Тенденции за есенен грим

Всички те изглеждат чудесно дори и с предпазна маска
20 авг 2020 18:51, Дарена Найденова
3
Тенденции за есенен грим
Снимка: Pixabay

Във времето на социално дистанциране съвсем забравихме за гримовете и прическите. Тъй като прекарваме повече време у дома, не полагаме усилени грижи за визията си и прибрахме тежките сенки и очните линии. Заложихме на нещо по-леко като червило и безцветен грим, за да проведем задължителния виртуален разговор с шефа си.

Козметичните ни продукти у дома вече са събрали прах, както и колекцията ни от дрехи и официални рокли. Настанихме се удобно в анцузи и пижами, а работата от вкъщи все повече взе да ни харесва. Все пак рестрикциите заради коронавируса бавно започнаха да се вдигат и животът се завръща към нормалното си темпо.

Това означава, че трябва да намерим онази любима наша чантичка, в която сме събрали всичките си гримове, и да я пуснем в употреба. Есента на 2020 година ни очаква с нови тенденции в красотата, които е добре да следваме, за да направим добро впечатление сред обществото. Все пак, всяко едно излизане изисква малко или повече грим.

Освен това гримирането е лесен начин, с който може да се избавите от скуката. Независимо дали ще го правите сами, или с приятелки, прекарването на един-два часа с четка в ръка е не само терапевтично, но и изключително приятно.

Ето какви ще са тенденциите в гримирането тази есен

Грим тип "дискотечни топки"

Независимо дали имате причина за празнуване, бляскавият грим винаги ще ви повдигне настроението. Известният гримьор Кейл Тетър препоръчва да сложите свежа основа върху лицето си, за да може очите ви да изпъкнат.

Как да си го направите: Не е задължително да използвате този грим само за партита. Може да седите у дома с вино в ръка и отново да изглеждате по този бляскав начин. След като сложите малко сияеща очна линия, завършете визията си с няколко акцента, които ще удължат окото ви.

Грим в ретро синьо и още есенни тенденции, вижте още в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
. преди 3 години
Тази снимка в началото я гледах, гледах, недоумявайки как може да си бърка с цигарата в окото! :D
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
летото мина ле
1
0
 
3
 
! Отговори
Млад човек преди 3 години
С изключение на русата жена от фотографията в частта, озаглавена "Зачервена кожа", всички останали приличат на върколаци. Ако такава те срещне в тъмното, може да ти изкара акъла и да започнеш да заекваш вследствие силния стрес.