Простреляха Юри Галев

Шефът на "Рилски спортист" е в "Пирогов"
20 юни 2010 10:21,
535
Простреляха Юри Галев
Снимка: БГНЕС

Юри Галев, президент на футболен клуб "Рилски спортист" и общински съветник от "Атака" в Самоков, е бил прострелян тази нощ и в момента се намира в "Пирогов".

Галев е докаран в „Пирогов“ в 6 часа и вече четири часа е в операционната. Той е с рани в областта на корема и крайниците. 

Състоянието му е тежко и е с реална опасност за живота.

Стрелбата е станала тази нощ, когато Галев се прибирал след събиране с негови приятели.

Колата му е била засечена между Боровец и Бели Искър, а куршумите са засегнали и шофьора му, който също е настанен в „Пирогов”.

„Колегите работят от момента, в който са получили сигнала. Мястото е обезпечено и се извършват процесуално-следствени действия”, каза за „Фокус” Цветан Цветанов.

 47-годишният Юри Галев е криминално проявен, а в началото на февруари той и синът му бяха арестувани заради побой в Боровец, заедно с още двама души от компанията им.

Още по темата

Тогава компанията преби хора от охраната на комплекса след скандал за използването на лифтови съоръжения. 

„Тогава поискахме той да бъде с постоянна мярка, за да не се тормози обществото и да се гарантира неговият живот. Съдът не сметна това негово деяние за толкова престъпно и обществено опасно и той беше освободен”.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


535
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
379
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Време е за евентуалната новина"Юри Галев почина".Ще отворя шампанското след това,обещавам драги админи.
378
0
 
6
 
! Отговори
horse преди 13 години
Брус Уилис умира трудно,но оцеляването му е поправима грешка
377
16
 
2
 
! Отговори
ТУЗ ТАРИКАТ преди 13 години
ТУЗ ТАРИКАТИ ОТ БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ОБЕДИНИМ СРЕЩУ ЗАВИСТЛИВИТЕ КЛОШАРИ С ПИСТОЛЕТИ КОИТО ГЪРМЯТ ПО НАЩЕ МОМЧЕТА КАТО ЮРИ !!! ОПИТВАТЕ СЕ ДА НИ УДАРИТЕ НО НЯМА ДА СТАНЕ НИЕ ЩЕ ВИ ИЗДУХАМЕ ЩЕ ВИ БОМБАРДИРАМЕ! ЩЕ ВИ ЗАЛИЧИМ ПРЕДУПРЕЖДАВАМЕ ВИ, ИМАМЕ ПИСТОЛЕТИ СЪС СЪЧМИ
376
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Лошото е,че пак от нашия джоб ще вземат пари за лечението му.
375
0
 
14
 
! Отговори
Чичо преди 13 години
Каквото повикало, чичовото, такова се обадило. Да би мирно седяло, не би чудо видяло. На зла круша зъл прът! Има и още, явно българския народ е доста по-мъдър, а има и Един отгоре, който забавя, но не забравя!
374
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Господин Борисов,четете ли? Извадете си главата от *** и престанете с популизма и бращолевенията си за ликвидиране на престъпноста,чуйте хората,за да не го отнесете вие за всички престъпни правителства от 20 години,досега!
373
1
 
14
 
! Отговори
Запознат преди 13 години
Този мутрафонски шипар е пътник! До края на годината ще бъде на два метра под земята в комплекс "Белите камъни" край "Боровец". Компания ще му правят всички СИК-аджии и ВИС-аджии изселени на сила в отвъдното.
372
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
edin mafiot po malko yra
371
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Господа лекари от "Пирогов" направете едно народоугодно дело! :)))))
370
0
 
10
 
! Отговори
наблюдател преди 13 години
Недосегаем може да се чувства този проявен криминално единствено от правосъдието и от МВР. Но не и от куршумите. Там недосегаеми няма. Народа е прав, каквото повикало, такова се обадило. За многобройните му " ПОДВИЗИ " такова му се полага. Ще стреля с АК - 47, ще се съберат 156 гилзи и ще се каже, че това е играчка. Егати играчката, ами ако се окаже, че с такава са го гръмнали, няма ли да е пак играчка, или ще осъдят някого. Значи един път е играчка, а друг път няма да е. Защо ли ???????????????
369
1
 
14
 
! Отговори
anonimen1 преди 13 години
ееее и килърите свестните избягаха в чужбината на работа...с 5 куршума да не го свитнат, егати..пуууу
368
1
 
14
 
! Отговори
Браво преди 13 години
БРАВО! Да го полеем,пък от утре да продължим делето Стамболово-ловни дружинки от почтени люде,в цялата страна да почне отстрел на подобни животни,като за почнем от баш животното-тиква!
367
0
 
10
 
! Отговори
баба Хакерка преди 13 години
Не само, че партиите ще се лишат от бизнес и комисионна, но и самите партии ще изчезнат, ако твоето предложение ( за отбелязване е много справедливо) се приложи, по простата причина, че ръководства им ще са ... убити...
366
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
защо тази новина за този бандит трябва да е водеща в новините,номер 1 по важност,защо държавата и докога ще пуска такива *** на свобода, а само кокошкарите ще бъдат задържани.това не е държава,а анархия
365
0
 
15
 
! Отговори
баба Хакерка преди 13 години
"Явно трябва да издигнем Паметник на Незнайния килър"Много ми допадна идеята, Мите! Откровай банкова сметка! А до тогава, може да му напиша едно стихо, та да има какво да му рецитираме, кога поднасяме цветя... защото предусещам, че ще му се поднасят много често... (:))))
364
0
 
15
 
! Отговори
МУСТАФА преди 13 години
Предвид факта, че в България не функционира правосъдна система, считам, че някой просто сам си е постановил осъдителна пресъда и е направил опит да я изпълни. Докато мешарето ВСС в този състав продължава да имитира дейност, докато вместо съдии, банди мародери правораздават в Българските съдилища, все така ще е, вярвайте ми !
363
0
 
20
 
! Отговори
Червената помия преди 13 години
Да внесем 10-15 килъра от Чечения, Сърбия или от Афганистан, да им покажем снимките на криминално проявените и издирващите се, и да им обещаем прилично заплащане.Така в Дивия Запад са решили на времето проблемите, когато не е имало правосъдие , както сега у нас.Но има един проблем-много от партиите, и от политиците на местно и централно ниво ще се лишат от бизнес и комисионни.Това е единствената причина за да не го направят.А в Латинска Америка са ги наричали Ескадрони на смъртта съдиите едно вр
362
0
 
10
 
! Отговори
123 преди 13 години
крайно време беше
361
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами като няма провосъдие ти остава само саморазправата. Оказва се, че в България най-надежната правораздавателна организация е тази на наемните убийци. Всички в тази страна знаят кой е Юри Галев и с какво се занимава, но явно на някой му писнало и е взел нещата в свой ръце.
360
0
 
12
 
! Отговори
Yes преди 13 години
Всеки ден по един такъв да премахват няма да е лошо , само да не ни затрупват с тия информации .