Ще изкупи ли българинът наводнените коли от Западна Европа?

При покупка да се използва компютърна диагностика, съветват експерти
28 юли 2021 22:15, Анисия Иванова
77
Ще изкупи ли българинът наводнените коли от Западна Европа?
Снимка: БГНЕС

Наводненията в Германия, Италия, Белгия и други държави от Западна Европа нанесоха сериозни щети на голям брой автомобили, някои от които бяха напълно унищожени.

Много от пострадалите от бедствията превозните средства съвсем скоро ще се появят на пазарите в Източна Европа, прогнозират експерти.

Още по темата

Заради проблема с чиповете производството на нови автомобили намалява, а това води до търсене на употребявани коли, особено такива на по-малка възраст.

Купувачите трябва да бъдат внимателни, тъй като се очаква търговците да се възползват и да се сдобият с "удавени" коли, които ще бъдат възстановени възможно най-бързо и ще бъдат пуснати на пазара. Най-добре е при покупка на кола да се използва компютърна диагностика, съветват експерти

Повече по темата четете в Automedia.bg.


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За българин е от изключително важно значение да го помислят за богат, дори да няма пари за гуми. За достатъчно малко пари ще изкупи и колите които миришат на тиня.
71
0
 
2
 
! Отговори
Д-р торбенщайн преди 1 месец
Дрън- дрън, цък-цък, язък.!.
70
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не умни хора,бол.Набутвация!
69
1
 
6
 
! Отговори
Кот преди 1 месец
Преди известно време си взех кола втора ръка и се оказа, че всички външни забележки бяха прикрити и след 2-3 измивания всичко лъсна.
68
2
 
1
 
! Отговори
Русия преди 1 месец
Западналти наркуманци на убичат и няа тъй да напраят.
67
2
 
6
 
! Отговори
тото преди 1 месец
Пишем статия и текс да се ползва комп. диагностика, но защо няма информация...
66
6
 
39
 
! Отговори
ДоуниКопеуета преди 1 месец
Ако имаме държава и работещи институции,а не като Каскетурата,в България щеше да е забранена продажбата на такива лодки ,а автоджамбазите да си ги бият в главите .Но всичко у нас е една добре смазана и корумпирана система:депутати,министри,съдии,прокурори,шефове,масони,бивши крупиета,доносници,комарджии,- разбойници всякакви.
65
0
 
28
 
! Отговори
ДаНакажемШайката преди 1 месец
Ще ги изкупят автоджамбазите с дебели вратове и пачки, и ще стрижат с тях стадото простовато,а то ще мре с тях като *** по "маНгиЗтралите" на Асфалт паша.
64
2
 
27
 
! Отговори
до 64 Писа Алиса: преди 1 месец
Българинът има доста самочувствие, без покритие до голяма степен, но няма пари за да си купи нова кола, нови дрехи и т.н. Всеки знае какво е хубаво ама не всеки може да си го позволи.
63
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До .лиса алиса- аз на тия пътища нова кола няма да си купя. Направих тази грешка преди време и поовече съм си казал не. Някоя 5-6 год. да я карам 2 год. и така ми по-добре.
62
6
 
8
 
! Отговори
.лиса алиса преди 1 месец
Ако бългаиринът имаше поне малко самочувствие и гордост да не купува стари коли, стари ака.дрехи, стара храна, нямаше да бъде мачкан т
61
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Старо се купува само вино и ракия! Всичко друго е набутвация
60
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Разбира се! Нов внос са!
59
1
 
25
 
! Отговори
Shark преди 1 месец
Със сигурност удавените коли ще пристигнат тук. Търговците сега са като хиени,само чакат да мине всичко това и да започнат да хвърлят колите. Веднага ще ги грабнат за без пари, ще ги оправят и ще започнат да ни ги пробутват. Който ще купува кола в следващите месеци ще трябва да е много внимателен. Мошеници са големи.
58
5
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
за БГ комплексарите е важно да е беемве, няма значение дали е наводнявано или не. той си слага чантичката тип пощальон, чехлите, една фълшива фанелка на филип плейн, почесва си татуйровката и се качва в наводненото беемве мислийки се че е покорил света. БГ комплексарчетата нямат равни в цял свят
57
0
 
7
 
! Отговори
.. преди 1 месец
е нее. какво им е. сега е 40 градуса и ще изсъхнат. градушката я оправям и си е като нова
56
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Примоция, мерцедес на половин цена! на седалката е сядало само дупетоНа моделка! Ако искате да се докоснете до яко женско дупи, купете си наводнен мерцедес на половин цена!
55
0
 
18
 
! Отговори
Коко преди 1 месец
Категорично-ДА. Ще ги изкупи.
54
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма го тоя филм да си купиш кола на старо и само да я караш. Или ще караш раздрънкана кошница със светещи лампи по таблото и тракащи части или трябва да вложиш през първата година някой лев да и отремонтираш всички неща, които ще и се обадят и в последствие да я поддържаш постоянно. Те още като нови вече се раздрнкват бързо, камо ли на старо. Но е забавно, че се намират и оптимисти. Дават си всичките пари за възможно по-лъскав автомобил и после се чудят, как ще го поддържат.
53
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
абе тоеа да не ви е на дедо ви москвича или вартбурга, един маркуч отвътре да отмие калта в коша и купето и седалките два дни на слънце и готово.