Слави ще подкрепя хората от Перник

Поп и фолк звезди ще изнесат концерт на 8 юни
Обновена: 5 юни 2012 11:13 | 5 юни 2012 10:16,
59
Слави ще подкрепя хората от Перник
Слави и Ку-Ку бенд ще бъдат в Перник на 8 юни. Снимка: Dnes.bg

Пострадалите жители на Перник ще получат подкрепа след силното земетресение на 22 май и от част от музикалната гилдия.

Слави Трифонов и Ку-Ку бенд подготвят голям концерт на 8 юни на централния площад в града, като началото е предвидено за 20.00 часа.

В събитието ще вземат участие още участничката ни на Евровизия Софи Маринова, Ивана, Андреа, Дивна, балет "Магаданс" и DJ Мартен.

Сред специалните гости ще бъде и Миро, който вече е подкрепял от сцената футболния отбор на Миньор.

Концертът ще мине под надслов “Да подкрепим хората от Перник“.

 

Слави ще подкрепя хората от Перник
Миро вече е заставал зад пернишка кауза, но на футболния Миньор. Снимка: Фен тв

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
1
 
! Отговори
ДАРИНА преди 11 години
ПОЗДРАВИ ЗА ВСИЧКИ ОТ ШОУТО НА СЛАВИ И ЗА ТЕЗИ ,КОИТО ОЦЕНЯВАТ НАПРАВЕНОТО!ТО УГОДА НА СЕБЕЛЮБЦИТЕ НЯМА-КАТО НЕ МОГА КАТО ТЯХ-Я ПОНЕ ДА ГИ ОПЛЮЯ И ОЧЕРНЯ-СРАМУВАМ СЕ,ЧЕ СМЕ ЖАЛКИ И ДРЕБНАВИ,А КОГАТО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЩИТИМ ОТ УЯДЕНИТЕ ПОЛИТИЦИ-МЪЛЧИМ ЖАЛКИ ИПОСЛУШНИ:((( НА ВСИЧКИ ПЛЮЕЩИ:НЕ МОЖЕТЕ ДА ПРЕГЛЪТНИТЕ РАЗЛИЧНИТЕ ОТ ВАС,НАЛИ?:(
41
0
 
3
 
! Отговори
Перник Мошино преди 11 години
Концерта ще е супер в момента са изсипали толкова техника и яки колони на площада колкото Перник никога не е виждал. Як саунд и яки изпълнители. И тука чета разни комплексари пишат и се държат като ущипани госпожички - обидил ги бил Слави, бъзикал се с Перничани - да не беше вярно че сме си такива да се обиждам а то си е самата истина. Браво Слави, Някой друг да се сети за Перничани, за сега само Слави! Айде Моньоооро.
40
0
 
0
 
! Отговори
ot men преди 11 години
е така се трупат дивиденти от страданието на хората безовразие
39
1
 
0
 
! Отговори
хммм преди 11 години
Човекът се опитва да направи един жест на добра воля. ПР ли е или сметкаджийство е друг въпрос. В Перник има еднаква успеваемост и на рок- изпълнителните на всеизвестния бир-фест и на чалга - изпълнителите отишли по един или друг повод. Не им бере гайле дали ще ги болят ушите. Гледам и идеи давате - да обиколил страната, да дарил... Вие що не обиколите бе? Хайде всеки от нас с една кутия от обувки в своя град. Като го направите , тогава давайте подобни идеи.
38
0
 
1
 
! Отговори
хммм преди 11 години
Чета , чета .... Коментарите от отрицателни по - отрицателни. На хората къщите няма да се построят като Слави изпее нещо или Ку-ку Бенд изсвири друго. В такъв момент човек има нуждата да се отпусне и този концерт ще накара Перничани за час да се откъснат от негативите. Що не коментирахте така ожесточено, когато се вдигнаха цените на строителните материали часове след като хората започнаха да купуват?
37
4
 
6
 
! Отговори
е преди 11 години
Слави ,Слави, изпя си песента вече . Чудиш се какво да измислиш кого да маскариш, коя пайнерка да поканиш и какви глупави състезания да измислиш.Скрий се вече. Ти беше преди . Сега си един болен застаряващ мозък неуважащ себе си .
36
2
 
3
 
! Отговори
fuck off преди 11 години
ox ox papla4 ne6tastna.......taka 6te si izmrete v samosajalenie i omraza edin kam dryg.zavijdate si edin na dryg ako nqkoi e postignal ne6to pove4e ot vas.a edinstvenoto koeto moje da postignete vie e da se opitate da oceleete do ytre.Gospod da vi e na pomo6t na vas.radvam se 4e napusnah predelite na tazi krasiva darjava koqto mi e rodina no palna s izgnila i zlobna papla4.......po4itaniq za Slavi edin dostoen balgarin
35
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Слави Трифонов е един истински пример - как проституцията ,може да е има навсякъде!
34
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
45,ти да не си от редколегията му!?!?!?!?!?!?
33
9
 
7
 
! Отговори
БРАВО СЛАВИ преди 11 години
ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА СЛАВИ ТРИФОНОВ. ГЕРБ "ДАРЯВАТ" 300 000 ЛВ ОТ ДЪРЖАВНАТА СИ СУБСИДИЯ, КОИТО ПАРИ СА ОТ БЮДЖЕТА.Т.Е. ГЕРБ ПРАВЯТ ПОМЕН С ЧУЖДА ПИТА. А СЛАВИ И КУ-КУ БЕНД ЩЕ ЗАРАДВАТ ХОРАТА НА ПЕРНИК И С ТРУДА СИ ЩЕ СЪБЕРАТ ПАРИ ЗА БЛАГОРОДНАТА СИ КАУЗА. ГЕРБ ДА ГО ДУХАСТ И УШЕВИТЕ, НАЧЕЛО С ГНИДАТА ЦВЕТАНОВ СЪЩО.НА ГЕРБАВИТЕ НЕ ИМ ДРЕМЕ ЗА ХОРАТА.СЛАВИ ПАК ГИ РАЗБИ. ДАНО НЕ ГО СПРАТ ТЪПИТЕ "УПРАВНИЦИ"- НАЙ-ВЕЧЕ МУТРИ С ВЛАСТ
32
1
 
5
 
! Отговори
Сашо преди 11 години
Язък ,за стартовото си начало на изявен демократ,на шумните му концерти ,на бунтарските концерти,дето бяха спирани от тия на които сега килимче под краката им е станал.Аз също спрях да го гледам,за да не му слушам еднообразната му омраза и отмъстителност!
31
1
 
8
 
! Отговори
Spacer преди 11 години
Поп-фолкаджиите ще нацъкат минусите, то се знае!
30
4
 
24
 
! Отговори
Spacer преди 11 години
Спомням си как правеше масови концерти, развяваше флага, пееше народни песни със сълзи на очи...А в момента политиката му е точно обратното на това. Спрях да му гледам предаването, защото ми омръзна да гледам тиквата му, гледаща свирепо и плюеща от екрана. Аа да...и долнопробните жалки поп-фолк парчета, записани за да станат хит, а всъщност обект на най-долнопробната *** в страната.
29
4
 
16
 
! Отговори
evelina преди 11 години
TOZI ***, KOITO NAPRAVI SASTOQNIE OT DEMORALIZAZIATA NA BULGARSKATA KULTURA I POLITI4ESKI USLUGY NA GOTZE MESONETOV SEGA E GOTOV NA PHYLANTHROPI4NI DEQNIA.OOOOOOOOOOOOOOOH
28
6
 
18
 
! Отговори
УУУУУУУУУУУУ преди 11 години
УУУУУУ бе селянино, пак си правиш ПР на гърба на хората. И чий ще го дириш ти в Перник бе??? Как ще им помогнеш - с вицове ли? Или ще им пееш за добро настроение???? Срам нямаш ли бе, Станиславе????
27
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А...Слави... дето продава добродетелни теми (като патриотизъм и национализъм) срещу пари - с други думи - истински "патриот и бизнесмен". За пари Слави пее чалга, изкарвайки го национално гордо, защото това било българска музика, без значение на всички близкоизточни примеси и близкозападни кражби.:) Сещам се кой е :)
26
0
 
24
 
! Отговори
Тони преди 11 години
ако иска да си истрие малко греховете пред бога да им помогне финансово а не да се прави на ***
25
1
 
2
 
! Отговори
сиайна преди 11 години
Слави да направи скеч - как Перничани се варят в мотрисите Перник - София.Питайте ги тези от БДЖ защо работи парното на фул.Ще измрем от прегряване и липса на кислород.
24
1
 
23
 
! Отговори
бз преди 11 години
#26, не трябва да се възхищаваш на някой, само защото е милионер... Това не отхвърля възможността милионера същевремено да бъде вългарно ***, егоистичен и със селскостопански дух, нали?
23
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако впрегнете злобата си в нещо ползотворно, ще постигнете велики неща. Зли дребни душици!