7 косъма издават убиеца на Яна. МВР още души

Прибраха за 72 часа заподозрения за жестокото престъпление
22 юли 2011 07:00,
217
7 косъма издават убиеца на Яна. МВР още души
Снимка: Facebook

Седем косъма от убиеца, открити по тялото на 28-годишната Яна Кръстева, са на път да помогнат за разплитането на тежкото убийство на младата жена, пише вестник "Монитор" като цитира криминалисти, запознати с разследването.

Отдел "Убийства" към МВР вече имат заподозрян, който вчера беше оставен в ареста за 72 часа.

Вестникът твърди, че мъжът признал, че е бил с Яна в последните й часове.

Още по темата

"Отидохме да правим секс, затова я съблякох", били единствените му думи пред полицаите.

Експерти от Националния институт по криминалистика и криминология в момента работят по изолирането на ДНК профил от космите и сравняването с този от заподозрения.

Докато съвпаденията не бъдат установени, няма да бъдат съобщавани подробности за извършителя, обясняват разследващите.

По време на аутопсията патоанатомите открили, че по шията и устните на младата жена има следи от насилие.

Според разследващите, цитирани от "Монитор", престъплението е извършено импулсивно без предварително планиране след скандал между убиеца и младата жена.

Тялото на Яна Кръстева беше намерено два дни след концерта на рок легендите „Джудас” и „Уайтснейк” на около 100 метра от езерото с лилиите в Борисовата градина.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
3
 
5
 
! Отговори
139 преди 12 години
Мен си ме търкалят редовно,ама в легло.По вероятно е аз да разбия муцуната на някой пиян,защото тренирам бокс от 4 години,ходя със палка и спрей в дамската си чантичка и може да съм 45 кг.,но при положение,че са ме нападали вече два пъти и са си тръгвали понабити съм преценила за себе си как да живея,къде да ходя и извиняваи ама на 4 години съм била когато майка ми ме е учила да не ходя никъде с непознати!Ти си забавен.Няма кой да затвори мол,няма кой да освети парк ако ще цялата държава да реве
140
2
 
2
 
! Отговори
Bai Onzi преди 12 години
Естествено. Детето ми е наркоман, пияница, изнасилвач, убиец и комунист. Ето защо искам полицията да си върши работата и парковете да са осветени. Също така бих желал нов закон за оръжието. Също така бих желал най-после да спрем да сме мишоци и да вземем радикални мерки. От децата очевидно има полза.
139
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
bai Onzi nr 137, taka kakto zashtitavsh , mai tvoeto dete shte bade sledvashtata gertva !!
138
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе вие защо веднага повярвахте на оправданията на заподозрения и се нахвърлихте на жертвата??? Заподозреният има мотив да лъже, алооо! Може и да си измисля, че тя доброволно е тръгнала с него. Много *** хора има в България, ей! И въобще не е ясно дали са правили секс! На базата на противоречивите сведения, които излизат в медиите, нищо не може да се каже!
137
0
 
2
 
! Отговори
do 137 преди 12 години
Njama nugda da rugaesh..rechnika ti samo dokazva che i tvoeto dete e chlen na tazi noshtna banda !!
136
1
 
5
 
! Отговори
Bai Onzi преди 12 години
139 така като те чета теб май няма кой да те търкаля никъде. Утре ако някой пиян ти разбие муцуната на улицата пред МОЛА за да ти вземе чантата ще му смекчиш ли вината? Или ще излезеш гола пред Народното събрание с искане да затворят моловете, щото там се събират пияници, които разбиват муцуни и крадат чанти? Забавлявате ме доста.
135
1
 
8
 
! Отговори
elle преди 12 години
до 96:ще ми е интересно, ако това беше дъщеря ти , дали пак такива коментари ще публикуваш?????А това доколко е истина, което казва Убиеца , дали е вярно ? Или ти като прочетеш думата "секс" и.....
134
8
 
4
 
! Отговори
139 преди 12 години
Къде бяхте та сега сте толкова силни по форумите.След като за вас е нормално да го правите тва ще *** по храстите.Аиде стига мелодрама всеки ден умират по 10 човека в катастрофи,защо не спрете да карате !!!Парка ще им осветяваме,да си пуфкат на светло.*** наркомани! На вас ви е хубаво да ви търкалят по полянките,така че стига сте ревали!
133
5
 
7
 
! Отговори
Az преди 12 години
1,До 120 като завършиш Право тогава говори кое според теб какво е.Алкохола не е оневиняващо,но е смекчаващото вината обстоятелство,защото тогава се води като непредумишлено убийство под въздействие на афект.Много съм съгласна с 135.По цял свят след 10 часа парковете се затварят,а тук пияните наркомани обикалят по цяла нощ из тях и се чудят кого да пребият за 5 лева да си купят бира и трева,да играят хек и да се *** по храстите...Къде бяхте приятелите й на Яна, когато я душеха?!?!
132
5
 
18
 
! Отговори
някой си преди 12 години
Всичките мои приятели петък или събота вечер пият и/или попушват тревичка и/или гледат да ебнат - в ***, на полянка, в квартира където дойде. По логиката на някои моралисти тук, трябва да ги обесим публично на площада. Е, добре - направете го!Само, че те са едни нормални млади хора, бачкат по 8-10часа през седмицата, с висше образование са-какво да правят петък вечерта-да си стоят по пантофи пред ТВ или да играят шах с дядо си. Алоооо, осъзнайте си, като едва ли не оневинявате убиеца?
131
2
 
8
 
! Отговори
Bai Onzi преди 12 години
Тук сме, дебиле 135. И вчера ти казах - силен си в реването за твоите огромни данъци, които най-вероятно са в размер на 24 лева + осигуровки/ако въобще си ги плащаш/. Силен си, докато не сложат снимка на твоята дъщеря/син/сестра/брат/майка. Прибирай се преди да се стъмни, ставай преди да разсветлее и копай яко на къра. ***.
130
1
 
8
 
! Отговори
ева преди 12 години
Той Марковски сега веднага ще поеме случая..
129
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Kade sa tezi koito mi slagaha mnusi i me obigdaha ,kogato napisah che gertavata e pravila dobrovolen seks v hrastalazite, i che imat vina i dvamata....kade e bashtata-mediinija geroi, koito vmesto da vazpita deteto si kak da se distanzira ot pijani grupi i sluchaini seks -kontakti, toi apelira dezata da se vaoragavat !!!Dage da plati danakoplateza za ohrana i osvetlenie na noshtnija givot na tezi paraziti, kogato se obadi hormona sled 5-6 biri , te pak shte tarsjat tamnoto.....
128
2
 
3
 
! Отговори
ASEN преди 12 години
Доса си в грешка с правната терминология!!! иначе линч за ***!
127
1
 
4
 
! Отговори
до диваците под мене преди 12 години
Абе вие не сте у ред нямате ли си друга работа ами пишете подобни дивотии?
126
2
 
3
 
! Отговори
до 129 преди 12 години
129 май не е чувал за Чистилище или го смята за Тоалетна :) Много Неграмотен и Първосигнален Народ
125
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а убиецът ТУРЧИН ли е?
124
3
 
5
 
! Отговори
до ДАНС преди 12 години
Може и убиеца да е тук, има доста психари:127, 114, 109, 108, 103, 95, 90, 87, 83, 68 и т.н.
123
2
 
5
 
! Отговори
do 127 преди 12 години
127 кога те пуснаха от лудницата?
122
5
 
10
 
! Отговори
до 109 преди 12 години
Ти деца имаш ли??????Жалко и за двете семеиства.Жертвите са две, и момичето и момчето.Жертви на алкохола.