Шестима нападнаха екип на Спешна помощ

Нападателите са задържани, четирима са познати на МВР
25 май 2013 12:36,
180
Шестима нападнаха екип на Спешна помощ
Снимка: архив Булфото

Петима мъже и една жена са задържани за нападение над медицински екип на Спешна помощ в столицата снощи, съобщиха от пресцентъра на полицията.

Малко след полунощ е получена информация, че на адрес в квартал "Овча купел” има непълнолетен, злоупотребил с алкохол. При пристигане на Спешна помощ от адреса излизат няколко души, които нападат екипа и нанасят щети на линейката.

След бързите действия на служителите на 6 РУП, за срок до 24 часа са задържани 6 лица – петима мъже и една жена на възраст между 21 и 37 години. Четирима от мъжете са познати на МВР за различни криминални деяния, сред които хулигански прояви, телесни повреди, наркотици, грабеж, управление на МПС в нетрезво състояние.

На член от екипа на Спешна помощ е оказана медицинска помощ, а непълнолетното лице е приведено в Клиниката по токсикология на Пирогов. Служителите на 6 РУП продължават работа по изясняване на сл

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
6
 
7
 
! Отговори
LEKAR преди 10 години
SAMO DRUGARKATA MANOLOVA IMA PRAVO DA SEZIRA DEBELATA SVINIA TSATSARKATA!
60
4
 
24
 
! Отговори
МD до 67 преди 10 години
Цветанов беше онзи, който поведе битка срещу цялото лекарско съсловие, щото искаше повече парички от бюджета, за да може да слуша! Цветанов изчете авторските СРС - тата за Горна Оряховица, в момента, в който лекарите поискаха промяна! Това беше поредното правителство, което досъсипа лекарското съсловие. По тази причина само за 5 месеца са напуснали България над 500 новозавършили лекари и специалисти. Цветанов е враг номер едно на българския лекар!!!!!!!
59
0
 
21
 
! Отговори
кажете истината!!! преди 10 години
''Тези хора, които са пребили лекаря ми не са българи, това са номади, искате коментар от мен ли? Сотир Цацаров, това ми е коментарът. Главният прокурор да се самосезира веднага и да започне разследване по случая. Така шефът на Спешна помощ д-р Георги Гелев коментира снощния инцидент, при който роднини на пияна ученичка нападнаха негов екип''
58
2
 
18
 
! Отговори
Hristo преди 10 години
Трябва да се направи списък с всички пияници,*** и престъпници до 20-годишна възраст.Всеки един от този списък трябва да бъде кастриран,за да не се размножава,защото от такъв индивид не може да излезе нищо добро и различно от него.Ето един прекрасен начин да се изчисти България от милионите ***,разхождащи се на свобода по улиците....
57
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ПОВТАРЯМ:Този път нападателите са БЪЛГАРИ! :(
56
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Като гражданин и данъкоплатец НАСТОЯВАМ да бъда информирана за етноса на тези ***."-----------------73-ти, БЪЛГАРИ са. :( Лекарят, когото са били и душили, го каза пред камера в обедните новини. Това е същият лекар от документалния филм "Последната линейка".
55
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** имат ли здравни осигуровки? И друго- защо си мислят, че лекарите са длъжни да ги спасяват? Някой да и е наливал алкохол в устата на малката ***?
54
0
 
20
 
! Отговори
DNE$.BG преди 10 години
На топло, минимум 1 година !
53
16
 
7
 
! Отговори
1 преди 10 години
Няма да се намери повече друг будала като Цветанов, който да се бори от една страна с престъпниците, от друга с корумпираната прокуратура и още по-корумпирания съд. А това което се случва е само началото на един ужасен разпад на държавността .ГЕРБ се опитаха да рестартират държавата, но лошия материал отново взе превес,уви.Сега ще сърбаме това което сме си надробили.
52
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да лошото е че нещата найстина отиват на зле. Много свестен народ се изнесе. Голяма част от останалите тук са невъзпитани прости мижитурки. И докато полицията не стане силна, съда справедлив а образованието на ниво, тази деградация ще продължава и свестните хора които имат шанс ще се изнасят. И така ще останат само *** и хора без шанс за нормален живот. Лошото е че тук всички разбираме от всичко и сме най велики, а то май тамън обратно.
51
9
 
12
 
! Отговори
те тва ви е бъдещето преди 10 години
Комунисти, ***, турци и младото поколение -мързелива ***.Има и добри хора, но са единици... то що имаше хора, нормални и свестни, всичко се изнесе по чужбина.После Бойко ви бил виновен. Прав е! Лош е материала. И по-зле ще става. Много по зле, ама ще е късно вече за реакция.
50
1
 
8
 
! Отговори
lekar преди 10 години
До graywatchНикой не те кара да им даваш пари, просто не ги пребивай.
49
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** народ - слаба държава!!!
48
0
 
18
 
! Отговори
lekar преди 10 години
ДА, възрастни, деца, жени, мъже, които защитават побой на лекар или над който и да е друг човек, който се опитва да им помогне, са точно такива! Няма как да ги нарека по друг начин!
47
2
 
14
 
! Отговори
lekar преди 10 години
До graywatchКоментарът ми беше, че след като защитаваш поболя на лекари, твоите деца ще станат такива. Бъди благодаре ти, за да не видят всички точно на какво възпитаваш децата си.
46
4
 
18
 
! Отговори
1 преди 10 години
Линейката се е отзовала за 6 ШЕСТ минути.Няма каквато и да било причина лекарите да бъдат бити. Но докато прокуратурата и съда воюват с Цветанов, престъпниците си действат в нечуван в световен мащаб комфорт.Ние сме единствената държава в света в която можеш да биеш длъжностни лица,дори полицаи, да заплашваш здравето и живото им без каквато и да било опасност от възмездие от страна на провораздаването.Най-много да получат глоба или пробация.А прокурори и съдии са заети да воюват с ГЕРБ,защо ли?
45
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И к'во кат' гласувахте за пореден път. Не гледайте/слушайте какво бръщолевят политиците из медиите, а изводите за държава от такива случаи си правете.
44
0
 
18
 
! Отговори
lekar преди 10 години
Освен това "нападателите НЕ са задържани"Пише, че 20 човека са нападнали екипа. Арестувани са 6. Оправете си заглавието на "Малка част от евентуалните нападатели са задържани"
43
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гледам ги абитюрентите тия дни ... Не виждам радост по лицата им ... Виждам озлобление, агресия помежду им и към случайни хора. Едно време ние се радвахме и пеехме ... Света не върви на добре.
42
0
 
22
 
! Отговори
Fan преди 10 години
Когато въпросните лай.а, "познати на МВР(?!?!?!)" влезнат в затвора, тогава ще спрат доста от подобните пиянски и бабаитски нападения!И що за *** трябва да си - не стига че викаш линейка да спасява 15год ***, ами нападаш и лекарите?!?!?!?