"Умно място с умни хора" - България с нова реклама

Цели се привличането на повече инвестиции в страната
26 май 2020 11:18, Павел Гълъбов
35

"Умно място с умни хора" е слоганът на новия рекламен клип на България – "Move to move you". 98-секундното видео е създадено за Българската агенция за инвестиции (БАИ) и е част от нова кампания за позициониране на България като позната и предпочитана дестинация за инвестиции.

Видеото е финансирано със средства от оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност".

То е само част от проекта, който включва актуализиране на маркетинговата програма на страната, организиране на промоционални кампании и инвестиционни събития. Целта е привличането на инвеститори, както и разработването на мултимедийни проекти, съобщава Bulgaria ON AIR.


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
Данчу преди 1 месец
Не е зле,сега всички чужденци ще се запитат как това място с умни хора е най- болната и бедна нация в Ес...Умни са тарикатите които продържават да владеят хауса и да същесвуват на гърба на тази умна,бедна, и безумно търпелива група от българи...
30
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Богатите инвеститори много добре знаят каква е средата тук, и точно за това и не идват. С една реклама никого няма да доведете тук. Въпреки плоския данък, нещо за което едим богаташ от развития свят, може само да метчтае, пак не иска да дойде тук, колкото до плоския данък, той работи само и единствено в полза на богатия, на запад са с подоходно облагане, образованието е трагедия и скоро никакви умни хора няма да има на това умно място.
29
0
 
6
 
! Отговори
ined преди 1 месец
Умните хора не се оставят да ги управляват глупаци. Един депутат ги сметна, че 80% от българите са ***, аз мисля че са повече.
28
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хубаво е във всяка лъжа да има доза истина за да изглежда правдоподобно! Тук с това тъпо лого веднага прозира евтина лъжа !
27
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Олелеле , умирам от срам само да гледам поредната ни излагация. Наистина всички свестни кадри и в тая област са избягали!
26
1
 
1
 
! Отговори
Павел преди 1 месец
Лично на мен рекламата ми харесва доста :)
25
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Заглавието шега ли е ?
24
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това е като рекламното лого на България,което приличаше на пържено яйце,но пък някой взе 1,5 милиона лева за него.
23
2
 
8
 
! Отговори
ужас преди 1 месец
Направо поумнях като видях тая реклама! Още днес се връщам в бг и веднагически започвам да инвестирам там!
22
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тия от БАИ са си направо за бау или мяу.Кой "умник" от тях измисли тази "умна" реклама?Американците имат един лаф "като си толкова умен,къде са ти парите?Та,следващата стъпка на тия от БАИ е да ни рекламират страната като най-богатата на балканите,та даже и в Европа с най-красиво,здраво и щастливо население.Бау!
21
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Умните на власт правят така че народът който управляват да живее добре. А тук бивши дс и поколенията им. Колкото и да си лъскате имиджа с пр-и пред чужденците, фактите са категорични-на последно място в ЕС, въпреки фондовете.
20
0
 
5
 
! Отговори
Ром'с преди 1 месец
Добро място с добри хора -този логин щеше да е по-добър.Който е бил или живял в чужбина повечето от 5_6 месеца, то ще ме разбре... който по-далеч от Халкидики не ходил, то няма... .
19
1
 
5
 
! Отговори
wer преди 1 месец
Най-трудно е да се правиш на умен, даже и на премиери не им се удава.
18
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Как може мястото да е умно ? Мястото изглежда умно на фона на 80% *** , кофти матреал и тулупи .
17
0
 
4
 
! Отговори
.!. преди 1 месец
Бре щом го казват по радиото няма как да е лъжа! Е то после като видиш какво е дереджето и картинката ти се завъртва на едни градуси, ма що това са казали по радито значи няма как да не е така!
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сещам се за една крилата фраза на един "много умен": "аз съм просД, вие сте просДи и за това се разбираме".
15
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Объркали сте мястото. Направо сте объркали региона на континента...
14
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сещам се за поне две поговорки: Докато умните се наумуват, тулупите управляват; От ума си пати; Ум царува, ум робува, ум патки пасе. Къде са ни високотехнологичните производства, продуктите с висока добавена стойност. Не и където са чехчетата за ишлеме и колцентрове, каквито има в Азия за по-ниски разходи на корпорациите
13
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
колко усвоиха от службата с иновациите от европейския съюз? значи парите за иновации се харчат за такива глупости, клипчета? хаха българин се разпорежда с иновациите на ес и това е резултата, клипчета за източване на парите, велики българи браво
12
2
 
6
 
! Отговори
None преди 1 месец
От тази реклама се разбира, че в България има бърз интернет... което не виждам как точно ни рекламира ... и че е "умо място с умни хора" ?! Което не разбирам какво точно значи ... пак някаква имитация но без съдържание ...