Къде са Галевите, загрижиха се и в Еврокомисията

Брюксел се надява да бъдат открити и да си изтърпят наказанията
10 май 2012 16:00,
125
Къде са Галевите, загрижиха се и в Еврокомисията
Братя Галеви. Снимка: архив Булфото

Слухът за изчезналите от седмица Братя Галеви стигна и до Еврокомисията.

Още по темата

"Имаме пълното доверие, че българските власти ще направят всичко възможно, за да върнат обратно пред правосъдието онези, които са били намерени за виновни, срещу които са били издадени присъди и които, поне според информация в медиите, са напуснали страната", коментира пред журналисти в Брюксел говорителят на ЕК Марк Грей.

"Политиката ни не е да разглеждаме отделните случаи, не бих коментирал отделна ситуация, присъда или подсъдим. Не бих коментирал тази ситуация", добави той, попитан дали изчезването на Пламен Галев и Ангел Христов би се отразило отрицателно на предстоящия през юли доклад за България.

Грей все пак допълни, че случаят с дупнишките бизнесмени е определен като един от най-важните, които показват ефективността на съдебната система у нас.

"Това е причината да бъде важен. Такива случаи изискват не само повдигането на обвинения, но и произнасянето на присъди, които да бъдат изпълнени", добави говорителят.

По отношение на предстоящия доклад Грей уточни, че документът няма да разглежда отделни случаи, а ще обобщи напредъка на страната ни в наблюдаваните области през последните пет години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
1
 
15
 
! Отговори
бг преди 11 години
Цецо, кажи кои са виновните и ги уволни за "изтърваването" на осъдените !Ще ни се смее целия свят...
80
7
 
10
 
! Отговори
@@# преди 11 години
защо не питате червените *** ???
79
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Галевите са изпратени на тайна мисия.Резултатите тепърва ще ги видим.Първия е Таки.
78
2
 
4
 
! Отговори
До 89 знаещ преди 11 години
Може и да си напълно прав, само така Б.Борисов ще се разправи с така дълбоко окопаната в корупция съдебна система
77
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И вълкът сит, и агнето цяло! И присъдата произнесена, и престъпниците /наши хора/ няма да лежат в затвора. Показахме на Европата, че ги съдим... а за това, че не са в затвора е виновен някой друг.
76
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А бе какво се правите на ударени с мокър *** г-да от Европарламента ами в Брюксел са и подават документи за Евродепутати,единия соколчето искал даже да застане начело да смени оня ръб Ромпои....
75
0
 
4
 
! Отговори
! преди 11 години
Как къде- само те не са разбрали, че пазим добре бъдещите шенгенски граници и минаха отвъд тях! Брюксел да им се примоли и той като Цурата Цветанов, а после ще чакаме молбата и от Обама!
74
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
чета тука некакви коментари на зомбясали червени чикиджийчета че едва ли не цветанов бил ги изтървал.абе да го тура на майка ви в устата *** червени що си не е.ете майката .нали знаете че на изборите бб ще ви пръсне пак алката .кутев какви ще ви ги изкомандва тогава пенделчета червени а ---------Типичен гербераст. Успокой топката. Ще спукаш някой капиляр.
73
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако някой иска да ги търси ще ги намери, това е истината.
72
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не ги мислете.Кокинов и Цветанов се заканваха на малкия Маргин ама той си бара макарите на някой остров,па тия нека си го търсят още.Като имаш кинти всичко ти е позволено.
71
0
 
1
 
! Отговори
Todor Petrov преди 11 години
pari nqmat horata stiga i vie be ;d;d na brigada zaminaxa da izkarat nqkoi lev
70
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Галев където и да се укриеш това ще бъде най-глупавата постъпка в живота ти. Вместо пет години в Самораново никога вече няма да можеш да водиш нормален живот.
69
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ак ги вкарате в затворя трябва да им увеличите присъдите с 5 години затова, че са избягали къде дават така айде де до тук с компромисите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
68
9
 
5
 
! Отговори
сополив да го барате преди 11 години
чета тука некакви коментари на зомбясали червени чикиджийчета че едва ли не цветанов бил ги изтървал.абе да го тура на майка ви в устата *** червени що си не е.ете майката .нали знаете че на изборите бб ще ви пръсне пак алката .кутев какви ще ви ги изкомандва тогава пенделчета червени а
67
2
 
4
 
! Отговори
знаещ преди 11 години
Галеви са отишли в една европейска страна, поискали са убежище, като са се жалвали от корупцията в българския съд, показали са къде, на кого и колко са бутнали, за да им намалят драстично присъдите. Очаква се да се завърнат скоро на бял кон, като истински борци за ред и справедливост.
66
20
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цветанов поне ги осъди и дори да не ги намерят повече никога няма да могат да се разхождат в България, а предишните управляващи ходеха на вечери с тях.Браво на Цветанов!
65
2
 
16
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 11 години
Не се хабете излишно . Това е проба на управляващите да видят как трябва да действат като се смени властта и като ги осъдят . Както се вижда Канала работи и ще поеме доста бизнесмени и политици . Хубавото е , че всички общежития ще бъдат оправени с луксозни стаи и екстри за по -обикновените арестанти .
64
3
 
3
 
! Отговори
Galev преди 11 години
Sega kogato gi xvanat s po edin kur6um v vrata i da si lezat spokoino .
63
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Или тиквата и апартамента ги крият някъде и след 2-3 дни "уж" ще ги заловят и опа ето ти ПР по Български..
62
3
 
12
 
! Отговори
ЕДИН ТЪП ВЪПРОС преди 11 години
Е, има ли ---държава "?