Полицията в Плевен проверява сигнала за пребито 19-годишно момче

За случая сигнализира баща му
12 фев 2023 22:05, Нели Христова
48
Полицията в Плевен проверява сигнала за пребито 19-годишно момче
Снимка: Facebook

Полицията в Плевен започва проверка по случая с побоя над 19-годишно момче. По думите на бащата в инцидента са участвали в извън работно време четирима полицаи, които били цивилни, съобщи БНР.

Случаят е огласен от бащата на 19-годишното момче. В социалните мрежи той публикува снимка на сина си, от които се виждат нараняванията. Побоят е станал на 11.02.2023 г. в 4.00 ч. сутринта пред дискотека "Анаконда".

Бащата описва жесток побой.

"Пиша днес 12.02.2023, а не вчера, защото трябваше да съм сигурен 100 %, че биячите са полицаи, пише в социалните мрежи бащата и се обръща с молба към свидетели на побоя да му пишат.

Според говорителя на МВР Мариан Цветкова е започнала незабавна проверка по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
5
 
! Отговори
Nqma Bg kalviatura преди 1 година
Мутреещи куки :) Пъъллно, колкот си щеш. Пари им дай, подкупи, схеми... Тях пагона ги пази
33
7
 
5
 
! Отговори
Хиена преди 1 година
Нагли ,арогантни мъже, защо Мен, не закачат полицаи? браво на полицаите, бой бой по Чалгарите.
32
4
 
7
 
! Отговори
ПП преди 1 година
Пияни и дрогирани компании са се сбили. Наглеят и най-вероятно са почнали да обиждат минаващите полицаи. Каквото повикало - такова се обадило. Сега реват по ТВ, че полицията ги бие.
31
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Иначе е ясно. Всички глупости по тия дискотеки стават обикновено след 3 ч. Затова като в Европа и Щатите до 1 ч. макс. Минават с големите пликове и кой откъде е
30
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Плевен отдавна 5 човека се събират да бият един. Още от училище се възпитава това. Голям кеф 4 тапи парчета да пребият един на 19 г. Винаги е било така там. Комплексирани смешковци
29
4
 
4
 
! Отговори
Фашист преди 1 година
Има такива диар.. ии, че им е малко, пияни и друсани се правят на мъже. Бой до дупка, за да се научат на ред.
28
6
 
10
 
! Отговори
Ганю Балкански преди 1 година
Има камери и добре ше се види какво е станало. Има и свидетели. Ако се окоже обаче че наистина са участвали полицаи то оставката на министъра е най малкото.Аз лично нямам никакво доверие в полицията след вс станало напоследък. То през ден два като стане нещо все полицаи замесени. То не бяха полиц. чадъри, то не бяха бежанци, то какво ли не беше.Пияни а вероятно както видяхме наскоро от тестовете дето им правих и дрогирани ни пазят и проверяват.Шенген ли??? :))))
27
21
 
6
 
! Отговори
Хан Крум преди 1 година
Не разбрах какво има да се разследва - в 4 часа сутринта пред дискотека! Та него няма да го млатят полицаите, мен ли да ме бият в леглото ми по това време?! Полицаите да се наградят с 1000 лева и две седмици отпуска на гръцки остров на държавни разноски! Казах!!
26
4
 
9
 
! Отговори
ПП преди 1 година
Честита промяна!
25
10
 
4
 
! Отговори
Лаб. Меринджей преди 1 година
Момчето им е подбивало пазара, може дори да е продавало без одобрение (шанаджия) и затова да е изцяло шамарите.
24
5
 
5
 
! Отговори
Румяна Димитрова преди 1 година
Хайде и аз да се намесят в тази мъжка компания.Що се отнася до полицая,трябва да си понесе наказанието,защото като видях момчето от снимката,положението му никак не е розово. Четох в коментарите,че побоищата стават обикновено пред дискотеките и това е така,защото там се събират наркоманчетата и младежите и девойките с лошо поведение.
23
3
 
17
 
! Отговори
до 23 преди 1 година
Няма такова нещо да си е заслужил побой. Има си закони. Не е продавал дрога. Ако беше така щеше да е арестуван. Точно в Плевен милицията редовно си пребива хората-правят го защото могат. Този път сбъркаха-няма да се мълчи, този милиционерски терор ще получи отговор-по закон-в съдебната зала. Биеха досега, вече-ще доказват борческите си умение-в затвора, както е по закон. Никой не може да спре законовата процедура, дори и в Плевен. Винаги идва Видов ден! Дори и за биячи!
22
1
 
12
 
! Отговори
фактите преди 1 година
Линковете са забранени. Намерете сами статията в е-вестник За полицията в Пордим. Накратко-гражданин подава верни сигнали за нередности в милицията в Пордим-това пак е в плевенско. Вместо да се отстранят нередностите милицията почва да следи гражданина, да снимат къщата му ,да го привикват, да му търсят кирливи ризи и компромати-дори и за роднините му. Тоест подаваш верни сигнали срещу милицията, милицията НЕ отстранява нередностите, а почва да тормози подателя на сигналите
21
2
 
10
 
! Отговори
до 23 преди 1 година
Не е самво пред дискотеките. В София-бивш милиционер уби човек в жилищен блок на улица Черковна-блок с образовани хора. 30 години преди това е пребивал хората от блока, а милицията е потулвала случаите. Или Ива от Ловеч-през 2012г милиционер я уби, а преди това я преследва с месеци. Милицията знаеше за тормоза, на който беше подложена Ива и не направи нищо.
20
11
 
2
 
! Отговори
Ваньо преди 1 година
Как се пред дискотеките ги бият? Без нищо няма да е.Може и да си го е заслужил. Да се е правил на бабаит и отворко. Може и *** да е, да продава дрога примерно. И защо все полицаите са виновни? Не казвам че не са, защото не съм бил там и не знам какво се е случило, Коментиращите тук явно имат много да си връщат на системата на МВР. Много злоба, много нещо.
19
1
 
2
 
! Отговори
пришълеца преди 1 година
Звездата на смъртта-шампиона на света
18
2
 
16
 
! Отговори
преди 1 година
В Плевен дали е единствения случай? Побоищата от милицията са си класика в жанра, но хората мълчат от ужас и страх. На запад-като видиш патрулка имаш усещане за спокойствие и сигурност, а тук-като видиш патрулка и милиционери не се знае дали ще се разминеш жив и здрав. Дори при турското робство заптиетата не са си позволявали толкова зле дза третират хората, като днешната милиция. Още колко хора трябва да пострадат, или загинат, за да реагира законодателя. Има проблем с милиционерската престъ
17
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този брутален случая трябва да доведе до МАСОВИ АРЕСТИ НА МИЛИЦИОНЕРСКИ БАНДИТИ. В София бивш милиционер уби човек, а преди това 30 години ги е тормозил. Във Варна бивш милиционер взриви преди време цял жилищен блок, а в Плевен си е класика в жанра милицията да пребива хора, и те да мълчат. Обикновено тези случаи се потулват, но сега сбъркаха-хората няма да мълчат, и имат средства за качествена правна помощ. Затворът за биячите и за НАЧАЛНИЦИТЕ им е неизбежен. ТОЗИ ПЪТ НЯМА ОТЪРВАВАНЕ, както пре
16
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изучително е, че милицията се "самопроверява", и то след медиината реакция-ако нямаше медийна реакция щяха да потулят поредното милиционерско насилие. Още по-изумителното е,че биячите от милицията и до сега-втори ден не са арестувани. Най-изумителното е, че втори ден прокуратурата не реагира. Да-сега след медиината реакция-ще има и реакция на прокуратурата, съдът, ще има и присъди, и затвор, но това ще се случи, само защото бащата не мълча, и изнесе случая в медиите.
15
0
 
12
 
! Отговори
въпрос преди 1 година
Защо няма масов милиционерски протест, против четиримата милиционери биячи? Защо няма милиционерски протест против бившия милиционер, убил човек в София? Защо няма милиционерски протест, против милиционерката с половин килограм дрога, хваната в Пиринско? Очевидно е,че има тежък проблем с МИЛИЦИОНЕРСКАТА ПРЕСТЪПНОСТ, и държавната власт трябва два СМАЖЕ ПРЕСТЪПНОСТТА С ТЕЖКИ ОСЪДИТЕЛНИ ПРИСЪДИ ЗА МИЛИЦИОНЕРИ, НАРУШИЛИ ЗАКОНА, в затвори с особено строг режим.