Задържан е още един кораб на Дойчин Дойчев

Плавателният съд се казва Варна-5" и е с български екипаж
Обновена: 19 авг 2012 12:41 | 19 авг 2012 12:35,
54
Задържан е още един кораб на Дойчин Дойчев
Задържаната дрога от първия кораб на Дойчин Дойчев. Снимка: БТА

Задържан е още един кораб на Дойчин Дойчев, който е със 72 часова мярка "под стража" заради спипания край бреговете на Испания с 3 тона кокаин плавателен съд "Свети Николай".

Новината съобщи в предаването "Неделя 150" по БНР Александър Тодоров -  главен редактор на сайта за корабоплаване "Меритайм.бг".

По думите на Тодоров плавателният съд се казва "Варна-5", и осъществява курсове под български флаг. Той бил с роден екипаж.

Все още не е ясно какви точно са проблемите. В момента корабът се намира в Турция.

Още по темата

„Най-вероятно е арестуван заради дългове на дружеството“, каза Александър Тодоров.

Той изказа предположение, че броят на моряците на "Варна-5" може да е сходен с този на "Свети Николай", тъй като двата кораба са идентични.

Междувременно Специализираната прокуратура повдигна обвинение и на Руслан Колев, който бе задържан заедно с Дойчин Дойчев. Двамата ще отговарят по обвинение за организиране на престъпна група.

В момента те се намират в следствения арест на ул. "Майор Векилски" в София и ще останат там до вторник, съобщи БНТ.

Руслан Колев бе докаран в София в събота сутринта. Той е сочен за организатор на транспорта на дрогата.

Предполага се, че в престъпната група за транспортиране на кокаина са участвали и някои от задържаните в Испания моряци.

В момента се уточнява, на кои от тях да се повдигне същото обвинение. Българските моряци се разпитват в момента в Испания.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То в България има десет кораба под роден флаг и то половината ще излязат, че са за трафик на дрога. Ем кво, пак се прочухме по нашенски.
22
2
 
9
 
! Отговори
XARI POTAR преди 11 години
NQMA KAKVO DA SE LAJEM.TAKYV KANAL BEZ DARJAVNO U4ASTIE TOKOVA GODINI NESE SAZDAVA EI TAI OT NI6TOTO.NEKA VLASTIMA6TITE IMAT DOBLESTTA DA NAPI6AT KOI POLITICI I KOQ PARTQ STOI ZAD TOQ OGROMEN NARKOKANAL
21
10
 
3
 
! Отговори
смях преди 11 години
Искам да видя експерта, който ще се нагърби да квалифицира някои песни като чалга и други като не-чалга....и как коя песен да върви и коя да не върви:))))
20
27
 
3
 
! Отговори
до 20 преди 11 години
Ти като си отдавна против чалгата ,това не ти дава право да забраняваш на другите ! Като си против ,ами *** си кокошките ,не слушай ! Защо трябва да забранявате дори и продавачите на щандовете да си пускат чалга !!! П.ростаци сте затова !!!
19
11
 
24
 
! Отговори
анархиста преди 11 години
ГЕРБ се нуждаят отчаяно от гласове за другите избори - ако този Дойчев и предложи - наркоманите в Бг не са малко , ще го пуснат. А и келепир ще има , 100% че цеко и боко ще се сдобият с още един апартамент. Цеко вече владее половин София в недвижимо имущество.
18
6
 
38
 
! Отговори
До руско посолство преди 11 години
Аз съм отдавна против тая ОТВРАТ,наречена чалга!Браво на кмета на Малко Търново!Ти се оплачи на арменският поп!
17
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
V drugiden shte go pusnt sreshtu podpiska . I pak shte si prevozva narkoticite.Kuchetata laiat- kervana si varvi....
16
19
 
8
 
! Отговори
руско правителство преди 11 години
GOVERNMENT.RUНатиснете:НАПИСАТЬ ПИСЬМО,ВДвдигнете страницата ,натиснете:ПРОДОЛЖИТЬ,вдигнете пак но не пишете в полето,а изберете:ОБРАТИТСЬЯ СЛУЖБУ ПОДДЕРЖКИ,напишете си мейла,а долу имате право на 5000 символа:Напишете възмущението си от наглостта на Бг. за изпратеното протестно писмо до Русия,а в същото време Бг. нарушава човешки права,забранява слушане на чалга на събора в М.Търново!Препишете появилият се код,натиснете:ПРОДОЛЖИТЬ.Това е ! Не бъдете пасивни ,пишете , иначе ще ви тъпчат !
15
1
 
9
 
! Отговори
ама че народ преди 11 години
До срещу национализмаКой ще иде бре ?! Всички сме от мъглата :) Следващия път на улицата като те смачкат от бой, ти ще си този, който ще иска да ми се национализира поведението нали ? Ходи по сайтове там, пускай жалби, като нямаш подкрепа *** в някоя чалготека и там агитирай. Сляп ли си, че не си виждаш минусчетата ? :)
14
5
 
4
 
! Отговори
cc преди 11 години
az sam vijdal espanski polisai da upotrebiavat droga.a dokolkoto do drogata ako parite se vkarvat v BG ne e lo6o. ako mislite che kato seete kartofi i bg 6te se upravi ,neviarvam.
13
0
 
31
 
! Отговори
YYY преди 11 години
В СИНГАПУР ГИ БЕСЯТ ВЕДНАГА ЩОМ ГИ ХВАНАТ С НАРКОТИЦИ
12
3
 
14
 
! Отговори
до 8 преди 11 години
Значи ти другарю *** си за това, да се остави трафиканта на дрога, всички да си затворят очите, ама да ни приемат в Шенген. Е това е то да си комунист - ***, ***, та чак вдлъбнат. Готов и на престъпления дори, само и само да постигне партийните повели.
11
4
 
7
 
! Отговори
bg преди 11 години
KAKAV 6ENDEN VI GONI BE,,,,,,,,,,NEW VIJDATE LI 4E BALONA ER SAUZ SE PYKA ,,,,,VSI4KI KRALI PRI 6ENDEN FALIRAT A NIE DA GI SPASIAVAME LI AAAAAAA,,,MAINATA MY NA 6ENGENA FAIDA NEMA
10
27
 
7
 
! Отговори
срещу национализма преди 11 години
Който иска да напише оплакване срещу забраната за слушане на чалга ,може да прочете как да го направи : отидете в сайта на линк БЪЛГАРИЯ ,посре -СТРАНАТА ,намерете новината със заглавие :Без чалга на Петрова нива ! Прочетете указанията на *** !
9
2
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
A dali e platen.Zastoto ako ne e,ste padat i glavi
8
15
 
23
 
! Отговори
Социалист преди 11 години
Сигурен съм че пак е по сигнал на Цветан Цветанов! С герберските изказвания ще видим Шенген ама през крив макарон!
7
10
 
7
 
! Отговори
bg преди 11 години
OTIDE NA KINO KAMPANIATA NA BSP AAAAAAAA,,,,,,,,,,,,,PARTIATA NA ..NARODA,, NA TAPITEW SELENI DETO 50g GI LAGAXA I PAK GLASYVAT ZA TEX,,,,,,,,DAVAITE GERB IOZKARAITE NA SVETLO OLIGARSITE I RAZNITE TAM PODSOBNI DA VIDI NARODA KADE SA VASRVELI DANACITE MY
6
0
 
16
 
! Отговори
200гр преди 11 години
САМО ТРЕПАНЕ
5
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя кокаин да не го ползват вече вместо пудра захар из света...онзи 40 тона пренасял...тоя с корабите направо...
4
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Искам като в Иран,народа да ги убие с камъни!