Внимателно с тях: Зодиите, които не обичат да ги докосват

Тези знаци не си падат по външната проява на привързаност
20 май 2019 22:50, Теодора Драгоева
8
Внимателно с тях: Зодиите, които не обичат да ги докосват
Снимка: pexels.com

Не всеки човек обича да бъде прегръщан и докосван – това е факт. Има хора, които мразят или се чувстват неудобно да показват явно своята привързаност.

Те предпочитат да демонстрират своите чувства чрез действия, а не толкова чрез физически прояви. Например, тези хора показват любовта си с мили думи и/или с грижовни жестове.

Има четири зодиакални знака, представителите на които по-рядко са склонни към показване на любовта си чрез физическо докосване.

Ето и кои са те:

1. Водолей

Повечето представители на зодия Водолей имат тенденцията да избягват всякакъв емоционален израз, а това включва и физически контакт с половинката, особено пък на обществено място или пред други хора. Водолей е знак номер едно, който мрази да бъде докосван и прегръщан. Той по-скоро би проявил обичта си по редица други начини, отколкото да държи ръката ви по време на разходка или да ви гушне в обятията си през нощта.

2. Лъв

Въпреки че истинският Лъв иска всички погледи да са вперени в него, той все пак би предпочел да не му се натрапвате с физически ласки твърде много. Лъвът често изглежда студен и резервиран, когато трябва да покаже своята привързаност. Той почти никога не проявява инициативност, когато става въпрос за прегръдка или целувка. В същото време той е много отворен и топъл човек, който обича истински.

Вижте кои са останалите зодии в Tialoto.bg


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лъвовете,подобно на девите,само критикува,за съжаление.
3
2
 
23
 
! Отговори
Иван Иванов преди 1 година
Как може да се пъчиш с каквото и да било след като 700 000 ПЕНСИОНЕРИ ЖИВЕЯТ СЪС 100 ЕВРО НА МЕСЕЦ!!! НИЩО ПОВЕЧЕ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА..КОЕ КАК И КОЛКО!?!?! Ципрас днес им разказа играта... 500 000 евра от излишъка са за пенсионерите! За нашите майки и бащи, дето са се трудили цял живот..200лв! Там е такова отношението, ТУК СА ЛОШ МАТЕРИАЛ!!! Какво има повече да говорим!
2
7
 
5
 
! Отговори
бл преди 1 година
Водолеите са супер-хора, а Лъвовете наистина предпочитат да не им се натрапвате, все пак освен вас има още ехеее много риба в морето и овце в стадото.
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много студенокръвни животни ги изкарват водолейте.Между тях има и абсолютно нормални хора.Има и много хахави обикновено със силен комплекс и мания за супер-хора.