, в паркинга така ли си *** пускате безпризорни, надали ...
13
6
 
11
 
! Отговори
до12 преди 4 години
по точно е паркинг на входа на морската градина а не вътре в парка. първо е паркинга под него ресторант бар Хоризонт и чак после алеите за разходка
12
16
 
9
 
! Отговори
Бб преди 4 години
За незапознатите не е парк за отдих а се случва на платен охраняем паркинг насред парка за отдих..
11
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Алея първа и морската е редно да бъдат , без коли. Долу на плажа е същия мармалад . Едните ядат, другите дават газ. Маймунска държава.
10
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"3 год дете без надзор, къде са родителите тука?!? Като маневрираш назад, както в случая, как да го види човек това дете? Много е лесно сега - дай да съдим шофьора..."Пич, това е парк за разходки, а не автомагистрала. Разбираш ли ме правилно- местиш единия крак пред другия и извършваш пешеходно движение. Затова хората са на протест в момента. Един сгазен пешеходец в ПАРКА е прекалено много.
9
23
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
какво прави 3 годишно дете на охраняем автомобилен паркинг ограден с бариера?къде са родителите му и защо не са го пазили..там автовобилите маневрират и децата са толкова ниски ,че не попадат в обсега на видимост на водача.
8
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Морската градина е създадена за разходки, а не за автомобилен трафик и паркинг. Заплашете собствениците на имоти в парка, че ако продължават да оспорват издадената ПРЕДИ ГОДИНИ заповед за забрана за навлизане на коли в парка, ще им отнемате имуществото!
7
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Проблема не е нито в автомобилите нито във велосипедите.Проблема е в главите на някого ама никой не протестира за това.
6
5
 
23
 
! Отговори
Вуте преди 4 години
Ако има, още Българи във Варна... Са е момента да се изринат сите мамалигари...Слуги им станахте...