Зодиите, на които розовата Суперлуна ще донесе късмет

Вижте кои са те
27 апр 2021 19:53, Ивета Иванова
15
Зодиите, на които розовата Суперлуна ще донесе късмет
Снимка: Pixabay

На 27-и април настъпва пълнолуние в знака на Скорпион. Събитието се нарича още розова Суперлуна и дните около него са пълни с мистика, магия, сбъдване на мечти и много силна енергия. Ето кои зодии ще имат най-много късмет, според "Elite Daily". 

Рак
 
Ще бъдат заредени с много креативност и ще направят пробив. Дори да не се считат за творци, има творец вътре в тях, който не губи желанието да създава нещо красиво. В дните около Суперлуната тези зодии ще са в синхрон с креативната си страна, ще имат кураж да се отдадат на романтиката, поезията и смеха. Не е нужно да са опитни творци или да имат много практика, за да създават изкуство. Да си позволят да дадат воля на свята креативност.
 
Скорпион
 
Минават през бариерите и продължават напред. На прага са на много интензивни, напрегнати и пробуждащи ги преживявания. Розовата Суперлуна е в техния знак и те усещат най-силно енергията от събитието. Ще бъдат окуражени да погледнат навътре в себе си и да се запитат кои са, когато са емоционални, уязвими и пълни със страст. В тях има толкова много необработена енергия и няма как да се знае накъде ще поемат те. Но това е хубаво, да поработят над необходимостта си от сигурност, тъй като следват остри завои и трябва да се пуснат по течението.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
1
 
! Отговори
Джуджето Хаяско преди 2 години
За интелекта на една нация може да се сърдиш по броя астролози врачки също така политолози психолози и други такива за България можем да кажем няма връщане в пещерите много сме
3
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Късметът е това, което се случва, когато подготовката срещне добрата случайност." :)
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пуст късмет...
1
7
 
3
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Аз полани гледах розови луни. Не струват. 'Се големи пък ..гле'аш ги розови 'мъ ни светят ни топлят. То кат' тиква. 'Мъ тиквата ни свети. Само идно тиквено таквоз. Барем на тиквата ибавото и е , че вкусна. На лунъта к'кво да й идеш. Бааааа... Що ми струваа тиа луни розови...кък им бе марката ..."Гей Билдс". Бах д'еебъ.