»зраелски удари в —ири€

јтакуван е военен обект
29 май 2024 21:52, —тела —то€нова
27
»зраелски удари в —ири€
—нимка Ѕ√Ќ≈—, архив

—ирийската държавна меди€ съобщи, че противовъздушната отбрана на страната е прихванала израелски цели над центъра на страната, а военен наблюдател за€ви, че »зраел е атакувал военен обект.

"—ирийската противовъздушна отбрана прихвана вражески цели в небето над град ’омс", съобщи официалната информационна агенци€ —јЌј.

—ирийски€т център за наблюдение на правата на човека за€ви, че израелските удари са били насочени към "поне един военен обект... в източната част на ’омс, което е довело до издигането на кълба дим".

Ѕазирани€т във ¬еликобритани€ наблюдател, разполагащ с мрежа от източници в —ири€, за€ви, че в този район се намират и членове на подкреп€ни от »ран групировки, включително мощната ливанска ’избула.

¬ събота израелски безпилотен самолет е нанесъл удар в централната част на —ири€, близо до границата с Ћиван, и е убил двама бойци на ’избула, съобщи ќбсерватори€та.

»зраел р€дко коментира отделни удари в —ири€, но многократно е за€в€вал, че н€ма да позволи на »ран да разшири присъствието си там.

ќт началото на гражданската война в северната си съседка »зраел е нанесъл стотици удари в —ири€, насочени главно срещу позиции на арми€та и подкреп€ни от »ран бойци, включително от ’избула. /Ѕ√Ќ≈—
 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


27
ќще по темата: израел—ири€
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
23
5
 
15
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
“очно сега е моментът да се обедин€т арабите и да махнат »зраел от това м€сто, където не тр€бва да са!!! “очно в момента на ‘јў ще им е трудно да поддържат н€колко конфликта едновременно и ще тр€бва да се откажат от н€кои планове! јко б€х н€кой военен , щ€х да мисл€ н€колко хода напред....!
22
4
 
17
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
“ова са демократични бомбардировки. ’олокостични.
21
3
 
1
 
! ќтговори
ќстанаха ли преди 1 месец
от дженералете с джапанките? Ќ€кой пи€ница от пасольството знае ли?
20
11
 
5
 
! ќтговори
тоти преди 1 месец
јма що си мисл€т ти€ от ’избула,че ще се скри€т ,като се знае ,че и в миша дупка ще им свет€т маслото и да се приключи с ти€ талибани кадето и да са !!! јко иск света да бъде мирен ти€ исл€мисти тр€бва да се ликвидират кадето и да са !!!
19
7
 
1
 
! ќтговори
јзъ анъјзъ7112136860 преди 1 месец
Ќикога не бива да се пренебрегва факта,че най-малко измежду јЎ ≈Ќј«»ћ са иудеи по вероизповедание. ѕо-гол€мата част от јшкеназите са христи€ни и атеисти. јЎ ≈Ќј«»ћ е произход на всички европейци,а днес и американци,австралийци,новозеландци . јЎ ≈Ќј«»ћ е нашата раса. —ефарадите са смесено следствие,а не раса.«атова и јшкеназим създадоха ÷ионизмът,тоест ƒържавничеството . –азликата между јЎ ≈Ќј«»ћ и —ефардим е кардинална.
18
4
 
0
 
! ќтговори
јзъ анъјзъ7112136860 преди 1 месец
ƒо 18. ўе го кажа и по друг начин. ¬ протежение на истори€та пон€тието "евреин" се разграничи от достойното пон€тие ÷»ќЌ»—“. «атова и различаване рани хора с различна кръв в »зраел като Ќарод и ƒържава. ¬ »спани€ не е същото като в √ермани€. —ефарадите са смесени,защото населението в »спани€ бе јЎ ≈Ќј« ќ,но пострада от арабите и вече го н€ма. »ма изключени€ между сефарадите,но като ц€ло сефарадите са опозици€ на јшкеназим. √решка в »зраел е ƒостойната им ƒържава да се отъждеств€ва с иудаизъм
17
6
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ћи ‘јў с помощта на разни фанатици направиха половината държави на кайма. ѕосле фанатиците се обърнаха срещу тчх и каубоците подвиха опашки и се махнаха от там обаче с всичко дето не е било заковано за пода. —ега който реши там може да си разв€ва байрака.¬се повече от хората там се радикализират срещу белите и не без причина.  аубоите рушат кедето им е кеф без да се грижат за последстви€, “олерантни€ —ъюз е зает да си брои ценностите и всчка година му излизат различна бройка.
16
2
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ѕочтенни хора не стават воено престъпници -съучасници в геноцид.¬€рно има разлика от нашите те просто са иноагенти ,мразещи насто€щата си държава-от което идва и въпроса защо не им се отнема българското гражданство и марш там в обетовната пустин€-ти на практика не си член на това общество
15
5
 
5
 
! ќтговори
√ал€ от EmbassyTO преди 1 месец
ѕо погрешка сигурно.... ще каже перукан€ху
14
14
 
4
 
! ќтговори
‘еминистът. преди 1 месец
ѕублична тайна е, че »зраел разполага с €дрено оръжие. “ака че, ако продължават да не разбират н€кои терористи от дума, може да ги нагости и н€кой друг израелски €дрен тактически снар€д от далекобойната им артилери€. ћощността е само около 5 килото, а замърс€ването е минимално.
13
6
 
10
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
¬сичко е прах в очите на обикновените хора . »здаване на международни заповеди за арест ,всички погледи в –афа и подобни ! »зраел изби хил€ди ,разчисти територи€та и ще остане безнаказана . ¬сичко е добре планувано и ние както винаги сме жертвите! Ћее се јрабска кръв ,а ƒубай и  атар си провеждат боксови мачове ! ≈динствените които в момента могат да се противопостав€т на »зраел е »ран .Ќо както и ѕалестина са сами срещу цели€ св€т! ћного добре зна€т ,че са следващи в списъка и заплахата е реал
12
6
 
16
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
“и€ н€ма ли н€кои да им метне една атомна бомба и да се приключва.≈гати и гнусното племе аиде на маика си в п...—амо да ги видите кви клоуни са в Ѕрюксек ,с плитчиците ,пародии на човешкото
11
5
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
— клюноноси терористи насреща си,човек тр€бва да действа решително и безкомпромисно. ѕетдесетте години се опитаха да се прав€т на интересни с едно самолетче и то взе че падна край –упите. ƒо момента никой нищо добро не е вид€л от тези, само лъжи,измами, далавери, лицемерие,вон€ и мизери€. Ќ€ма нормален човек, който да не ги ненавижда.
10
7
 
3
 
! ќтговори
‘еминистът. преди 1 месец
–езултатът е в политиката, ко€то води »зраел, от момента на неговото създаване, та до наши дни. “ова е страна, ко€то е в състо€ние на непрекъсната обсада през ц€лата сво€ истори€. “ова е страна, ко€то е водила жестоки войни за своето оцел€ване като държава. ≈то тази решителност и безкомпромисност аз наричам отличен резултат. ўе си играем тука на "ћуцинко ѕуцинко, искаш ли кафенце?". »ли ще блеем като "израз€ване загриженост". ƒостатъчно.
9
1
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒо ‘еминистът.8. ƒе го виде то€ резултат. Ѕеше в епицентъра на попадени€та ли ?
8
24
 
5
 
! ќтговори
‘еминистът. преди 1 месец
»зраел е нанесъл удари в —ири€ - отличен резултат. ≈то така се прави. ≈то така се прави с хора, а по-точно с терористи, които не разбират от нищо друго, освен от езика на силата. ј ако случайно не разбират и от този последен език на силата, просто ще бъдат унищожени и толкова. »зраел н€ма да подражава нито на левичари като √рета “унберг, нито на европейски лиги, които зна€т само да "израз€ват загриженост", нито на мекотели като Ѕайдън, който все повече не разбира от принципност в политиката.
7
5
 
27
 
! ќтговори
–уси преди 1 месец
≈вреите пак ще бъдат гонени и избивани. Ќе е далеч времето !
6
1
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
“ам не се знае кой по кого и за какво гърми
5
0
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒнес на посещение в Ѕейжинг,при чичо —и,са почти всичките"глави" на така наречените"јрабски щати"по негова покана. акъв ще е резултата от срещата,ще видим през следващите месеци.—илно се съм насам,че така наречените"червени линий"може да позелине€т и тогава не ми се мисли за последстви€та.явно н€кой си търси бел€та.
4
3
 
29
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
Ќещо санкции за кривоносите бе лицемери евроатлантически джендерски?