Спират "Седем часа разлика"

Конфликт между bTV и Маги Халваджиян прави неясна съдбата на сериала
Обновена: 15 окт 2012 15:11 | 12 окт 2012 14:03, Петя Славова
106
Спират "Седем часа разлика"
Магърдич Халваджиян с Ваня Цветкова и Боряна Братоева от "Седем часа разлика. Снимка: архив, Булфото

Неясна става съдбата на сериала „Седем часа разлика“ заради конфликт между Магърдич Халвадиян и bTV.

Преди ден се разбра, че „Глобал филмс“ спира снимките на четвъртия сезон, тъй като иска финансово обезпечение от телевизията, в чийто ефир се излъчва проектът.

Като контраатака bTV също пусна официално писмо, в което настоява снимачният процес на „Седем часа разлика“ да продължи, тъй като в противен случай се нарушават договорните отношения между двете страни.

“Българските сериали са основен приоритет в програмната политика на bTV, като за 2 години и половина телевизията вложи над 15 милиона лева, ангажира над 100 талантливи български актьори, както и над 600 професионалисти от кино индустрията в своите проекти", пише в писмото на телевизията.

Излъчването на „Седем часа разлика”, който е трети български сериал за телевизията, е залегнало в нейната стратегия за следващите 2 години.

От „Глобал филмс“ пък обещават, че са готови да продължат снимките, стига да им се гарантира финансовото обезпечаване на продукцията.

Още по темата
Спорът между телевизията и фирмата на Халваджиян тръгна още след свалянето на „Господари на ефира“ и „Пълна лудница“ . Предаванията вече се излъчват в ефира на Нова, а екипът продължава да твърди, че причината за свалянето им от bTV е наложена цензура.

Обвинената медия пък изтъква като истинска причина за скандала засегнати финансовите интереси на компанията на Магърдич Халваджиян, Юлиян Халваджиян и Асен Чанков.

В целия конфликт най-засегнати остават актьорите, които са подписали строги договори, според които им се забранява да се снимат в други сериали година след излъчването на последния епизод.

И докато двете страни се разберат помежду си, все още зрителите могат да следят какво се случва в трети сезон с познатите персонажи, чиито проблеми прескачат между София и Ню Йорк, всеки вторник от 21.00 часа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
0
 
2
 
! Отговори
stoycho.trifonov преди 11 години
Много скучен, изобщо не ми харесва, в началото се опитвах да го гледам, за да дам шанс на българското, но не става. МНОГО Е ЗЛЕ!!! Да се маха.
88
6
 
3
 
! Отговори
Vittorio преди 11 години
Най после нещо хубаво казано за тази БОЗА! :D
87
7
 
3
 
! Отговори
Атина преди 11 години
Няма да ми липсва! Една незначителна загуба - спиране на излъчването на Седем часа разлика.
86
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гаден мазен арменец
85
8
 
11
 
! Отговори
men преди 11 години
този филм отдавна се изчерпи. Случките са нереални и наивни.
84
0
 
10
 
! Отговори
bez ime преди 11 години
Българска работа.
83
3
 
4
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Таман се...канех да гледам една серия,от тази...разлика и да видя каква е...разликата и те взеха че го обявиха в...разлика,този 7 часа...разлика.
82
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И сега кво-национала катастрофа ли?
81
6
 
2
 
! Отговори
mlad6ito преди 11 години
знаете ли пуснах един сайт за позитивни неща и си мисля, че тази статия ще зарадва много хора.
80
3
 
4
 
! Отговори
голям праз преди 11 години
и го очакваите по нова или някоя друга
79
1
 
2
 
! Отговори
бг простак преди 11 години
Чудомирчо, не се заричай, че утре пак ще си на посещение в сайта, айде, знаем се...
78
2
 
8
 
! Отговори
Харпия преди 11 години
Да се оплаче на арменския поп.Гола-вода и баластроа в джобите са тия Халваци.Никакво творчество само копират от американските екшъни.Ате не пасват на нашите георафски ширени...
77
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма да е голяма загуба. Изтърпях точно половин епизод от него.Столичани в повече ми харесваше, но няма да плащам на Босфор тв да го гледам по платеното им Хойо, нито мога да дебна да го гледам, когато го излъчват. Отдавна не стоят така нещата за зрителя.
76
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"ангажира над 100 талантливи български актьори"----Не знам с какво са ангажирали талантливите български актьори, но явно не са същите, които са назначили да играят.
75
9
 
5
 
! Отговори
BG преди 11 години
До didokiMazen ***! Mi gledai si "Pepel ot rozi" be, govnqr !
74
17
 
10
 
! Отговори
didoki преди 11 години
Трябва да спрат всички български сериали, защото са много слаби и не стават за гледане.
73
16
 
19
 
! Отговори
Чудомир преди 11 години
За последен път влизам в този сайт - до неотдавна имах усещането, че се чете предимно от млади и интелигентни хора. А младите и и нтелигентни хора за позитивни, когато казват нещо, използват аргументи. Тук виждам толкова простотия и неграмотност, че ми става гадно. Един ден, ако някой от вас, толупи ***, стигне нивото на М. Халваджян, ще е истински подвиг. Но повечето от вас ще продължат анонимно да мучат по форумите и да жалят клетата си несрета на нереализирани неандерталци!
72
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чудо голямо! "Под прикритие" е един милион пъти по-качествен и интересен сериал от тази надценена помийка...
71
4
 
11
 
! Отговори
БРАВО! преди 11 години
Ето, Българи, четете! 83 е достоен пример на българския народ!!! Ето затова сме на това дередже! Заради такива като този и много други! И ще сме си под робство още 5 века! Пък вие продължавайте да оплювате и потъпквате всичко родно! Ето това е човек за пример! 83 :))
70
26
 
13
 
! Отговори
Исмаил преди 11 години
Че кой гледа тая байганьовска глупост??? Аз си гледам "Велиолепния век".В следващата серия Сулейман султан ще се върне от победата на остр. Робос и да видим как ще реагира за родената принцеса от Хурем .