Хулиган замерва с банички клиенти в шуменски магазин

Полицаите закопчали за 24 часа буйстващия мъж
21 юли 2012 11:28,
121
Хулиган замерва с банички клиенти в шуменски магазин
Снимка: архив, Булфото

Мъж замервал с банички клиенти в денонощен магазин в центъра на Шумен, съобщиха от полицията в града.

Инциентът станал малко след 2.30 часа тази нощ. На място е изпратен патрулен екип, който установил, че мъж се разправя с клиенти в магазина и ги замерва с банички.

Установена е самоличността му – Р.Р. на 32 години от Шумен. Въпреки предупреждението от униформените мъжът продължил да говори на висок глас.

Заради това, че съзнателно пречи на полицейски орган да изпълнява задълженията си по служба, мъжът е задържан за  24 часа. Съставен му е акт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
10
 
! Отговори
до 52 преди 11 години
господ и за теб е приготвил нещо за да се гърчиш,парите няма да ти помогнат
36
3
 
10
 
! Отговори
До 52 преди 11 години
Ще отседнеш на най-*** място по нашето черноморие - Слънчев бряг, защото си ***, па ако ще и пари да имаш, това няма да промени нещата. Оставаш си ***!
35
1
 
4
 
! Отговори
Томас преди 11 години
54Алах не е никакъв бог. Ще има още много страдания по земята, но защото нямало Бог - а защото има причини да се случват.
34
3
 
4
 
! Отговори
гурбетчия преди 11 години
Аз затова не вярвам в Бог/Аллах ! Ако имаше такъв , в атентата в Бургас щеше да умре този хулиганин с баничките ,а не скромният шофьор !
33
2
 
9
 
! Отговори
Томас преди 11 години
50Последното земетресение не беше ли близо до софия - утре може да е на твоята глава. Бог може на теб да ти върне пожеланията. За щастие Бог е благословил северна България - огромна част от нея се намира върху льосови почви, които не само са пълни с вода, ами и намаляват силата на земетресенията. Поемат голяма част от силата на земетресенията.
32
1
 
6
 
! Отговори
Хан Крум от Плиска преди 11 години
Хановете не е трябвало да колят византийците ами онези гнусни печенеги шопите.Ей, печенеги, маседонци и друга ***. В България сте на гости. Ясно ли е?
31
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мъжът продължил да говори на ВИСОК глас... Някой тенор ще да е бил...
30
3
 
7
 
! Отговори
до 41 преди 11 години
Непал и Швейцария са държави изцяло във високи планини. Едните са смятани за най-мъдрите на планетата а другите са най-добре финансово на планетата. Теорията ти издиша а онова за "провинцията" което е казал Хемингуей го е накарало да се гръмне в по-късен етап! Теорията ти издиша!
29
3
 
9
 
! Отговори
Томас преди 11 години
За това сте били под робство 500 години и пак ще бъдете. Защото се мислите за голямата работа, а всъщност сте лош материал - север - юг, бсп - сдс - цска - Левски - какви ли не разделения. Хората имат държави, ама имат и народи - а не ***, които незнайно защо населяват едни от най-прекрасните земи на тази планета. Но малцина от вас ще разберат. Дано Бог се смили и направи така, че глупаците да са по-малко.
28
4
 
13
 
! Отговори
До софиянец преди 11 години
Какво кранче ще спреш бе, селянин ***. От къде си? От някое шопско село ли си или от оная гнусна дупка македония.Велико Търново е столицата на България, софия е клоаката на Европа.
27
0
 
8
 
! Отговори
ГУСТО МАЙНА преди 11 години
Докато се карате....аз ще ида да си изстудя една диня с масти4ка.....ехаааа
26
0
 
4
 
! Отговори
до Томас преди 11 години
Ти хептен изперка ! Тук се говори за хулигана с баничките ! Не си ли изпи лекарствата ?!
25
1
 
8
 
! Отговори
до 35 преди 11 години
Явно *** ти е разправяла как се е продавала за хляб на северняците!? Истината е че си изключително *** и не знаеш че Cеверна България е житницата на държавата! Хлябът се прави от жито следователно *** пак ще ни задоволява
24
1
 
6
 
! Отговори
сиромах "европе преди 11 години
Ще ви съдя вас от днес.бг ! Да я махате тази снимка с баничките ,че работя за 500лв. и не мога да си позволя нищо друго освен да си плащам тока и водата и да купувам най-необходимото за ядене ! Такива екстри като банички моите деца не знаят !Ако синът ми види тази снимка ,не знам кво ще му стане ,момченце е все пак ! Ще ви съдя ,махнете я тази снимка !Аз все още съм горд българин и съм патриот ,ще обрека бъдещето на децата си и ще остана в България защото съм глупав патриот ,така възпитан от род
23
2
 
8
 
! Отговори
До 35 преди 11 години
Ах ти селянино с дъх на пържено...докопал си се до софето и сега лаеш ли лаеш.....*** такъв!
22
1
 
13
 
! Отговори
Химн на Шумен преди 11 години
ОТТУКА ЗАПОЧВА БЪЛГАРИЯ -ПЕТ ПРЪСТА В ЖЕЛЕЗЕН ЮМРУК,ОБВЪРЗАНИ С ДРЕВНО ПРЕДАНИЕ,КАЛЕНИ В ПОХОД И ТРУД. Припев: ЧЕ ТУКА СЕ РАЖДАШЕ ИЗГРЕВА,ПОНЕСЕН ОТ БУЙНИ КОНЕИ ГРЕЙ НАД ЗЕМЯТА НИ ГИЗДАВАТРИНАДЕСЕТ ВЕКА ДО ДНЕС. ОТТУКА ЗАПОЧВА ЗЕМЯТА НИ -ОТ РАЛО НА БЕДЕН ОРАЧ,ОТ ХАПКИТЕ СУХИ, ПРЕСМЯТАНИИ ТЪЖНИТЕ ПЕСНИ ПО ЗДРАЧ. Припев: ЧЕ ТУКА СЕ РАЖДАШЕ ИЗГРЕВА,ПОНЕСЕН ОТ БУЙНИ КОНЕИ ГРЕЙ НАД ЗЕМЯТА НИ ГИЗДАВАТРИНАДЕСЕТ ВЕКА ДО ДНЕС. ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК. Припев: ЧЕ ТУКА СЕ РАЖДАШЕ ИЗГРЕВА,ПОНЕСЕН ОТ БУЙНИ КОНЕИ ГРЕЙ НАД ЗЕМЯТА НИ ГИЗДАВАТРИНАДЕСЕТ ВЕКА ДО ДНЕС.
21
2
 
8
 
! Отговори
Томас преди 11 години
28Боклук - от добив на шистов газ ще пострада цяла България. А ти ще стоиш гладен и жаден. Американската мечта, добиване на газ и унищожена природа. Следва и в България ако се съгласимvbox7/play:51a7ef77d7
20
2
 
5
 
! Отговори
гурбетчия преди 11 години
продължение от 20 . И в това ,че не можете да се примирите ,че някой е по-способен от вас и това ви кара да буйствате или да обиждате ,можете да го видите в коментарите си в новината за *** ,което ще играе в Манчестър ! Много лошо ви възпитават ,че сте най-най , и затова не можете да понесете когато някой е по-добър от вас ! В този случай този сигурно се е ядосал на някой по-възпитан от него и е започнал да замерва хората с банички !
19
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Pravilno, iujnata granica na Bulgaria trqbva6e da minava po Stara Planina, Za6to e trqbvalo tsarete i hanovete da gi prisyedinqvat tezi vizantiiski ***.
18
0
 
7
 
! Отговори
Ани преди 11 години
замерВа???