Съпругът на простреляната в метрото жена: Преследвал я е колега

Жената работела в Австрия заедно със стрелеца
13 май 2021 16:45, Елка Василева
113
Съпругът на простреляната в метрото жена: Преследвал я е колега
Снимка: Димитър Кьосемарлиев / Dnes.bg

Обект на агресивно ухажване е била 56-годишната жена, която беше простреляна в метрото вчера.

Още по темата
Тя се намира в тежко състояние в болница, като има реална опасност за живота й.

Пред bTV съпругът ѝ Богомил Павлов разказа, че Соня се оплаквала на дъщеря им, че е преследвана от човек, с когото работи.

Пред мъжа си обаче тя премълчала за проблема.

Двамата със стрелеца работили заедно в Австрия.

Съпругът й вчера я изпратил до метростанцията за поредното пътуване до Виена. Работела там от години, грижела се за възрастни хора.

Разбрал за стрелбата от новините. Твърди, че никога не са имали проблеми, нищо в поведението й не предвещавало трагедията.

Припомняме, че вчера около 14.00 часа във вагон от влака на метрото при Летище София мъж простреля жена и след това се самоуби. Пострадалата е в тежко състояние в болница. Мъжът е стрелял със законен пистолет.

На място разследващите са открили 7 гилзи и 7 проектила. Установено е било още, че на името на жената има закупен самолетен билет за полет до Виена в 16.05 ч. за същия ден.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
6
 
! Отговори
Абе, преди 2 години
До Анонимен 28Ти си муле! Големи следователи станахте! Може ли да прикачиш на някого нещо без да знаеш?
27
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До IQ 3.14Оня е бивш военен, та си е баш така.
26
6
 
13
 
! Отговори
Totenkopf преди 2 години
Доста съмнително обяснение, ама се опитва явно да запази лице, може и застраховка живот да има. Да я ликвидира посред бял ден, естествено със законен пистолет, такива разрешителни винаги се дават на наши хора и по правило на най откачените, населението трябва постоянно да се държи в терор и страх, така милиционерите управляват спокойно.
25
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То "бивш" военен/сотаджия няма. 99% алкохолици и о*репки. Факт. Ето резултата.
24
1
 
8
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 2 години
нещо тука не е баш така. колега на жена дето "гледа стари хора" с пистолет на летището ... сигурно не е свързано с почналата чистка в мвр.
23
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-вероятно са били мулета и нещо се е объркало. Ако е от ревност и човекът е решил, че ще се самоубива, нямаше да го прави в празен вагон, в метрото, на летището, без свидетели.... Много мирише.
22
2
 
21
 
! Отговори
8 преди 2 години
Е как дъщерята няма да сподели тези опасности за майка си с баща си!Първо противоречие.Защо съпругът не я изпратил до летището?Озадачаващо.Убиецът е "човек с когото работи"!Значи са били доста време в интимно- лични отношения ,допуснала го е до себе си и нещата са се задълбочили .Опитва да се измъкне с бягство .Няма ревност - има отмъщение на отхвърлен и изоставен мъж, който вероятно се е привързал дълбоко към нея.Без нея не е виждал смисъл в своя живот!Околните са виждали , но мълчали.Ето резул
21
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жената е простреляна 4 пъти, интересно мъжът три пъти ли се е самозастрелял, за да има 7 патрона на мястото?????
20
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И което е още по интересноТова се случва,не в домът на някои от двамата,а на обществено място и то в момент,в които няма ни един свидетел.Тъмна история.Дали не е искала да избяга от някои или и от двамата,и от съпругът и от самоубиеца.Тя сама ще си каже всичко,стига някои да не и каже,че стрелецът,които е стрелял по нея се есамоубил.Може да излезе,че са го самоубили,че съпругът и е стрелял по нея.Ако той няма алиби и не докаже,че в този момент не е бил на местопрестъплението и той е съмнителен
19
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно нещо му е обещавала, ама накрая не се е решила и той любовника я е застрелял, а себе си самоубил.
18
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много са тез патрони 7 на брой за двамата след като 3 са изстреляни срещу нея,а 4 срещу него,че колега от работа в Австрия откъдето се познавали отпреди където са се грижели за възрастни хора,но възможно само тя това да е работила,а в София той ходил със законно притежаван пистолет,че да се грижи за нея да я изпрати,странно,че да се самоубие му трябвало 4 пъти или патрона да гърми по себе си докато издъхне,а с тези 3 патрона,които изгърмял по нея патроните се свършили или пълнителя упустял.
17
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Случаят много бързо ще се разнищи,ако на простреляната жена не и бъде казано,че този които е стрелял по нея се е самоубил.Тогава,след като доиде в съзнание,сама ще си каже всичко.Сега всичко е само догатки.Тази случка наистина е много интересна от криминална гледна точка.Жена простреляна от друг мъж ,не от съпруг и стрелецът се самоубива,а съпругът и нищо не знае за отношенията им,но твърди,че самоубилият се стрелец е неин колега.Има нещо невнятно в тази драма.
16
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До CoolVNБях абсолютно сигурен, че джурналята навсякъде ще пишат глупотевини. Помня, че първоначално и момчето дето загина във фонтана на Славейков го бяха обявили за клошар дето събирал стотинките. В Бъългария всяка медия е жълто-кафеникава.
15
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Любовници. Гаранция 100%. Сега съпругът й как да каже жена ми е марсувала...
14
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"На място разследващите са открили 7 гилзи и 7 проектила"А от жертвата извадихха 2, значи две гилзи се губят...
13
4
 
22
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 2 години
Много Въпроси повдига това Престъпление - почти като защо са изнаилвали шефа на Градус в Затвора .Аз лично имам един въпрос от Частен Характер - дреме ми на дедовия за тези , питам Комисията по Финансов Надзор и БНБ - къде ми се стопиха 10 000 лева от Универсалния Пенсионен фонд и Професионалния Пенсионнен Фонд - в Пиле Градус Ли ?Не съм алчен , ама не искам Внуците ми да са на Улицата от Кражби на Политици и Мафиоти .Трябва Българската Народна Банка да излезе по Телевизията и да обясни как ?
12
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Случаят много бързо ще се разнищи,ако на простреляната жена не и бъде казано,че този които е стрелял по нея се е самоубил.Тогава,след като доиде в съзнание,сама ще си каже всичко.Сега всичко е само догатки.Тази случка наистина е много интересна от криминална гледна точка.Жена простреляна от друг мъж ,не от съпруг и стрелецът се самоубива,а съпругът и нищо не знае за отношенията им,но твърди,че самоубилият се стрелец е негов колега.Има нещо невнятно в тази драма.
11
2
 
26
 
! Отговори
CoolVN преди 2 години
Вчера пишеше,че щяла да лети до Брюксел, днес пък до Виена....
10
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СТРЕЛЕЦЪТ Е ЗАСПАЛ ПРЕДИ ДА ДРЪПНЕ СПУСЪКА
9
6
 
35
 
! Отговори
Лупи преди 2 години
По този случай се пишат все по-големи безмислици и противоречия. Любовници, но не съвсем. Тя гледала стари хора в Австрия пък били колеги - а той охранител? За капак онзи от кеф се самоубил с три куршума по пътя за полета и то при закупен билет. Нещо ни лъжат.