Простреляха Юри Галев

Шефът на "Рилски спортист" е в "Пирогов"
20 юни 2010 10:21,
535
Простреляха Юри Галев
Снимка: БГНЕС

Юри Галев, президент на футболен клуб "Рилски спортист" и общински съветник от "Атака" в Самоков, е бил прострелян тази нощ и в момента се намира в "Пирогов".

Галев е докаран в „Пирогов“ в 6 часа и вече четири часа е в операционната. Той е с рани в областта на корема и крайниците. 

Състоянието му е тежко и е с реална опасност за живота.

Стрелбата е станала тази нощ, когато Галев се прибирал след събиране с негови приятели.

Колата му е била засечена между Боровец и Бели Искър, а куршумите са засегнали и шофьора му, който също е настанен в „Пирогов”.

„Колегите работят от момента, в който са получили сигнала. Мястото е обезпечено и се извършват процесуално-следствени действия”, каза за „Фокус” Цветан Цветанов.

 47-годишният Юри Галев е криминално проявен, а в началото на февруари той и синът му бяха арестувани заради побой в Боровец, заедно с още двама души от компанията им.

Още по темата

Тогава компанията преби хора от охраната на комплекса след скандал за използването на лифтови съоръжения. 

„Тогава поискахме той да бъде с постоянна мярка, за да не се тормози обществото и да се гарантира неговият живот. Съдът не сметна това негово деяние за толкова престъпно и обществено опасно и той беше освободен”.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


535
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
359
0
 
12
 
! Отговори
7 преди 13 години
Крайно време е да се сформира гражданска ловна дружинка "антимутра" която да вземе правосъдието в свои ръце!!!!!!!!
358
1
 
17
 
! Отговори
писна ми преди 13 години
Омръзна ми, когато гръмнат поредния ***, това да бъде новина номер 1 за България. Толкова ли в тази нашата държава не се е случило нищо по-важно от това???????? В що за държава живеем?
357
4
 
23
 
! Отговори
Дядо Вазов преди 13 години
С такова криминално досие,защо тази мутра не е осъдена.Да отговорят Цецко-милционерчето и дядовата унука от прокуратурата.Здравната система работимного добре за крими контингента и хич я няма за "верващите".Няма храна задецата ни,а има парцели за "нуждаещи" се магистрати и отрочетата им.Самопреди 3 дни подобни личности се оказаха :невинни".Нямате ли усещането,че сеподиграват с вас тези за които вие/не Вие/блеейки ходите да гласувате???????БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ от тях и от вас!!!!!!!!!!!!!!!!
356
1
 
12
 
! Отговори
zdrawe преди 13 години
Дали си е плати Здравната осигуровка,или аз трябва да му плащам личението.
355
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Колега" , пиши на кирилица за да те разберат БЪЛГАРИТЕ !
354
0
 
16
 
! Отговори
mean преди 13 години
не искам! данъка които плащам всеки месец да ходи в лекуването на този ***!
353
0
 
10
 
! Отговори
Пламен преди 13 години
Да мре
352
0
 
26
 
! Отговори
Зоро преди 13 години
Хубава новина...да се готвят следващите
351
0
 
17
 
! Отговори
да преди 13 години
ееееее,ще вземе да оцелее *** му с ***.Пууу.....
350
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Юнак без рана не може, не може да се правиш на юнак а да не те стрелят.
349
0
 
15
 
! Отговори
za 450 преди 13 години
Трябва да ''благодарим'' на БКП/ДС за мутро-бизнесмените, не на Цветанов............ повечето от тях си изпраха парите, ''отрязаха'' опашката и сега могат да ги гонят за кокошкарски работи само
348
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
предлагам от утре да се спрат огласяванията на разни P.R акции ,защото се видя ,че ефекта е нулев!!!!!!!!!!!!!!!!! взеха да им пречат на рейтингите
347
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе *** , пиши на кирилица !!!
346
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БРАВО ! АМА... ЛОШО СВЪРШЕНА РАБОТА - СЕГА ТРЯБВА И ПАРИ ДА СЕ ХАРЧАТ ЗАРАДИ НЕГО , КАТО МОЖЕШЕ ДРУГ ЖИВОТ ДА СЕ СПАСЯВА ВМЕСТО НЕГОВИЯ !
345
1
 
5
 
! Отговори
PPP преди 13 години
А ти какъв си дето ми пишеш на "шльокавица" бе? Явно не се имаш нито за българин, нито за европеец... Поне така се рабира от "писанията" ти. Слава Богу, че *** и помаците не се имате за европейци и българи! Админите е крайно време да почнат да трият такива които не пишат на кирилица!
344
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Господа съдий,не трябваше ли Юри Галев да е в ареста в моментаза побоя който нанесе над охраната на лифта в боровецНека да видим сега как съдията гледащ делото ще обясни защо безобидният за обществото известен Самоковски крими-герой е прострелян и как така след като е безобиден е въвлечен в престрелка май е крайно време някой да ви поразчисти морално закърнелите обори и да се окажете на мястото на Юри галев
343
0
 
19
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 13 години
Правосъдието възтържествува благодарение на Съдбата . И сега ако някой го спаси , най-искрено му пожелавам съдбата на всички потърпевши от Галев .
342
6
 
3
 
! Отговори
te tova e.. преди 13 години
Te tova e da si evropeets...bravo na evropeiska bulgaria, sega i politsiata za nqkolko dena 6te zalovi izvar6itelite...vqrvate li? :))))))hahahahaha evrpeitsi.......hahahahahhah
341
0
 
30
 
! Отговори
Mitko преди 13 години
Явно трябва да издигнем Паметник на Незнайния килър.
340
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дразнят ме показните акции на Цецо оказаха се буря в чаша вода , а всички виждат че Мафията и комар не я е ухапал, просто мафията си има държава и всичките проектчета от 1989 от Жельо Желев, Луканов, Димитър Попов, Любен Беров, Филип Дългото изречение Димитров, Стефчо Софиянски,Жан Виденов, Костов, Сакс Кобург, Сергейчо, та сега до Бате Бойко само мафиотски проектчета създадени с цел да обслужват определени интереси, държавата кучета я яли