Зодии и конкуренция – за какво завиждат най-много?

Овните искат да са №!, а Близнаците се стараят да не го показват
19 яну 2019 22:00, Теодора Драгоева
5
Зодии и конкуренция – за какво завиждат най-много?
Pixabay

Истината е, че всички хора завиждат, но различните хора завиждат за различни и най-разнообразни неща. При някои индивиди това отрицателно чувство се надига, когато им се струва, че нечий живот е по-хубав от материална гледна точка от техния, при други – завистта се поражда от нечия по-ефектна външност и т. н. 

Някои хора са по-завистливи от други, като вероятно това се дължи на тяхната по-голяма вътрешна несигурност. Освен това представителите на 12-те зодиакални знаци също завиждат различно.
 
Ето как:
 
Овен
 
Представителите на зодия Овен са много конкурентни натури и завиждат най-вече за нечия по-успешна (от тяхната) изява, в каквато и да е област от живота. Те просто искат да са първи във всичко и ако някой се справя по-добре от тях в същото поприще, те позеленяват от яд.
 
Телец
 
Хората от тази зодия са материалистите на зодиака. Те искрено се дразнят, когато животът на близките им приятели и познати е по-охолен и по-задоволен от техния. Телците искат да са хората, които разполагат с най-добрите блага и с най-луксозните вещи в своето обкръжение.
 
Близнаци
 
Близнаците уж изглеждат над нещата, но и те завиждат, като се стараят да не го показват. Тях най-много ги е яд, когато хората от обкръжението им не оценяват остроумието им и готината им персона, а възхваляват някой друг, който според тях, е под нивото им (минимум интелектуално).
 
Рак
 
Хората от този знак са много грижовни и отдадени във всяка една област от живота си. В замяна те искат и очакват внимание и признание, а когато някой друг получава всичко това вместо тях и то незаслужено, те буквално се изкривяват от яд.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
Рак преди 5 години
И това не е завист, а несправедливост спрямо хората, които се трудят повече от другите! Чайната им на такива, дет не ценят!