20-годишен шофьор уби велосипедистка

Инцидентът е станал между пловдивските села Скутаре и Рогош
Обновена: 14 авг 2011 11:58 | 14 авг 2011 11:58,
142
20-годишен шофьор уби велосипедистка
Снимка: Архив Булфото

При тежък инцидент тази сутрин велосипедистка на 32 години беше пометена от млад шофьор на пътя между пловдивските села Скутаре и Рогош.

Около 8 часа сутринта жената карала колелото си по банкета, когато е била блъсната от лек автомобил „Фиат Пунто” с 20-годишен водач. Младежът спрял след инцидента и се опитал да помогне на пострадалата. Подал сигнал в Бърза помощ.

„Линейка е откарала блъснатата велосипедистка в болница, но тя е имала тежка травма на главата, контузии по тялото и е издъхнала в лечебното заведение”, съобщиха за Dnes.bg от Центъра за спешна помощ в Пловдив.

„В момента разследващите изясняват причините за инцидента, а младият шофьор се разпитва”, заяви говорителят на пловдивската полиция Анелия Влахчинова.

Пътят между селата Скутаре и Рогош е осеян с дупки. Не се изключва възможността неравност на шосето да е причинила  трагичния инцидент. Полицията продължава работа по случая.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
3
 
5
 
! Отговори
KRITIK преди 12 години
TOZI 4EKIDJIA NAPRAVO DA SE OBESI! SMOTANQKA MU SMOTAN!
118
5
 
7
 
! Отговори
до 112 преди 12 години
Шесто : Биеш жена си ; седмо - къпеш се само в неделя ; осмо - облеклото ти е анцунг ; девето - хвърляш си *** от балкона ; десето - си пълен селендур.
117
0
 
21
 
! Отговори
saki преди 12 години
Е то и във Варна има подобия на велоалеи , ама по тях се разхождат хората и майки бутат количките си, защото тротоарите са заети от масите на кафенетата на мутрите. Всичко е наопаки и е една пародия.
116
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Истината е другаде, момчета и момичета. Например в Мюнхен няма улица и път близо до града, където от двете страни да няма алеи за велосипедисти. Широки. В града много често има отделен светофар за тях до стандартният или на нормалният освен жълто, зелено и червено има и отделна светлина, специално за тях с нарисувано колело. Като ти светне зелено велосипедче - напред. Ако е червено - чакаш. Само, че там не съм видял автомобил, паркиран на вел. алеята. Ако ще Меркел да е ще и се стъжни животът.
115
0
 
5
 
! Отговори
човек до 102 преди 12 години
еми пич да карам със зорко вперен поглед на м/уградски път(айтос посока прохода) в 23.00 накукушинен от всякъде да ми излезе нещо никога не бих взел книжка.хапваш вашфла,караш си ... доколкото знам също велосипедисти нямат право да се движат по м/уградски пътища след 21-22.00 часа.ти май въобще си нямаш и понятие от шофиране извън града в д-вата българия.ето ти формула:25%опитен водач 25%добър автомобил и 50%късмет.внимавайте по пътищата и не яжте вафли като мен тогава 102-наплюй и вз поука :)
114
0
 
28
 
! Отговори
dragunov7.62 преди 12 години
В България не само е опасно да се кара колело по пътищата но и да се излиза от вкъщи също, просто млади и здрави хора нямат място в тая държава.
113
1
 
2
 
! Отговори
В преди 12 години
112
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Наистина е прекалено рисковано да се кара колело по улиците.Особено по Републиканската Пътна Мрежа.В интерес на истината и кола е опасно да се кара.
111
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да спреш и да не ползваш предимството си, когато другите очакват да минеш е също толкова глупаво, колкото да се буташ когато си без предимство, първо! Второ, може и да ме тресне инфаркта, 100% не съм флегматичен лалугер като тебе. Трето, съм професионален шофьор и не съм паникьор. Четвърто, колело съм карал до 13 годишен, сега карам мотор. Пето, България наистина не е място за каране колело по улиците.
110
1
 
12
 
! Отговори
до 104 преди 12 години
А бе мамино депутатско синче такова, човека е писал, че е с колето.....Що не слезеш ти от джипа и да се правиш на мъж с някое колело по улицата?Много ти знае устата....
109
4
 
4
 
! Отговори
Иван стз преди 12 години
Такива са тъпите майни!
108
0
 
32
 
! Отговори
иво преди 12 години
Кой правк, кой крив, още не са го решили, ама вие оплюхте шофьора. Може и той да е поредният гарван, ама нека се произнесат компетентните органи. Днес един бунак ми бибка, че намалям на легналите полицаи в комплекс "Камчия" (устието на р. Камчия), където изрично не написано на табели, че ограничението е 40. Оня ме изпреварва, гледа лошо, па накрая махна нервно с ръка. Долу го видях да паркира. За къде бързашеее..?! Прости хорица. Много ми се щеше да го "питам" дали пътя му беше тясен или..
107
0
 
28
 
! Отговори
Ани преди 12 години
В България просто няма условия да се кара колело. България не е Холандия.
106
1
 
15
 
! Отговори
до 104 преди 12 години
С всяко следващо изказване се издаваш все повече ,че именно ти си от породата Бай ***-автомобилиста . На теб всички ти пречат и си решил ,че ще ги вкараш в правия път нали ? Ти си мачото с колата, царя на пътя. 100% си паникьор, който ако не успее да мине на кръстовището се шашка и изпада в нервно разтройство. Споко бе мой , няма страшно , не се шашкай, ще стигнеш там накъдето си тръгнал (ако не те тресне инфаркта от нерви).
105
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Чл. 80. (1) Звуковият сигнал в населените места е забранен, освен запредотвратяване на пътнотранспортно произшествие.." --------------- Когато тъпо *** задръсти движението и се ослушва като лалугер, това си е цяло произшествие, ше знаеш.
104
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Искам да отбележа ,че когато трафика е натоварен изчаквам колегиално и не ползвам предимството си спрямо знаци и маркировка.---------------Тогава какво се чудиш, че ти свирят и те псуват? Точно в най-натоварения трафик стоиш и се ослушваш като лалугер, нали? :))) Хората го чакат да мине, а той не иска да си ползва предимството, щото е решил, че той казва как да върви трафика. Тъпо *** си, поне не нахалствай да ставаш за смях.
103
0
 
2
 
! Отговори
до 99 преди 12 години
Колега личи ти ,че си *** по природа, видно от това ,че хем изказваш простоват коментар, хем го повтаряш два пъти. И си прочети правилника :"Чл. 80. (1) Звуковият сигнал в населените места е забранен, освен запредотвратяване на пътнотранспортно произшествие.."
102
2
 
7
 
! Отговори
да човек преди 12 години
извинявай пич, ама си си го търсел, караш с 90, без колан и с една ръка, ми що не белеше и портокал с другата.
101
1
 
7
 
! Отговори
цъъъсс преди 12 години
и сега ко прайм/ понеже е извикал помощ/ смекчаващи обстоятелсва/ имало дупки / ами те не са от вчера
100
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ужасно наистина