Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 31 август - 6 септември
31 авг 2020 20:30, Ивета Иванова
1
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pexels
Овен
 
Отношението на околните и конкретно на някои личности, които се опитвате да впечатлите, може да ви накара да се съмнявате в себе си в началото на тази седмица. Не се филмирайте излишно, опитайте се да разберете какви са причините за проявеното пренебрежение. Най-вероятно ще установите, че някой плете интриги по ваш адрес и разпространява неистини. Щедър комплимент от почти непознат/а ще ви убеди, че не сте загубили и грам от привлекателността си.
 
Телец
 
Човекът, когото харесвате или обичате, с когото искате да сте или вече сте, през тази седмица ще ви докаже колко е важен/а за вас. Ще ви мотивира и стимулира да направите нещо, което много искате, но все не ви стига смелост. Ще изминете пътя към мечтата си толкова бързо, че даже няма да разберете какво се случва. Онова, което със сигурност ще разберете, обаче е, че имате до себе си някой, с когото можете да общувате без думи и че предпочитанията ви са в пълен синхрон.
 
Близнаци
 
В състояние сте да привлечете на своя страна когото си пожелаете. Няма да съжалявате, ако през тази седмица повишите инициативата. Разкрийте поне частично и деликатно чувствата си на личността, която ви интересува. Усилията ще са минимални, а резултатът няма да ви разочарова. Единственото, което не бива да правите е да давате обещания, които знаете, че няма как да изпълните и да се бъркате в чужди отношения.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
мая , чети внимателно !