Паулу Коелю разкрива: Мотивациите за всяка зодия!

Ако имате нужда от мотивационен тласък, писателят ще ви го даде
8
Паулу Коелю разкрива: Мотивациите за всяка зодия!
Снимка: gettyimages.com

За тези, които не знаят кой е Пауло Коельо - той е известен бразилски писател и е един от най-четените автори в света. Kнигите му са преведени на 67 езика и са публикувани в над 150 държави.

Бестселърът му "Алхимикът" е продаден в повече от 65 милиона копия, превръщайки се в една от най-продаваните книги в историята.

Ако имате нужда от мотивационен тласък, сега или през новата година, можете да използвате някои от най-насърчителните размисли на автора. От него определено има какво да научите.

А ето и по един добър житейски съвет от Коельо за всяка една от 12-те зодии:

Овен

"Приемете това, което ви предлага животът и опитайте да пиете от всяка чаша вино. Всички вина трябва да се вкусят. От някои трябва да отпивате по глътка, а от други  - да изпиете цялата бутилка. "

Телец

"Не живейте нито в миналото, нито в бъдещето. Интересувайте се само от настоящето. Ако можете винаги да сте съсредоточени върху настоящето, ще бъдете щастлив човек. Животът ще бъде парти за вас, велик празник, защото животът е мигът, в който живеем сега."

Близнаци

"Когато най-малко го очакваме, животът ни поставя пред предизвикателството да изпробваме смелостта и готовността си за промяна. В такъв момент няма смисъл да се преструваме, че нищо не се е случило или че не сме готови. Предизвикателството няма да чака. Животът не гледа назад. Една седмица е повече от достатъчно време, за да решим дали да приемем нашата съдба или не.”

Вижте за останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
2
 
! Отговори
Чипрашкян преди 5 години
Павел Колев да не се смее под мустак!
4
2
 
3
 
! Отговори
Стамат преди 5 години
Добре, че е Коелю.Какво ли щяхме да правим без него? :-/
3
3
 
3
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
Паулу Коелю много се...харчи в шоуто на Слави.От там...научих за него.
2
4
 
9
 
! Отговори
Фривилна грухталност преди 5 години
Това писателя дето пише за зодия Златка ли беше?
1
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Конюнктурният португалски журналист-"нобелист" и псевдоинтелектуалец - любимец на всяка уважаваща себе си плеймейтка, стана астролог!А бе всестранно развита личност, както ги наричахме по време на "светлото бъдеще"...