Имотите в Черноморския регион - в онлайн дискусия на Imoti.net

Какви са предизвикателствата по време на пандемия?
Обновена: 2 ное 2020 11:49 | 2 ное 2020 09:29, Веселина Йорданова
0
Имотите в Черноморския регион - в онлайн дискусия на Imoti.net

Какво е състоянието на имотния пазар в Черноморския регион - отговор ще даде онлайн дискусията на Imoti.net, която ще се проведе днес от 14;15 часа. Може да я проследите на живо на Imoti.net, както и в социалните мрежи.

Експерти от различни сфери ще анализират пред какви предизвикателства COVID-19 изправи имотния пазар в черноморските общини и какво да очакват продавачи и купувачи до края на годината. От агенция "Явлена" ще дадат актуални данни за състоянието на сектора в Черноморския регион през деветмесечието на годината.

Даниела Иванова, началник отдел "Ключови партньорства и пейрол бизнес", Пощенска банка ще говори за сделките с имоти и възможностите за финансиране.

За новото строителство в региона и как може да се подобри обслужването във ваканционни комплекси от затворен тип ще коментират Борислав Точевски и Николай Ламбуров от Национална асоциация на строителните предприемачи.

Модератор на онлайн дискусията на тема "Предизвикателствата на COVID-19 пред пазара на недвижими имоти в Черноморския регион" ще бъде мениджърът на Imoti.net Снежана Стойчева.

Серията онлайн дискусии са част от мисията на "Годишните награди на Imoti.net", която насърчава добрите практики в сектора. Това е единственият форум, на който се оценяват постиженията, коректността и добрата репутация на компании и експерти в сектор недвижими имоти.

Онлайн дискусиите на Imoti.net се провеждат с генералното партньорство на Пощенска банка, основен партньор е Национална асоциация на строителните предприемачи и с подкрепата на ЗАД „Армеец“.

Медийни партньори на онлайн дискусиите на Imoti.net са Investor.bg, Money.bg, „Мениджър“ и „Градът Медиа Груп“.


0
Още по темата: жилищаимотиБрокери
Още от Бизнес
Природният газ поскъпва, парното и токът - не
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари