Картър, Буш, Клинтън, Буш, Обама с любов за Тексас

Предшествениците на Тръмп в подкрепа на щата след ураган Харви
8 сеп 2017 19:45,
11

Предшествениците на американския президент Доналд Тръмп се събраха, за да подкрепят щата Тексас след унищожителния ураган Харви.

Бил Клинтън каза, че въпреки разрушенията бурята е сближила хората. Барак Обама добави, че президентите искат да помогнат на американците да се възстановят.

Още по темата

Джими Картър се обяви в подкрепа на доброволците в Тексас. Джордж Буш младши посочи, че в щата има повече любов отколкото вода. Неговият баща обобщи: Обичаме те, Тексас. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
25
 
! Отговори
Св. Петър преди 5 години
Тези петима терористи пардон петима живи бивши президенти на САЩ ще живеят още много дълго:Джими Картър и Джордж Буш-старши са родени приз 1924гБил Клинтън и Джордж Буш-младши са родени през 1946гБарак Обама е роден през 1961г.Картър и Буш ще живеят до 2021-2022гКлинтън и Буш ще живеят до 2043-2044гОбама ще живее до 2058-2059гСигурно тъй ще стане. За жалост !!!
10
0
 
21
 
! Отговори
АМАН От НАркомани преди 6 години
ИМа констатирани МНОГО ЖЕСТОКИ Увреждания на САЩ от добива на ШИСТОВ ГАЗ..На много места трябва да намерим до 300 метра кални глинести *** които да натрупаме на увредените огромни територии.
9
0
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
всички са милионери от тексас даваите пари и не приказваитегосподи ти си вьрши работата
8
0
 
23
 
! Отговори
БИВШИ ХОРА преди 6 години
ТЕЗИ МУЗЕЙНИ ЕКСПОНАТИ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ИЗДАВАТ ЗВУЦИ.
7
1
 
19
 
! Отговори
American boy преди 6 години
And May God Bless The USA!!!
6
2
 
25
 
! Отговори
bolbov преди 6 години
На земята няма народ който да спре Америка в нейна алчност и разрушителна мощ стовари Ла се върху ред нещастни държави.Бог е чул проклятията на иракските майки и пред смъртните викове на техните деца..Решил е да покаже Бог страданието е за всички и само любов между човеците ще ги спаси.
5
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така, сега да погледнем глобално - виждате ли защо съвременната цивилизация е тръгнала от Европа? Защото в Европа няма такива екстремни явления като урагани, торнада, супервулкани... Не напразно индианците не са стигнали до индустриализация - то таман направиш нещо и айде ветъра или наводнението го издуха. Ама нека им на алчните кпелета като знаят да развиват аборигенски континенти сега да си трошат главите по ураганите
4
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Своевременна и много необходима подкрепа. След Харви разрушенията в Хюстън са като тези в Хирошима след бомбардировката. Ирма унищожи 90% от Барбуда, но не отслабва, държи 5-та степен и се насочва към Флорида, където нещата могат да бъдат по-зле от Хюстън. А знаете ли, че освен тези 2 урагана са се формирали още 2 - Хосе и Катя? Катя най-вероятно ще засегне Мексико, но Хосе се е запътил към Ню Йорк.
3
8
 
26
 
! Отговори
дедо Поп преди 6 години
Дано пукнат тея всичките петима президенти, заради войните който водиха и избиха милиони невинни...колко майки разплакаха тия алчни гадове...
2
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На бас ,че няма да дадат и пукнат цемт просто ще направят фондация за дарения и ще смучат от нея хонорари.Айде стига бе официално обама има към 100 милиона а клинтънови около четвърт милиард.Останалите не ги знам,но предполагам,че под 50 милки не падат.Сумарно дали ще дарят 10 бона мислите ли?Аз не вярвам ;)
1
1
 
29
 
! Отговори
Айде стига де преди 6 години
И Обонго - и той за Тексас?