Луксозен хотел с гледка към Синята лагуна

62 стаи за гости с естествено загряващи се плувни басейни
15 апр 2017 14:15,
4
Луксозен хотел с гледка към Синята лагуна
Снимка: Blue Lagoon/ Daily Mail

Прекрасна панорамна гледка към Синята лагуна, от която излиза пара, се разкрива от първия истински луксозен хотел в Исландия, за който се очаква да има голямо търсене.

Планира се хотелът да се отвори през есента, като в него ще има 62 стаи за гости, оборудвани с душ кабини, външна тераса и самостоятелни естествено загряващи се плувни басейни. Всичко това, разбира се, има и своята цена, като нощувката започва от 780 паунда, а при апартаментите цената е 2100 паунда.

Компютърни изображения разкриват по какъв начин ще изглежда 5-звездният хотел. Дизайнерите следват съвременната тема, която се отличава с естествено дърво и гладки мебели, чиито цветове са в сиво и тревистозелено.

Всички стаи имат френски прозорци, предлагащи гледка към сюрреалистичния пейзаж. Има и открита тераса със столове и маса, откъдето посетителите могат да се любуват на звездите или на Северното сияние, при малко повече късмет.

Една от най-големите атракции е Синята лагуна, която е класирана на 25 място от National Geografic в класацията на Чудесата на света.

Изображенията на луксозния хотел може да разгледате в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: ХОТЕЛ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Мен преди 7 години
Исландия няма визи за граждани от ЕС.
3
0
 
2
 
! Отговори
Сменяйте водата преди 7 години
Там където водата се сменя редовно и не се хвърлят токсични препарати нашите лечебни топли води немат равни ..Лекуват много вкл изключително неприятни увреждания.
2
1
 
1
 
! Отговори
У НАЗЕ ХЛОР преди 7 години
У Нас имаме огромни запаси от лечебни топли чисти води..За съжаление в много хотели терористи под надзора на ХЕИ отравят показно басейните с хлор токсични канцерогенни препарати.Достатъчни са пет до двадесет минути киснене в токсичните прехлорирани води и хоп тежки трайни отравяния до живот..Терорисtите внушават на подържащи хотелите че немало смисъл да сменят водата ..само требвало да я тровят ежедневно.Не се изпълняват указанията на института по курорто лечение за редовна смяна на водата
1
2
 
4
 
! Отговори
Боцко преди 7 години
да договори изгодно падане на визите с Исландия, като в замяна им подари само половината Черноморие, и всички се юрваме към този луксозен хотел, от пенсионерите няма да можем да се вредим.