Хитовете в грима за лятото

Ето на какво да заложите
23 юни 2022 18:45, Ивета Иванова
0
Хитовете в грима за лятото
Снимка: Pixabay/DayronV

Лятото е тук и сме готови за морски ваканции и приключения. Това е сезонът, в който определено може да блеснете с визията си и да съберете погледите, където и да се появите. С какъв грим ще изглеждате най-стилни и атрактивни? Вижте съветите на американския "Cosmopolitan".

Пастелни цветове

Сигурно сте започнали да ги носите още през пролетта и това е най-хубавото. Пастелните цветове са подходящи именно за топлите сезони, когато природата се съживява, в тон сме с цветята навън и залагаме на по-леки и цветни дрехи. Залагайте на сенки в пастелно розово, лилаво, синьо, както и на гланцове в телесни цветове или светлорозово. Тези цветове са подходящи за горещите дни - тежкият грим се размазва в жегата, а така сте с минималистичен грим, но отново изглеждате елегантни.
Златист грим
 
Ясно е, че жълтото е цветът на лятото - свързва се със слънцето, пясъка, дори със сезона на Лъвовете. За да сте в тон със слънчевите лъчи и плажа, залагайте на златисти сенки, а дори и златист фон дьо тен. С такъв грим изглеждате официални и блестите - напомняте на знаменитост.
 
Цветна очна линия
 
Тази тенденция се появи още през 2019 г. и сега отново е хит. Цветната очна линия се завръща всяко лято и е много подходяща за този сезон. С нея изглеждате весели, слънчеви, лъчезарни, готови за предизвикателства. Тя е хит за партитата край басейна и морските барове. Заложете на очна линия в синьо, зелено, розово, лилаво, жълто и т.н.С такъв тип грим няма как да останете незабелязани.
 

0
Още от Ако щете - вярвайте
Венера в Близнаци - желанието за флирт се повишава
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.