Шизофреник ритнал бабата в Бургас. Защо е без надзор?

26-годишният Живко Кючуков е в психиатрия, за да го освидетелстват
Обновена: 17 май 2017 12:28 | 17 май 2017 12:18,
179

Прокуратурата в Бургас обяви, че мъжът, ритнал безпричинно бабата в Бургас, страда от шизофрения.

Назначена е съдебно-психиатрична експертиза на 26-годишния Живко Кючуков. Към момента той е настанен за лечение в Центъра за психично здраве – Бургас.

Още по темата

От заключението на съдебно-психиатрична експертиза ще стане ясно дали младият мъж е вменяем, и дали може да бъде привлечен към наказателна отговорност, допълват от държавното обвинение.

Назначена е съдебно-медицинска експертиза на пострадалата възрастна дама (72-годишната Виолета К.), която оказва се, не е със счупен крак, а със счупен таз.

По скандалния случай, разразил се на 9 май следобед на автобусна спирка в жк "Изгрев", са разпитани множество свидетели – очевидци. Образувано е досъдебно производство за хулигански подбуди на мъжа спрямо възрастната жена.

Както сутринта Dnes.bg ви информира пенсионерката е нападната безпричинно от младия мъж, който я атакува в гръб.

След ритника нападателят се връща няколко пъти при жертвата си, а последния път е с огромно паве, за да го хвърли по пострадалата.

Десетки хора са свидетели на грозната сцена, в един момент те се притичват на помощ на женицата, но идва автобус и те я остават.

Жената, олюлявайки се, пада отново на тротоара, шофьорът отваря вратите и няколко души се притичват на помощ на пенсионерката, докато дойде екип на Спешна помощ и полиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
1
 
13
 
! Отговори
Сливенския кашкавал преди 6 години
Пикото му е виновно на тоя !
94
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако някой се бе намесил и би фраснал два тупаника на този *** абсолютно съм сигурен че нямаше да се отчете като гражданска позиция с цел защита и неутрализация нямаше да бъде обявено за смела постъпка а щеше да попадне под ударите на закона и да бъде съден а побойника както е в случая да е оневинен по много причини.Затова хората не смеят да се намесват..има и други които са страхливи или безучастни но основното си е това според мен..законите са нежни към престъпниците и лоши към добрите
93
1
 
13
 
! Отговори
Чикън преди 6 години
До мъжВъзможно е и да си прав. Лошото е, че някои мъже скачат на бой само, ако ги погледнеш лошо. Да не говорим какво ще се случи, ако му направиш забележка, да не пикае на спирката. /примерно/Има такива, дето са не за дуднене, ами за Белене.
92
19
 
7
 
! Отговори
Роки до 58 преди 6 години
За съжаление тези възрастни жени гласуват за БСП, мой човек! Така, че си прави изводите!
91
1
 
10
 
! Отговори
аз преди 6 години
И какво ще стане, ще го арестуват и пуснат под гаранция.Нищо ново по слънцето, това е България в момента -оправяне няма.
90
20
 
7
 
! Отговори
ADOLF PUTIN преди 6 години
БРАВО НА ЖИВКО..ТАКА ПРАВИМ И В РОССИЯ С НАГЛИТЕ ПЕНСИИ.
89
28
 
12
 
! Отговори
мъж преди 6 години
Българска жена !!!Защо "лудия" я срита ?!? Защото нещо му е дуднала ! Защото е свикнала безнаказано да подлага мъжете на вербален терор. Така е възпитала дъщерите и внучките си ! Е, в заника на живота си попадна на наистина луд мъж, който отвърна реципрочно на агресията и !Не съм луд и имам високо ниво на волеви задръжки. Никога не съм удрял жена, макар, че стотици пъти се е случвало някоя "дама" да се държи така, че да си проси шамарите.
88
1
 
23
 
! Отговори
Свидетели.... преди 6 години
преките свидетели - мъжът с цигара, кафявото яке с чанта през рамо, лицето седящо зад колоните, русата с бялото яке и 2 чанти се изсулиха с първия автобус, след тях и жената-баничка.
87
1
 
12
 
! Отговори
г-н Никой преди 6 години
Какъв проблем с наркотиците? Бургас няма проблем с наркотиците. Трудно ще се избавят няколко поколения от чумата на амфетамина докато някъде от горе продължават да се лапкат печалбички с по шест нули. И беднотията има общо, а тук тя е неистова.
86
1
 
20
 
! Отговори
Ваня преди 6 години
Да ви попитам наскоро един приятел беше нападнат от двама рецидивиста,двама срещу един като до двамата биячи още 6 човека всичко това е заснето на видеокамера и отнесено в съда обаче биячите са с по 50 висящи дела и 2 пробации плюс ословни присъди момчето потърпевш има медицинско удостоверение и е завел дело единия от биячите е доносник на месната милиция.Какво е вашето мнение по темата ?Трябва ли да се заведе дело в върховният съд в Хага и да се звъни на Господари на ефира??
85
2
 
23
 
! Отговори
cant stump the trump преди 6 години
Забелязахте ли боядисаната смръдла, която премляскваше баници докато гледа сеир, а после най-спокойно си се качи в автобуса? Без да се обади на полиция, без дори да реагира...... Пълна скръб!
84
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според мен страда от психоза причинена от злоупотреба от наркотици. Напоследък е масово явление.
83
1
 
13
 
! Отговори
нищо ново преди 6 години
държи се като мутра, действа като мутра...и се измъква като мутра...в инвалиден стол или с налудност...лекарите са платени к/вета в тази държава...
82
2
 
20
 
! Отговори
на камерите се вижда преди 6 години
Това, което се вижда от записа е освен престъпление и социален експеримент. Хората не реагират не защото са кофти, а защото толкова са свикнали с разни луди и постъпките им, че дори едната жена продължава да си мляска баничката. Аз всеки ден се сблъсквам с откачалки в различни ведомства. Дори вече някоя лелка като ми каже, че има видения, не ми прави впечатление. А те много патки имат видения и чуват гласове. И работят в администрацията
81
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Зяпачите ,около него и те ли са шизофреници ?!
80
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Чикън Не само в Бургас и в други региони на Бг.
79
1
 
15
 
! Отговори
Шок и ужас преди 6 години
Ако не бяха околните, този щеше да я довърши с павето...
78
1
 
19
 
! Отговори
Чикън преди 6 години
Или се боцка за фитнеса, или директно си шмърконти по цял ден.Това правят огромна част от младежите в Бургас.
77
1
 
17
 
! Отговори
АААА преди 6 години
Изследвахте ли го за метамфетамин ,батката?? Мисля ,че остров "Белене" трябва отново да бъде отворен- да лекуваме всякакви агресивни шизофреници ,наркомани и политици.
76
1
 
18
 
! Отговори
Discovery преди 6 години
Така... да обясня... при намеса на някого и опит за физическа саморазправа с тоя дето рита, защото няма как да го спреш с галене. Ще го удариш, ще го повалиш и накрая същия ще те съди, че без да те провокира теб лично ще ти лепнат да му плащаш някво обещетение!!! *** после обяснявай, че не било така... А камерата не се брои за доказателство... За тва никой не се намесва.