След гонка с полиция, пиян обърна колата си по таван в Русе

По чудо няма пострадали
18 юли 2015 14:55, Петя Славова
13
След гонка с полиция, пиян обърна колата си по таван в Русе
Снимка: Булфото

Катастрофа, която изненадващо се размина без жертви, предизвика 21-годишен пиян шофьор в Русе. Младежът преобърнал автомобила по таван, след като се оставил да бъде гонен от полицаи. Екшънът се разиграва само на метри от автобусна спирта, предаде Нова тв.

Екстремната случка станала около 6.30 часа рано тази сутрин. Пияният се връщал от заведение, където се наливал цяла нощ. Именно заради него били извикани органите на реда. На провинилия се е съставен акт за нарушаване на обществения ред. Въпреки изпитото количество алкохол, човекът седнал зад волана с още двама приятели, но бил засечен от полицаите. Така започнала и гонитбата. По случайност пътниците са се разминали с леки наранявания.

Единствените пострадали са три автомобила, паркирана на злополучната улица. След направена алкохолна проба, дрегерът отчел, че шофьорът е с 1.7 промила.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: алкохолполиция
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
5
 
! Отговори
До 5 преди 8 години
Щом за безрасъдството на водачите се съди по това в кой град живеят, то тогава София ще бъде най-безопасният град. P. S. А на тебе лично - поредният комплексиран " Столичанин в повече", ***! Извинявам се на всички останали нормални столичани!
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
огато една нация е ПРОСТА и НЕВЪЗПИТАНА да иска тежки наказания.За качествените нации това не е на дневен ред защото НИКОЙ не се държи по подобен начин.Лошото е че глобализацията изпусна *** от гетата (източна европа, балканите, южна америка и Африка) и те заляха качествените народи с простотията си.Процеса тече от средата на 80-те години на миналият век и спасение НЯМА.
7
0
 
14
 
! Отговори
голема секира требе преди 8 години
за очовечване на *** камикадзета ,убиващи и невинни хора трябват чудовищни наказания.аз като служител в ресторант съм се разписал на декларация, уведомяваща ме,че според закона на Аляска ако сервирам алкохол на лице под 21 години мога да вляза в затвор за до 5 години и глобен със до 50.000 $
6
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
мдааа, верно, анонимен 2! зад океана такава постъпка- шофиране тежко пиян+3г., опасно шофиране+1, опит за убийство на 2 пътници+5-6г ...опит за убийство на полицай+10г.. на прима виста- над 20 годинки при рецидивистите + около $500,000 глоба.. ...тук ще е чудо ако изобщо влезе за 3-4 месеца в ОБЩЕЖИТИЕ.. извод: гаменщината по пътищата е обратнопропорционална на наказанията...щом 1100 лева глоба за 192кмч е "рекордна" ,а не МИНИМАЛНА напълно нормално е да гледаме размазани ламарини нонстоп
5
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
прованса???не че "богопомазаните" в столицата не са същите пияни ла*на ... само дето там се имат за безнаказани защото всеки е човек на някой "голям"...
4
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В РусИ цепят мрака с глупостта си.Не че в останалата част на прованса е по-различно.
3
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Идилия в прованса
2
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо полицята гони? Пияният *** потрошил три коли при преследването! Правят се заградителни мероприятия. Сега кой ще плати на хората щетите? Полицията? Кретена,? Иле ще пият една студена вода.
1
12
 
8
 
! Отговори
хм преди 8 години
.. нещо напълно нормално за този край ...