Атака–Самоков сви сармите на общинаря си Юрий Галев

Декларацията им: Той уронва авторитета и престижа на партията
2 фев 2010 15:03,
176
Атака–Самоков сви сармите на общинаря си Юрий Галев
Снимка: Булфото

В декларация до медиите местната структура на "Атака" в Самоков се разграничи от действията на общинския си съветник – бизнесмена Юрий Галев.

"Ние, членовете и симпатизантите на "Атака" в Самоков, водени от моралните принципи на партията, се разграничаваме категорично от деянията на общинския съветник г-н Юри Галев, като считаме, че с поведението си той уронва авторитета и престижа на партията.

Още по темата
Подобни деяния са несъвместими с високоотговорните цели и задачи на "Атака" и не са характерни за членовете и симпатизантите от нашия регион.

Призоваваме многобройните си привърженици да не допускат подобни прояви и да работят за изграждане на авторитета на партията", се чете в декларацията им, подписана от председателя на общинския сбор на партията в Самоков – Петър Гуцалски.

По-рано днес премиерът обеща, че ще разпердушини РПУ-Самоков заради действията им или по-скоро бездействието им по скандала с Галев, който в събота вечерта заедно със свитата си преби охранители на лифта в Боровец.

Драмата се разигра, след като пазачите отказали да пуснат сина му Юрий Галев-младши да се вози без пари на лифта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
4
 
0
 
! Отговори
atakist-bg преди 14 години
много малко ги е бил , мутрите трябва да се бият повече защото винаги застават на страната на Българският враг и дори са по агресивни от самите си господари. Мутрите са слаби душици / предатрели. Едно време дядовците на тази пасмина застанаха на страната на гърците"крадците" срещу нас като по този начин Ни отнеха Елада (южна България) после на турците / после на комунистите "американските евреи" Винаги когато някой има лоши намерения кън Нас - силните Българи. Добе че ги е набил
164
3
 
0
 
! Отговори
слушател преди 14 години
както и другите авери също има помагат да не падат момчета и какво ГАЛЕВИ ВИНОВНИ САМО СТРЕСИРАТЕ ПОЧТЕНИЯТ ЧОВЕК И НАБЕДЯВАТЕ В НЕИЗВЪРШЕНИ ДЕЙСТВИЯ ОТ НЕГО СРАМОТА ОПЕТНЯВАЙКИ ИМЕТО МУ КАКТО И НА СЕМЕЙСТВОТО МУ ЗАСРАМЕТЕ СЕ ТОЙ ЧОВЕКА Е ТОЛКОЗ ОБИЧАН ОТ СЪСЕЛЯНИТЕ СИ КРАЙ НЯМА А ВИЕ САМО ГО НАПАДАТЕ БЕЗПОЧВЕНО И ХВЪРЛЯТЕ КАЛ ПОСАМОКОВСКИЯТ СЪВЕТНИК
163
0
 
0
 
! Отговори
слушател преди 14 години
мки права е и майката и адвоката,който не отбеляза факта че,малколетното дете е бито с каска по тиквата зад а му дойде акъла2 ако гледате видео материала внимателно ще видите ?тате идва тичешком към 2 те момчета с картата забравена от сина му.човека правилно е постъпил а това че двете момчета са се хлъзнали и паднали от леда какво са виновни галеви?това, че галев има по резки движения какво е виновен човека ясно се вижда как се протяга да подаде спасително ръка на падащато момче
162
0
 
0
 
! Отговори
Ь преди 14 години
Ако това се случи, значи ще сме станали нормална държава. Но не вярвам да се случи защото прекалено много полицаи, съдии, прокурори, митничари, данъчни, депутати, министри и пр. са взели големи суми пари, имено за да може галев да прави каквото си иска.
161
0
 
0
 
! Отговори
niki преди 14 години
вместо бащата да отиде да хвърли един бой на сина си защото си е позволил да каже ".. ти знаеш ли кой е баща ми .." .. той ходи да бие охранатакакво да се коментира повече .. селски манталитет брааат
160
0
 
0
 
! Отговори
Чайника преди 14 години
И аз ги гледах и на мен ми стана мъчно за незащитеното семейство Галеви. Дори твърдяха че синът им имал сезонна карта ама не я носел. Лошо! Аз като шофирам и съм си забравил книжката пак ме глобяват. Макар да ме проверят по лична карта че имак книжка без глоби. Много интересно ми стана и за горкото непълнолетно дете което било арестувано. Принципно правилника е да се съобщи на родителите. Защо тогава на Галев му е била необходима призовка да се яви?
159
0
 
0
 
! Отговори
pepina преди 14 години
Тази сутрин гледах интервютата и по двете телевизии с адвоката и бившата жена на г-н Галев.Ми то голямо реване падна.Горкия син на Галев бил пребит,а не момчетата от лифта.Каква наглост само.Галев бил много добър човек всички в Самоков го обичали...... .Нямам думи ............Това е Б-я.Предлагам да пуснем от ареста г-н Галев и да му се извиним за причинените от нас неудобства и като награда за него и цялото му свястно семеиство да ги изпратим на почивка в Куба...........в Гуантанамо.
158
0
 
0
 
! Отговори
гената преди 14 години
сички от атака са преминали на левия бряг! в това лошо няма, ама тия ***...стки номера не моем ги дишам!
157
0
 
0
 
! Отговори
Mickey преди 14 години
Насвили му сърмите!???:))))Ами що въобще му ги дадохте "сърмите", бе комунистическо-ченгесарски образувания от АТАКА?Не сте знаели кой е Галев ли? Или Слави Бинев??? Ха-ха-ха!Да му мислят комплексираните, слабограмотни, импотентни ваши фенове!
156
0
 
0
 
! Отговори
filyo преди 14 години
Партия на педофили,мутри и каобой а да не забравим и архонт имат
155
0
 
0
 
! Отговори
кубинка преди 14 години
Но ги махат нали .Хора много ,нрави различни Може ли да знае Сидеров от цяла България какви членове има партията му ,но важното е , че като има някой недостоен --Пътя и да го няма Вън!Без него.А БСП -та какво правиха крият ги .При подобна ситуация щяха да изкарат момчетата виновни ,а техните "юнаци "щяха да са даже жертвите .
154
0
 
0
 
! Отговори
Трябва преди 14 години
1.Прокуратурата да повдигне обвинение за средна телесна повреда на длъжностно лице, причинена с умисъл и предварително планиране.2.Да се осигури защита на пострадалите и свидетелите и да се мотивират по всички възможни начини за даване на показания.3.Да се повдигнат обвинения срещу придружаващите го гардове за участие в организирана въоръжена престъпна група и съучастие при нанасяне на средна телесна повреда на длъжностно лице, с умисъл и на обществено място, нарушаване на обществения ред, умишлено увреждане на частна собственост, морални щети на пострадалите и свидетелите, косвени щети за туристическия бизнес.4.Местната полиция да проявява нулева толерантност при срещи с човека, на обикновен език това се нарича гонка по устав. 5.Колегите му общински съветници да бойкотират заседанията на ОС, докато този *** е там.6.Кмета да изрази абсолютно несъгласие да работи с такъв човек.7.От Атака да го изключат и да снемат доверието си от него като общински съветник.8.Организациите за защита на бла-бла-бла, да сезират съответните европейски такива, че в България гражданите не са защитени.9.Журналистите да будят Бойко, Цецко и Волен с въпроси "защо толкова елементарен случай върви толкова бавно?"10.Гражданите да не си траят, а да протестират срещу беззаконията. Всичко това е елементарно, случаят е ***, като две и две четири. Нека направят това пък да видим кой съд ще го спаси.
153
0
 
0
 
! Отговори
най най най преди 14 години
За какви морални ценности ми споменавате...българите са най-нещасните,най-корумпираните ,най-недоволните и най-мизерните в Европа а Атакистите са гнусните и озлобени нацисти и дори от най-обикновените роми са по-нетърпими в Б-я и за какъв морал ми споменават или за етика на поведението..Партия!!!!!!!!това са паплачи потаили в червата си само злоба и ненавист..
152
0
 
0
 
! Отговори
до 145 преди 14 години
атака е продукт на дпс,който може да мисли,ще разбере ,защо:)
151
0
 
2
 
! Отговори
до някой преди 14 години
В момента Сичанов е депутат от ГЕРБ, а в казармата е служил заедно с Бойко.
150
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ъхъ, плаща си със крадените пари и дрога! За това ли трябва да е пич? За такъв *** куршум в тила и в най-близката канавка! Без много ослушване! От такива "платежоспособни" мутри цяла държава с народонаселението духа супата!
149
0
 
0
 
! Отговори
Гъбарко преди 14 години
Галев, вчера ти казаха, пич е този който си плаща, мишка е този който чака друг дА МУ ПЛАТИ:))))))
148
0
 
0
 
! Отговори
Обективен преди 14 години
Същото го писаха и за Кузов, същото някой ден ще пишат и за Слави Бинев ... Но късно е чадо!
147
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ами като се разграничават да го изхвърлят наглия *** от общинския съвет и да го дадат под съд! К'во пишат само лаладжийски декларации без всякаква мисал в празните тикви и резултати от разграничаването? То и аз мога да декларирам, че "повече няма да правя така другарко" и утре пак да спукам от бой някого.
146
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
"Авторитет и престиж"- смях. Лудия когато стреляше по магистралите и скандалите на малоумния му доведен син,направиха най- много за авторитета и престижа на т.н. партия.Така че бандита Галев, чудесно се вписва в картинката.