Жените отчаяни - не могат да си намерят сносен партньор

Остават два пъти с разбити сърца през живота си, сочи ново изследване
19
Жените отчаяни - не могат да си намерят сносен партньор
Снимка: Reuters

Британските жени средно целуват в живота си 15 мъже, изживяват две дълготрайни любовни връзки и два пъти остават с разбити сърца, докато открият половинката на мечтите си. Това разкри изследване, публикувано във в. "Дейли мейл".

Поданичките на Нейно Величество преминават средно през четири сексуални приключения-еднодневки, докато при мъжете те са с две повече.

60 на сто от анкетираните дами обаче се оплакват, че стигат до отчаяние и не могат да открият сносен партньор. 25% пък признават, че са се излъгали в избрания партньор.

Преди да се задомят, преминават през четири разочароващи първи срещи с потенциални съпрузи. Британците от мъжки пол вече били склонни да се женят в по-млада възраст. Сега те се престрашават да застанат пред олтара на 22 години. Преди едно десетилетие те са считали, че идеалната възраст за венчавка е 24 години.

Проучването установило, че средно британският мъж има по десет сексуални партньорки през жизнения си път, докато жените се радват на сравнително по-малко завоевания - седем.

То било поръчано от издателска къща, във връзка с пускането на пазара на новия роман на Грейм Симсиън "The Rosie Project", съобщава БТА. В него се разказва за трудностите на главния герой да открие идеалната съпруга.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Работещ на Острова преди 10 години
Ами нормално, като цял живот им обесняват, че са принцеси и мъжете трябва да ги издържат и да се грижат за тях непрестанно! А точно на Острова нещата са тотално на обратно ВЕЧЕ- в един момент разбирак каква е ИСТИНАТА и жените ходят по баровете на групички да търсят прилично изглеждащи младежи, които дърпат брутално с мили красъци "Тази вечер си с мен"!
15
2
 
19
 
! Отговори
500 преди 10 години
До Николинаа жената трябва да е тигрица в леглово, богиня в кухнята, добър психолог, който да разбира и да подкрепя мъжа, с когото е, да не бърка мъжете с БАЩА СИ, дао е материално независима и да държи на мъжа си малко повече от себе си. В противен случай - както става ясно от коментара - това е мислене на потенциална *** или най- малкото ку*ва.
14
0
 
1
 
! Отговори
* преди 10 години
До Анонимен....британки аааа опааа ..............Лъжат ! Това е статистика какво правят на Острова , а извън тази територия всички ги знаем ...
13
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
О-о-о тигре, тигре леимаш ли пари, имаш ли пари, глупави жени.О-о-о тигре, тигре леняаш ли пари, нямаш ли пари, стари бабички.А-а-а-а-а-а-а опала.
12
16
 
19
 
! Отговори
Николина преди 10 години
Мъжа трябва да е работещ, да има кола и къща, а не да ЖИВЕЕ ПРИ МАЙКА СИ! 10 висши ако ще да има, няма ли пари Е НИЩО!!!
11
1
 
7
 
! Отговори
123 преди 10 години
Трябва да се отбележи и че думите под 18 в Англия имат малко по-различен смисъл, а именно - под 18 stones, което е 18 х 6,35кг = 114,3кг. Така, че и за някои "малки" си трябват сумо умения.
10
0
 
8
 
! Отговори
Ko? Не... преди 10 години
Хе хе хе, тез британки много скромни ...средно по 7 сексуални партньора, ама по-скоро на месец :))) моите впечатления са, че много много не подбират...
9
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И аз съм разочарован, че британките под 100 кг са рядкост.
8
3
 
6
 
! Отговори
БГ преди 10 години
E kak ще си намерят като нямат сносни критерии за партнйор.
7
4
 
32
 
! Отговори
Гошо тарабата преди 10 години
Отчаяние и разочорование се получава, когато има свръх очаквания.Бъдете реалистки и в тоя объркан свят и не искайте невъзможното, така ще видите, че има достатъчно свестни мъже, които дори и да не блестят външно, имат качества, с които превъзхождат останалите и допадат точно на вас.Това е просто съвет, ако искате го следвайте, ако искате бъдете нещастни. :)
6
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Британците имали повече сексуални контакти от британките.Това значи че се плющят помежду си.Не е лошо да го знаят тези дето си стягат куфарите за Острова.Тръгват като аслани ама да не се върнат съдрани.
5
3
 
13
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Все съм се чудил на рускините и не само на тях.Бьeт, значит любит!
4
27
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ужасно са комплексирани българските мъже-личи си от коментарите.
3
3
 
37
 
! Отговори
Иде ли... преди 10 години
Не бойте се британски мадами, каки, лелки и прочие.... От вчера вече мозем спокойно да Ви идваме на гости и да оставаме Ваши верни и желани половинки... Докато Вашите алкохолици се наливат в кръчмите, ние ще топлим Вашите гнезда :-)
2
12
 
17
 
! Отговори
Dedovia преди 10 години
Ми да дойдат в БГ.
1
12
 
15
 
! Отговори
Dedovia преди 10 години
Ми да дойдат в БГ.