Янки лудна по Гери-Никол! Дойде до България, но не я видя

20-годишният Хосе обаче видял Дара, почва да учи българки
29 май 2017 07:07,
37
Янки лудна по Гери-Никол! Дойде до България, но не я видя
У нас Хосе пробвал и народна носия. Снимка: "Труд"

Американец от мексикански произход започна да учи български език, след като слушал песен на Гери-Никол.

20-годишният студент Хосе се влюбил в нашата арендби сензация още първия път, в който чул хита й от 2016 г. I’m The Queen, разказва той пред "Труд".

Младежът останал толкова впечатлен от проекта на 18-годишната варненка и от родния ни език, че в началото на май решава да посети страната ни за няколко дни.

По време на посещението си у нас 20-годишният американец остана възхитен и от българската култура. Той прекара 4 дни в София, където разгледал почти всички музеи, културни забележителности и разбира се, нощните клубове.

За краткия си престой в България Хосе успява да отиде на участие на живо на Камелия, Преслава и Дара. Тогава той за първи път слуша песни на тези изпълнители, но признава, че също много му харесват. От тях остава най-впечатлен от Дара, особено от нейните танци. След това участие той научава дебютното й парче "К‘во не чу" и не престава да го пуска на приятелите си, заедно с всичките хитове на Гери-Никол.

Освен столицата чуждестранният студент посетил и Пловдив, където най-голямо впечатление му направила интересната архитектура на града.

"Чувствам се изключително горда, че има хора, които до такава степен ме харесват, че започват да учат български, за да разберат какво пея. Този факт още повече ме мотивира да правя това, което обичам, а именно много нови музикални проекти и да се развивам като артист. Горда съм от тази история и че на крехката възраст, на която съм, имам възможност да се срещам с такъв тип хора.

За мен най-странното е, че хората в чужбина нямат толкова предразсъдъци и злоба към мен, за разлика от тези у нас, където хейтът е движещо звено. Мен обаче това не ме притеснява, тъй като знам, че има хора, които оценяват моето творчество. Никога не ми е било цел да бъда харесвана от всички. Който иска да ме гледа и да слуша музиката ми, го прави, който не иска – не го прави", заявява Гери-Никол пред "Труд".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
20
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По азис не си ли пада що ни занимавате с тия бе.
5
43
 
67
 
! Отговори
saki преди 6 години
Хосе отиди на концерт на Веско, не си губи времето с тия ***.
4
47
 
53
 
! Отговори
nina преди 6 години
Естествено!-само янки би я харесал!
3
38
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом е Хосе, няма как да е янки :-D
2
31
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом е янки, не може да е Хосе :-D
1
43
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баси този е луд