Пак стрелба в Германия, този път в клиника в Берлин

Беше ранен лекар, който почина, нападателят се е самоубил
Обновена: 26 юли 2016 16:01 | 26 юли 2016 15:15, Елка Василева
159
Пак стрелба в Германия, този път в клиника в Берлин
Снимка: архив, Булфото

Неизвестен мъж откри стрелба в университетска клиника в Берлин, съобщи „Билд“.

При стрелбата беше ранен лекар от клиниката, който малко по-късно почина. Самият нападател се е застрелял. На място са пристигнали полицаи.

Според Ройтерс стрелецът e бил пациент на клиниката.

Няма данни за възникнала заложническа ситуация или за престъпление с политически характер.

На място е изпратен голям полицейски контингент. Свидетел разказва, че пред клиниката са разположени 12 полицейски автомобила и голям брой тежко въоръжени служители на реда.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още по темата: стрелбаБерлин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Заслужават си го.Те сами си го вкараха.
71
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Беше ранен лекар от клиниката, който малко по-късно почина. Как така ранен пък починал
70
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Германия излезе много оръжие по улицитеВ супера ли го продават или им го пращат по пощата
69
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тъй тъй страшни страшилища се случват в Европа-та.Стига сте плашили гаргите.Виж в Путинова Русия всичко е цветя и рози.
68
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чакайте да позная, този не е бежанец, казвал се е Гюнтер и е бил в последна фаза невросифилис, а е убил лекаря си защото е сириец ! немецът е бил нацист, последовател на Брейвик !
67
1
 
17
 
! Отговори
клиника за луди преди 7 години
Не се казва какво са лекували в тази клиника.Много луди в тази Германия изкочиха напоследък и взеха да гърмят и колят. Да не са им пробвали някое ново лекарство с опасни странични ефекти.
66
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изпитвате явно някакво извратено удоволствие да съобщавате зловещи новини. От някъде очевидно се плаща и нарежда на сайтове и медии да се популяризира насилие и смърт,а всичко позитивно да се неглижира и потулва,като главната цел е да се внушава на хората,че в държавата цари хаос,че демокрацията е нещо много лошо и че за това е виновен Герб и Борисов. Доброто и позитивното се вижда от всички колкото и да го криете....със всяко добро е така.
65
8
 
2
 
! Отговори
Спете спокойно преди 7 години
Извършителят е 72 годишен на име Райнер Б.Най-вероятно лекарят е сгафил и човека си отмъстил.
64
2
 
26
 
! Отговори
Меркел ханъм преди 7 години
Ъъ значи това е неонациста Асан Реза, носил е свастики, викал е аз съм германец и се е вдъхновил от манифеста на Брайвик. Изпаднал в амок, защото не си е взел изпитите и гаджето му го зарязало.
63
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как е хавата Меркел, интегрирате ли?
62
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Меркел, екзекуцията ти наближава.
61
1
 
33
 
! Отговори
генофонд преди 7 години
Арапките да се подложат на кастрация,а арапите-на лустрация.
60
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе той и за повечето други неща е прав...
59
1
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нямало било пари и полицаи, които да пазят границите. А мини във военните складове има ли? Ако има - заповед на Министъра на отПраната да разпореди един батальон сапьори да минират границите с Турция и Гърция и който иска да минава оттам. Може да им сложим и подканващи надписи на български "МИНИ". Отделно труповете на преди опиталите ще ги подканват да се позамислят. Даже ако искат могат да щурмуват минното поле с викове "Аллах Акбару". Ако ги обича - ще ги пусне да минат.
58
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Space X ,абе приятел ти не усещаш ли, че не си желан в този форум??? Никой не е съгласен с теб и можеш да го разбереш от многото минуси, който получавата коментарите ти. Моля те направи ни услуга, като ни оттървеш от досадното си присъствие . Тук няма хора, който мислят като теб! Проумей го!!!!
57
14
 
7
 
! Отговори
SpaceX преди 7 години
73 Не съм съвсем съгласен . Когато са били смъкнати оковите на църквата на Европейския континент , той се е развил Та Европа преживява 1000 годишна икономическа криза от краят на Рим до Ренесанса , това са тъмните векове в които науката е била преследвана
56
5
 
19
 
! Отговори
Преди 5 века преди 7 години
Основната причина на всички пороци и беди това е частната собственост и обусловените от нея противоречия на интересите - на личността и в обществото, на богатите и бедните, на разкоша и нищетата. Частната собственост поражда престъпления, които не могат да се спрат с никакви закони и санкции. Томас Мор, шериф на Лондон. През 1517 усмирява Лондон, където избухват масови бунтове против чужденците. После става лорд-канцлер. Един от основоположниците на комунизма.
55
4
 
23
 
! Отговори
SpaceX преди 7 години
69 Ако нямаш нужните технологии тези ресурси първо не можеш да извличаш от земните недра и второ няма за какво да ги използваш . Нефт е бликал на повърхността в Арабския полуостров от незапомнени времена но за да заработи вълшебната лампа на Аладин и да се превърне от *** осветително тяло във вълшебен джин дето построи чудесата в Дюбай трябваше Западът да помогне.
54
3
 
38
 
! Отговори
Бог,Родина,Семейство преди 7 години
Единственото спасение за Европейците е упование в СТАРИТЕ ценности, които са ни превърнали в най-развития континент на света! Възтановяване на Християнството, уважение към семейството и обич към народа и страната! Момчетата да бъдат възпитавани да бъдат мъже, а не женчовци със скубани вежди и склонност към изпе...растяване. Жените да бъдат учени на семейни ценности, а не на к...волък. Всякакви *** и либерали, които откажат да целунат Кръста и да се покаят, вън от Европа!
53
14
 
10
 
! Отговори
SpaceX преди 7 години
69 За това ли населението на земята през 20 век и то главно в тези колони нарасна в пъти благодарение на 1. повечето храна2. развитието на медицината / познай от три пъти в кои страни /3. вдигнатият жизнен стандарт Благодарение на тези три неща се намали детската смътност и се увеличи продължителността на живота . Това нямаше да стане ако капитализмът сиреч конкуренцията и стремежът за печалба не доведоха до трите технологични Революции през тези два века