Как да се маскира всяка зодия на Хелоуин?

Ето някои идеи
27 окт 2021 23:45, Ивета Иванова
34
Как да се маскира всяка зодия на Хелоуин?
Снимка: Pixabay

 Хелоуин е на прага ни и в неделя ни очакват много забавления, страшни истории, лакомства и естествено - показване на костюма, който сме избрали. Ако още се колебаете как да се маскирате, ето на какво може да заложите в зависимост от зодията ви, според "Today.com" и "Ok!".

Овен - Футболист/Тед Ласо
 
Овните са много страстни, държат на хобитата и интересите си, активни и спортни натури са, обичат състезанията. Огнени знаци са и вдъхновяват другите да се развиват и представят по-добре - ще да идеални като треньора по футбол Тед Ласо от едноименния сериал. Или просто да облекат футболна униформа.

Телец - Музикант
 
Тези зодии са артистични, творчески настроени, обичат изкуството, лукса и са фини. Много е подходящо да се маскират като известни певци. Например, да заложат на елегантна джаз певица, тийнейджърите - на бунтарката Били Айлиш, или пък класиката - рок звезда от 80-те, с дълга коса с много обем и китара.

Близнаци - Вещица/ Магьосник
 
Те са щури и се казва, че в тях живеят 2 личности. Обичат пакостите, игричките, знаят как да примамят другите. Ролята на вещица е прекрасна за тях, нищо, че това е често срещан костюм. Ако се облекат като магьосници, пак ще са чаровни и ще покажат веселата си страна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
2
 
! Отговори
Родолюбец преди 2 години
ТОВА НЕ Е БЪЛГАРСКИ ПРАЗНИК, НАБИЙТЕ СИ ГО В ГЛУПАВИТЕ ГЛАВИ!
16
3
 
5
 
! Отговори
Този празник преди 2 години
е поклонение на демоничното и е покана за злото да дойде на гости. За съжаление, много хора са наивни и смятат, че нашите действия не ни се отразяват. Или вършим добро и зачитаме Бог, който е автора на всичко добро, или вършим неща, които дават сила на злото, което се приквира под маската, че няма значение.
15
4
 
6
 
! Отговори
МП преди 2 години
Този празник не е български.Той не е и християнски.Не го натрапвайте на младите българи.Това е празник на сатаната и неговите привърженици.Пазете се от всичко за което Америка ви налага
14
0
 
3
 
! Отговори
ЗапаТ преди 2 години
Друго си е да отидеш на запаТ,и оттам да започнеш да учиш простите българи.Мдаааа...
13
1
 
4
 
! Отговори
Алън Грант преди 2 години
Хелоуин не е американски мои неграмотни коментиращи, а келтски празник, навлязъл с ирландските емигранти. Поне за да не се излагате четете! На мен празника не ми харесва, но това не означава, че трябва да ограничаваме другите, които го харесват да празнуват. НЕ бъдете тесногръди!
12
3
 
2
 
! Отговори
до 26 преди 2 години
Защото е срамно бе, как не разбираш, сляп ли си глух ли си, излез малко на запат та да прогледнеш, тогава ще се засрамиш и ти.
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ай сиктир!
10
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо в Гърция не празнуват хелоуин? Защото са народ, а не продажна *** като нас. Хора защо се срамувате да се наречете българи?
9
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ние сме Българи, не празнуваме западни измислине празници. Или като 5-та колона на ФАЩ послушно ще честваме всички. Слаб народ, простт и много глупавв.
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако въобще се маскирам, ще е едно от трите - талпа, пияна *** и пияна ***. Иначе, това не е православен празник и не ме блазни. Раздухва се само заради паричната му стойност.
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А как да си нахлупя противовирусната маска, върху хелоинската маска?
6
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вие българите така ли просъществувате, като имитирате празниците и лижете задните части на поредната супер сила? Първо нацисти, после СССРци, сега ЮЕСЕЙци....сигурно тогава са били популярни германските празници...после СССРските празници....и т.н.Само може да ви се подиграват, то едни МАКЕТА ви взимат за мезе.....
5
4
 
2
 
! Отговори
Политик преди 2 години
Лакомства или пакости.
4
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Марш с глупостите си от нашата култура, несретници!
3
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига с тая американска тъпотия. Ние си имаме Еньовден и цели три Задушници, на които мъртвите излизат посред бял ден да се мотаят. А чудовища, вампири и всякакви адски изчадия си имаме съвсем истински. Наричат се политици.
2
5
 
18
 
! Отговори
Татул преди 2 години
Ей, нищо българско не остана вече, стига сте го натрапвали този празник, който няма нищо общо с българската култура и бит. Направо ми се драйфа от писаници за ежедневието на кралици майки, харита-марита, адели и още куп други празници, които нямат български корен. Още повече за някъв стар древен келтски обичай, който папа Григорий обявил за деня на вси светии. Къде е българското тука се питам?
1
1
 
8
 
! Отговори
 хаа преди 2 години
а язе просто ке си извадим куротт от венку няма нужка се маскираме