1500 лв. глоба за мъжа, който съсече Нера

На 19 февруари Тодор уби кучето по особено жесток начин
5 ное 2015 14:47,
163
1500 лв. глоба за мъжа, който съсече Нера
Снимка: Facebook

Пловдивският районен съд наложи на подсъдимия Тодор Бочуков административно наказание - глоба в размер на 1500 лв., съобщиха от Съдебната палата в Пловдив.

Бочуков бе признат за виновен за това, че на публично място в Пловдив е убил с брадва кучето Нера, което е от породата "Дого Аржентино". От съда уточняват, че деянието е извършено по особено мъчителен начин.

Присъдата не е окончателна и подлежи на обжалване пред Окръжния съд-Пловдив.

Припомняме ви, че на 19 февруари Тодор Бочуков без жал съсече 4-годишното домашно куче в градинката на ул. "Брезовска" в Пловдив.

Още по темата

На кървавата гледка станали свидетели стопаните на закланото животно Златка Андреева и Владимир Халачев. Те разхождали сутринта Нера, която е от порадата "Дого Аржентино". Касапинът се нахвърлил, защото кучето лаело по неговото.

Андреева понечила да прибере Нера, но в този миг мъжът извадил брадва и я забил в гръбнака на животното.

С писъци тя хукнала към къщи, където бил приятелят й. Двамата натоварили все още дишащото куче в колата и го откарали във ветеринарна клиника, където лекарите се ужасили от жестоката гледка.

Те включили животното на системи, но не могли да го спасят, тъй като гръбначният му стълб бил прекъснат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
0
 
0
 
! Отговори
Гацко преди 8 години
Доказано е, че кучетата са много по добри същества от хората. Яд ни е, че куче се изходило на улицата, докато хората се изхождат на цялата планета ежедневно.
118
2
 
4
 
! Отговори
Питам преди 8 години
Защо скобствениците на кучето ОПАСНА ПОРОДА не са ГЛОБЕНИ за това , че са го пуснали свободно.В някой ЦИВИЛИЗОВАНИ ДЪРЖАВИ тези опасни породи е забранено дори да се гледат.
117
2
 
5
 
! Отговори
До Нера преди 8 години
Ако си прочела внимателно статията няма да задаваш такива ГЛУПАВИ ВЪПРОСИ : "Андреева понечила да прибере Нера /кучето/Или тая/тоя/ които се е написал с името на кучето е бетер такова куче -"Дого Аржентино"- С такива кучета са гонили избягалите роби ЛОВЦИТЕ на РОБИ. Какво се е случвало на робите е ВСЕИЗВЕСТЕН ФАКТ.Така, че ПО-ДОБРЕ СЪСЕЧЕНО КУЧЕ ОТКОЛКОТО ИЗЯДЕН ЧОВЕК.
116
1
 
3
 
! Отговори
Да спасим Земята преди 8 години
Днес 06.11.2015 от 22:00 по bTVAction дават един филм - Денят, в който Земята спря, став адума за спасението на Земята. За някои кучефоби, може да бъде полезен, ако имат поне малко ум в главата разбира се. В главните роли Киану Рийвс и Дженифър Конъли.
115
2
 
1
 
! Отговори
НЕРА преди 8 години
До АнонименАЗ ПЪК ДА ТЕ ПИТЕМ,ТИ КАК РАЗБРА ,ЧЕ Е БИЛО НА ДЕТСКА ПЛОЩАДКА И Е БИЛО БЕЗ КАИШКА ???????????
114
0
 
1
 
! Отговори
ели преди 8 години
До ТеоТо и ние произхождаме от *** с тези размисли къде ни е мястото?
113
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
KUCETO IMA PO-GOLIAMI PRAVA OT COVEKA.
112
0
 
7
 
! Отговори
Просто питам преди 8 години
Интересно какво е правил човекът с БРАДВА в градинката???Кой нормален се разхожда с брадва??За дърва ли е ходил??
111
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Искам да поясня, че да пуснеш дого аржентино на детска полощадка е равносилно на това да оставиш зареден револвер на детска площадка. Иначе казано - незаконно във всички европейски държави.
110
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Куче дого аржентино оставено пуснато в градинка, без каишка и намордник - в Англия това е углавно престъпление. За кучкарите да поясня, че породата е ЗАБРАНЕНА в целият ЕС (без ***). Собствениците на кучето са престъпници.
109
2
 
2
 
! Отговори
Тео преди 8 години
До АнонименДа, виждал съм. Страхотни животни, доста миришат, но са страшно интелигентни. По принцип ги е страх от човека, но вълкът си остава вълк до края на живота и за това в гората трябва да се ходи с оръжие под ръка. Защо питате?
108
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Повечето коментиращи тук явно не са прочели статията:Кучето не е нападнало никого, а е лаело и то срещу друго куче.Къде прочетохте, че е бягало свободно в градинката и е нападало деца ????
107
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ТеоТи вълк на живо виждал ли си???
106
7
 
6
 
! Отговори
Тео преди 8 години
Хора, разберете - кучетата са произлезли от вълците. Имаме поговорка - вълкът козината си мени но нрава - не! За това, породите, които потенциално могат да наранят, осакатят или ... недай си Боже убият човек - на каишка и с намордник! Всичко друго от рода - ама то кучето е миролюбиво, обича децата и прочее не върви. Може дванадесет години да е най-доброто, да го пускаш свободно, да го ожили една оса и да гризне някой. За това - нормално е адаша да е глобен, но вината е и на собствениците!
105
0
 
0
 
! Отговори
Do krai преди 8 години
abe kak shte globyawat cengetata. Te sa zaeti da stackuwat za zaplatite.
104
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лаело било! Дого аржентиното рядко лае, бе, ***!
103
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Заглавието трябва да бъде: "Герой спасява света от свирепо псе". Получава Нобелова награда за мир и 1500 лева държавна награда и орден за храброст 1 степен.
102
5
 
10
 
! Отговори
малка е глобата преди 8 години
Кой психопат се движи с брадва под мишницата си?Убийците,като този ***,на когото наказанието е много малко.Наказание под цялата строгост на закона,а собствениците да знаят,че куче се води на каишка освен ако не е в някое отдалечено място където няма други кучета и психопати !
101
4
 
9
 
! Отговори
Край преди 8 години
Колко са били глобени собствениците след като е установено от държавните органи че в нарушение на наредбите са пусналикучето им да тича по улиците. Ако дого скочи на малко дете е можело да стане страшно. Нарушил брадваря - глобяват го. Кучкарите нарушители кой ще глоби. Градинката пред МВР в София е пълна пуснати кучета - никой до сега от МВР не е глобил и един кучкар. Даже не се и сещат че това е нарушение на законите.
100
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АБЕ КОЙ СЕ ДВИЖИ С БРАДВА ПО УЛИЦИТЕ :DDDDDDDD ОХ ЕВРОПО ЕВРОПО ИНДИЬО ИНДИЬО