6-те зодии с най-силна интуиция

Те забелязват всеки жест на тялото, всяка мимика
Обновена: 13 фев 2019 15:54 | 13 фев 2019 15:10, Михаела Лазарова
5
6-те зодии с най-силна интуиция
Снимка: pixabay

Те просто знаят, виждат и усещат всичко. Ако си мислите, че можете да прикриете истинските си намерения и мисли зад лицемерни думи и фалшиво поведение, грешите. Тези зодии са сред най-интуитивните в зодиака. Те забелязват всеки жест на тялото, всяка мимика и улавят най-фините вибрации на енергията на околните. Шестото им чувство е силно развито. То им помага да прозират много навътре в човешката душа, разгадавайки що за човек стои пред тях.

Риби

Рибата е една от най-интуитивните зодии. Креативни са и това им помага да тълкуват дори най-загадъчното поведение у хората. Рибите се доверяват предимно на интуицията си. Тя им помага както в живота, в работата, така и в общуването.

Творческата натура на Рибите непрестанно ги води и им помага да надникнат в душата на околните. За тях те са като отворена книга. Достатъчно е да се вгледат в езика на тялото, да разменят няколко думи и вече имат твърдо мнение за това каква личност стои пред тях.

Тъй като Рибите са изключително чувствителни, те не могат да общуват с фалшиви и лицемерни хора, защото моментално улавят това поведение и сякаш се свиват в черупката си.

Рак

За Раците емоционалността и осъзнаването, тълкуването на емоциите вървят ръка за ръка. Те умеят да се владеят и много добре разбират собственото си състояние. Аналитични са и това им помага да разбират прекрасно другите хора. Те са изключително възприемчива зодия. Вглъбеността в собствените чувства им помага да тълкуват напълно правилно емоциите на близките си, а дори и на далечни познати, с които общуват бегло.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


5
Още от Ако щете - вярвайте
Кой спорт е най-подходящ според зодията?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
Ъ преди 1 седмица
Подкрепяйте авторката, че иначе ще се сърди.Много бих искал да се запозная с човек който ръководи живота си от хороскопа.Искам просто един разговор ,би било интересно.Михаела ,ако ти си точно такъв човек бих искал да си поговорим.
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
С нетърпение очаквам да прочета ЧЕТВЪРТЪК
2
2
 
9
 
! Отговори
T преди 1 седмица
Кифленски простутии...
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Нещо не ми е ясно в заглавието "6-те зодии с най-силна интуиция СРЯДА" - тези зодии имат най-силна интуиция в сряда или авторката просто има списък от статии и тази е за публикация днес?