Кажи ДА на щастливото детство

Това ще е темата на новото издание на Пощенска кутия за приказки
25 юни 2015 18:00, Мария Дуковска
0
Кажи ДА на щастливото детство
Снимка: SOS Детски селища

На 30 юни (вторник) от 19:00 в Sofia Live Club в София с вход свободен ще се проведе специалното издание на популярната Пощенска кутия за приказки с Гери Турийска.

Събитието е част от юбилейните инициативи на SOS Детски селища България по повод 25-та годишнина на Сдружението през 2015г.

Темата на изданието е „ДА! на щастливото детство“, а входът е свободен. Любителите на късия разказ могат да заповядат на събитието с близки и приятели, за да „почерпят“ щастие и вдъхновение и да си припомнят хубавите детски спомени.

В специалното издание на „Пощенска кутия за приказки“ ще вземат участие Силвия Лулчева - актриса, Елена Петрова- актриса, Ива Дойчинова – радио водещ, Ирен Леви – водещ „Малки истории“ по БНТ, Драгомир Симеонов – радио водещ, Свилен Ноев – вокалист на Остава. Една от приказките за щастливо детство ще бъде прочетена от самата авторка – бившата SOS възпитаничка – Щерияна Петрова.

В продължение на четвърт век SOS Детски селища България осигурява семейство и здравословна среда за развитието и израстването на лишени от родителска грижа деца и такива, които са в риск да загубят закрилата на своите родители.

За 25 години Сдружението е помогнало на повече от 450 деца да получат семейна грижа и подкрепа, както е съдействало и на над 200 младежи за получаване на образование и намиране на работа. Чрез програмите за подкрепа на семейството до момента са били подкрепени над 4 500 деца в семействата си.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари