ГЕРБ вдига заплатите и пенсиите, ама ще е друг път

Депутатите твърдо подкрепят министър Тотю Младенов
Обновена: 23 фев 2011 19:25 | 23 фев 2011 19:25,
226
ГЕРБ вдига заплатите и пенсиите, ама ще е друг път
От ГЕРБ защитиха социалния министър Тотю Младенов. Снимка: Булфото

Верни на премиерския съвет – да отговарят веднага след като бъдат нападнати, депутатите от ГЕРБ Снежана Ангелова и Валентин Николов контраатакуваха Корнелия Нинова от БСП.

По думите им позицията на Нинова за незабавно увеличаване на заплатите и пенсиите и за оставката на социалния министър Тотю Младенов е „стъпка за оглавяване на социални протести и бунтове.” „Те искат да ги провокират, за да влязат в дневния ред на обществото”, прозря Николов.

Според него вариантите за незабавно увеличаване на доходите са два – или чрез по-високи данъци, или чрез отиване към процедура по свръхдефицит, за което България ще плаща глоба. „Ако е така, да го кажат ясно”, призова депутатът от мнозинството.

Според Валентин Николов България е сред първите четири страни в Европейския съюз по ръст на икономиката.

„Те искат да изместят темата и да кажат, че хората не ядяли магистрали. Единственият начин за нарастването на икономиката е чрез магистралите. Това го знае и най-малкото дете в Европейския съюз”, посочи Николов.

Още по темата

На въпрос дали в рамките на мандата ГЕРБ смята да увеличи доходите на българите, Валентин Николов отговори „категорично да – това ще зависи от приходите и приходната част на бюджета. Когато расте икономиката можем да ги индексираме”.

„Това може да се каже в най-рано в средата на годината, когато се видят макроикономическите показатели”, помогна колежката му Снежана Ангелова.

Естествено ГЕРБ припомни греховете на тройната коалиция, които не пипали заплатите и пенсиите в годините на икономически растеж, а го направили предизборно – през 2008-ма и 2009-та година. „Благодарение на този предизборен популизъм, ние заварихме дефицит в бюджета, когато поехме управлението през юли 2009-та година”, заяви Ангелова.

На въпрос дали и настоящите управляващи няма да подходят по същия начин – оставяйки огромни задължения към наследниците си – Валентин Николов отговори: „Аз съм сигурен, че следващото правителство ще е на ГЕРБ – благодаря ви!”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още по темата: Тотю МладеновГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
205
1
 
4
 
! Отговори
но комент преди 13 години
ГЕЙБ!ГЕЙБ!ГЕЙБ!Да живее ГЕЙБ и всички ГЕЙБЕРИ!
204
1
 
5
 
! Отговори
стига вече преди 13 години
Стига вече сте се делили на комунисти,фашисти,социалисти,*** и какви ли не още - не разбирате ли че от 21 год е все едно и също няма значение как се казват - краденето,унищожаването на България е в пълна сила вместо да се обедини народа и да си спаси колкото може дъжавата = да възстанови производството вие само се делите - те затова направиха 300-400 партии и бунаците се избиват а те си пият,ядат и крадат заедно.НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХТЕ - МАЙ НИКОГА НЯМА ДА ГО РАЗБЕРАТ ХОРАТА И ЩЕ ОСТАВЯТ ДА БЪДАТ
203
1
 
18
 
! Отговори
въчо преди 13 години
кви *** бе ***, идва края на *** ви партия
202
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** идва ви края
201
1
 
9
 
! Отговори
aaa преди 13 години
boiko obiavi,che kogato doide na vlast neoblagaemia minimum shte bade 800 leva.to iasno,che e predizborno,no pone da se raboteshe v tazi nasoka.stiga s opravdaniata za prednoto pravitelstvo
200
4
 
22
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Разбира се, за работещите или за възрастните хора пари няма - важното е да има за *** !!!ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ, ХОРА ?!? СРАМ МЕ Е И ОТ АРАБИТЕ ВЕЧЕ !!!
199
4
 
22
 
! Отговори
реалист преди 13 години
ТОТЮ Е ТИПИЧЕН ГЕЙБЕРСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛ: МНОГО *** И МНОГО НАГЪЛ. РЕДИ ЛЪЖА СЛЕД ЛЪЖА , И ОПРАВДАНИЕ СЛЕД ОПРАВДАНИЕ. ДОБРЕ ЧЕ СЕ МАХНА ОТ ВРАЦА ТОЗИ ПСИХИЧНО БОЛЕН И АЛЧЕН ***.
198
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Samo ZARSTVO BALGARIA i TARNOVSKATA KONSTITUZIA ste ni varnat STANDARTA na NAI-BOGATA STRANA na BALKANITE i NA 4-5 MASTO v EVROPA i na 7-8 v SVETA,kakvoto IMASHE ZARSTVO BALGARIA...
197
2
 
33
 
! Отговори
до 87 преди 13 години
Много си прав, но в тая държава няма народ, който да вдигне тази революция! Ние все чакаме някой да ни освободи, а през това време ние ще се мразим и плюем ЗА СПОРТА! И вместо да покажем недоволството си ние сме по-ниски от тревата! Виж какво става в Гърция, при положение, че те са несравнимо много по-добре от нас! Положението в България става бедствено, но въпреки това недоволството се изразява само в анонимно обиждане на съформници.
196
9
 
5
 
! Отговори
АВЗ преди 13 години
Айде БСП да се стягат за свадба - станишко ще играе "една на пред - две назад"!
195
1
 
46
 
! Отговори
Контра - Атака преди 13 години
Една 11-15 годишна ***, която вместо да учи роди първото дете, си осигурява автоматично следните детски и помощи :- 100 лв. детски МЕСЕЧНО до навършване 1 година на ***( след 1-та година тези 100 лв. месечно продължават да се дават, но вече като соц. помощ)- 35 лв. детски МЕСЕЧНО до 18 г. на ***- 20 лв. детски МЕСЕЧНО от партия "Евророма"- още 2,15 лв. МЕСЕЧНО допълнителна помощ за достигане на семейния ДМД(ДМД = Диференциран Минимален Доход по Закона за Социално Подпомагане)- 150 лв. ЕДНОКРАТНА помощ за бременност- 250 лв. ЕДНОКРАТНА помощ за раждане на първо дете- 284 лв. ЕДНОКРАТНА енергийна помощ- 325 лв. е максимума на т.н. "КРАТНА ПОМОЩ", за посрещане на инцидентни обстоятелства- 4 пъти хранителни помощи (2 пъти от ЕС, от ДФЗ, и от БЧК )Това прави около 240 лв. чисто (без никакви данъци върху тях) МЕСЕЧНООсвен това *** потребява няколко-стотин лева на месец Ток и Вода, дето ги плащаме ниеМного *** семейства имат вече от 20 до 50 000 лв. неплатени сметки само за ток.Освен това не плаща Данък-Сгради и Такса-СметОсвен това държавата плаща от нашите данъци ЗДРАВНИТЕ-ОСИГУРОВКИ на всички ***.Не знам на каква стойностТоест истинския ефективен доход на тази ***, преди да почне да краде е далеч над 500 лв.А на работещата бяла робиня за минималната заплатка от 240 лв БРУТО., дохода е 190 лв.НЕТО,след като държавата им прибере почти 22 % за осигуровки и данъциНе мога да ви кажа колко пари са похарчени за ***, чрез т.н. "Оперативни програми" към Социалното м-воНо оня ден Тотьо се похвали по НОВА ТВ, че само по ОП "Човешки ресурси" (Подпиране на метли),през изминалата 2010 г. е платил над 1 млрд. лева !!!!!!!!!!!!!!!!!А колко такива опративни програми има, само Тотьо знае ...Никой не знае колко и какви пари получават по линия на НПО (Не Правителствени Организации)НАКРАЯ СЕ ОКАЗВА ЧЕ НЕРАБОТЕЩАТА *** (само с 1 дете !), ПОЛУЧАВА 3 (три) ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ РАБОТЕЩАТА БЯЛА за МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТАЕто затова *** раждат като бесни ***, а българките едва отглеждат и 1 дете ...
194
2
 
20
 
! Отговори
Контра - Атака преди 13 години
Минал'та седмица, наш Тотьо се похвали по НОВА ТВ,че само по Оперативна програма "Подпиране на метли" (Човешки ресурси),е изплатил за 2010 г. над 1 милиард лева на циганьоритеА колко такива програми има - Един Тотьо знае ...
193
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"ми тоя на снимката си има характерния поглед на болен..."Страх го е Бойко да не покаже (за а си дигне рейтинга) някоя хватка пред камерите, да го претрепе.
192
3
 
10
 
! Отговори
бафанабафана преди 13 години
ми тоя на снимката си има характерния поглед на болен с циклофрения. Налуден блуждаещ фокус, със скрити намерения за садистично отмъщение, ако не се реализира параноичния замисъл на болния. По-скоро прилича на арабски терорист, преди да се самовзриви.
191
4
 
23
 
! Отговори
Контра - Атака преди 13 години
Валентин Николов - ГРОБ - "Според него вариантите за незабавно увеличаване на доходите са два или чрез по-високи данъци, или чрез отиване към процедура по свръхдефицит, за което България ще плаща глоба. Ако е така, да го кажат ясно, призова депутатът от мнозинството."Има и трети вариант Вальо, недей да лъжеш ..."НЕЗАБАВНО СПИРАНЕ НА 5-ТЕ МИЛИАРДА ГОДИШНИ ДЕТСКИ И ПОМОЩИ,ЗА *** ***"
190
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ревете мръсни *** и смрадливи ***, друго не ви остана, и да крадете и да доите, пак скоро ще ревете!
189
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Продължавайте да ни занимавате с простотиите на ГЕРБ. До изборите няма да ни омръзне.
188
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ревете мръсни *** и смрадливи турчоре,друго не ви остана,сега няма от каде да крадете и какво да доите,ревете и ***!
187
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бе очарователно си ГЛУПАВ........НЕЕЕЕЕЕ *** СИ щом още вярваш на Цецо.НАДЯВАМ СЕ ДА СИ УМРЕШ ТАКЪВ ***
186
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами криза е! Заради такива като Боко, които ни управляват от 2 години, как няма да е криза!