Туитър ще съди Мъск

Наета е опитна кантора
11 юли 2022 20:09, Росен Стойчев
12
Туитър ще съди Мъск
Снимка: БГНЕС/EPA

Компанията Туитър реши да започне дело след решението на Илон Мъск да се оттегли от придобиването на нейните активи, съобщи Блумбърг.

Работата е поверена на адвокатска кантора, която работи в областта на придобиването.

Още по темата
Експерти смятат, че компанията има голям шанс да спечели.

Придобиването на компанията беше договорено през пролетта. През миналата седмица Мъск обяви, че се оттеглят от преговорите.

Той обясни, че е имало ясно споразумение. Компанията обаче не се е съобразила с важни условия.

Внимателно ще бъдат прегледани всички условия по споразумението. Експерти обясняват, че Мъск е одобрил сделката преди да направи проверка, което не е често срещано решение.

Мъск е обвиняван от акционери в компанията, че умишлено е ограничил търгуването на акциите, за да направи изгодно придобиване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какъв шанс има да спечели, след като психясалата третополова либерастия КРИЕ данните за колко фалшиви акаунти има в клозета туатър. Какво им е виновен човека, че не искаха да му кажат истината?
10
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хич не ми пука, това са игри отвъд океана. Те да не се вълнуват как оцеляваме с над 60% инфлация. Маймунджълъците му бяха отвратителни, все едно някакво куку се лензи.
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
...и twitter ще загуби, ще видят всички колко ботове имат тея ***.
8
7
 
3
 
! Отговори
Правда преди 1 година
Може да е свален от дългата ръка на някой комунистически или ислямски диктатор,само защото помогна на Украйна и осигури Интернет връзка от сателита си, когато Русия нахлу в Украйна както Хитлер в Полша за да ограби чужди богатства и земи и да убие невинни хора,само защото са от друга раса, религия, език и др. Също и Тръмп,Борис Джонсън и Бг премиер свалиха чрез клеветническа кампания и заговор срещу тях, защото са демократични и помагат на Украйна,на Израел, не на ислямските терористи като тях
7
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мъск е клоун, това е ясно :)) Даваха му досега държавни пари САЩ, той се правеше на голем бизнесмен, ама най много да "отиде" на Марс :)))
6
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мъск е несериозен. Спекулраше с цената на биткойна чрез туитове, позволяваше си поведение непристойно за един милиардер и крайно време е да изяде мазната опашка.
5
1
 
3
 
! Отговори
дф преди 1 година
Илончо туийтна днеска, че прави това за да принуди Twitter да предостави своите бот акаунти, което досега отказваше да направи.
4
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще го съдят, че не е искал да плаща за фалшивите акаунти.
3
3
 
8
 
! Отговори
Наска Байконурова преди 1 година
До Анонимен Не му завиждай. Вероятно е само един платен персонаж от Дийпстейта. Илон е измислен литературен герой от книгата на нациста Вернер Фон Браун "Проект Марс" от 1953г, където се казва, че първият човек отишъл на имизлсения Марс се казва Илон.
2
1
 
4
 
! Отговори
Ъхъ преди 1 година
После пък Мъск ще съди Туитър. Нали и адвокатите хляб трябва да ядат.
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бълха го ухапала.