Гонят първия от финалистите в MasterChef

Тази вечер ще е първата отборна битка в шоуто
17 мар 2020 10:10, Александър Попов
18
Гонят първия от финалистите в MasterChef
Снимка: bTV
Във вторник от 21:00 часа зрителите на bTV ще станат свидетели на първата отборна битка в MasterChef. 
 
Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу ще изпитат характера, егото и бързината на 16-те претенденти за титлата и наградата от 100 000 лева. 
 
Те ще се разделят на два отбора с капитани носителят на Master престилка и имунитет, за да докажат пред специалните гости в ресторанта и пред журито, че заслужават място в най-голямата кухня на България. Този път кулинарите ще трябва да създадат празнично меню по повод деня на Свети Патрик, а умението да "пипаш с твърда ръка" ще се окаже решаващо за успеха на мисията. Така, още в първата отборна битка, ще се откроят хоби-готвачите с лидерски умения и стратегиите им за развитието на играта. Загубилият отбор ще отиде на елиминация, а един хоби-готвач ще напусне приключението MasterChef.
 
За да защитят престилката си и мястото зад готварските банки, хоби-готвачите ще трябва да докажат, че имат познания за използването на основни инструменти в кухнята. След това ще бъдат подложени на предизвикателство, с което ще покажат колко добре боравят с ножа и въображението си. Журито на MasterChef ще анализира само авторите на трите най-лоши ястия, за да определи кой ще е първият, простил се с мечтата си за титлата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: MasterChef
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 8 той теб да не те изпраска с шко
11
0
 
5
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 години
Комплексари се правят на готвачи,крещейки като хамали на Сточна гара.
10
3
 
4
 
! Отговори
тъп народ преди 4 години
...чета и плача..,плача и чета...къде отидоха свестните българи,а остана само безмозъчния олигофренски *** ...,какво злобеете бе недъзи...,че какво му е на предаването..,супер си е,разтоварващо,приятно,дори леко забавно...,а тези хора са шефове,защото са учили мн и имат огромна практика и са работили в най-големите ресторанти в Света,е гати злобата ,е гати малките хорица дето сте,но най-отчайващото е че под тези коментари има +,което наистина вече е трагично..марш към Алжир и Сирия- недъзи..
9
1
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
В България едни готвачи се извъдиха, едни певци, едни таланти, да се чуди човек. Дано повечето едни яйца да могат да си опържат, че като дюнерите в София са затворени и капанчетата с обедото меню също, направо не ги виждам. Няма да им е до мастър шеф и до ястията с еленско и крокодилско и половината подправки, които никой не е чувал.
8
4
 
2
 
! Отговори
Иванов преди 4 години
До АнонименЗнам какво е, няма нужда ти да ме учиш! Мастършеф какво е, някакъв много главен готвач, който може с пръдня да направи ястие.
7
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що ни занимавате с тия "шефове", които са пълни *** с жалките си предавания, бе?Акъл имате ли?Стига с тия Манчевци, Токевци, Михалчевци, големият бoклуk Петров дето му лъсна зaдникa в Брадъра и на най-голямата oтрепкa Виктор Ангелов, който ако ми се развика така на 4 очи му избучвам един в скaпaната мутрa- приспивам го, ако съм му служител и си заминавам.
6
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 4 научи се шеф е главен готвач
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пука им на продуцентите, които от години ни хранят с тези безмислени реалитита и смучат парички от телевизиите.Като се взреш те са все едни и същи.
4
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На кого му пука?
3
2
 
9
 
! Отговори
Иванов преди 4 години
Много шефове има в тази държава. На никой не му се работи, всеки иска да е шеф.
2
0
 
3
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 4 години
Коя е тя колега? За селската визия питам?
1
1
 
14
 
! Отговори
Saki преди 4 години
Онази с двуметровите нокти, пръстените, селската турбо визия от началото на 90-те и малкия мозък е първа.